Ersen şahin Dün saat 17:52 Paylaş Dün saat 17:52 Selamın aleyküm arkadaşlar Corsa aracımın mekanik tamiri için kolları sıvamaya hazırlanıyorum ilk etapta bir adet timsah kriko ve helezon yayı aparatı alcam Timsah kriko için önerebileceğiniz marka varmıdır yada alırken nelere dikkat etmeliyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 Ersen şahin yazdı: helezon yayı aparatı alcam Ersen şahin yazdı: nelere dikkat etmeliyim parmak kopartır tehlikeli bir iştir o dikkatli olmalı, mengene ve çelik tezhah var mı? 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Dün saat 18:32 Yazar Paylaş Dün saat 18:32 Mengene ve tezgah yok aparat alınca sıkıntı olmaz sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 abicim sadece krikoda bırakma arabayı allah korusun ya ahşap bir takoz filan ayarla yada bir sehpa al. Yorum bağlantısı
Enes Ayan Dün saat 18:36 Paylaş Dün saat 18:36 Şunun 2,5 ton olanını almıştım beğendim yalnızca ağır biraz. 2 tonu iş görürse daha hafif olabilir. https://www.trendyol.com/friko/2ton-timsah-kriko-arabali-kriko-p-888560839?boutiqueId=61&merchantId=996517&filterOverPriceListings=false&sav=true https://www.trendyol.com/friko/2-5-ton-timsah-kriko-13-3-kg-arabali-profesyonel-kullanima-uygundur-p-888560370?boutiqueId=61&merchantId=996517&filterOverPriceListings=false&sav=true Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:42 Paylaş Dün saat 18:42 Ersen şahin yazdı: Mengene ve tezgah yok aparat alınca sıkıntı olmaz sanırım yay la amoritsörle uğraşılacak ise, sıkıntı olunca riski çok büyük 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Mehmet Cihat yazdı: abicim sadece krikoda bırakma arabayı allah korusun ya ahşap bir takoz filan ayarla yada bir sehpa al. Biliyorum hocam daha önca başıma geldi mekanik kriko sıyırmıştı takoz koymadan kesinlikle çalışmam Çağlar Bayur yazdı: yay la amoritsörle uğraşılacak ise, sıkıntı olunca riski çok büyük Amörtisör takozlarını değiştirecem çağlar abi yayın fırlama. Riskinin farkındayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Normal bir hidrolik kriko alsan olmaz mı.. az yer kaplar, aynı işi görür. sonuçta takozla çalışacaksın.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kaç cm kaldırıyor ki bunlar , rahat çalışılmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts