Erim Mete Yenikapılı Dün saat 09:52 Paylaş Dün saat 09:52 Normalde bir sıkıntı yoktu. Kullanılmayan Bluetooth kayıtlı cihazları sildim. Ancak, yeni bir cihaz eklemek istediğimde, henüz tarama yapmadan sürekli olarak fotoğraftaki hatayı alıyorum. “Tamam” dememe rağmen hata ekranı tekrar karşıma çıkıyor. Aklıma gelen her yolu denedim: Aracı kapatıp 5 dakika bekledim, sonra tekrar çalıştırdım. Multimedya kullanıcıyı sildim ve tüm ayarları sıfırladım. Ancak sorun hala devam ediyor. Yardımınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 11:47 Paylaş Dün saat 11:47 - Telefonunuzun bluetooth ozelliginin acik oldugunu kontrol eder misiniz? - Baska bir telefonla eslestirme denediniz mi? Yorum bağlantısı
Yücel Metin Dün saat 15:04 Paylaş Dün saat 15:04 Benimde başıma gelimişti, hatırladığıma göre eşleştirme yapmadan araç cihazını görünür yapacak bir seçeneği işaretlemek gerekiyor. Araca indiğimde tekrar bakarım Yorum bağlantısı
Erim Mete Yenikapılı Dün saat 17:08 Yazar Paylaş Dün saat 17:08 Yücel Metin yazdı: Benimde başıma gelimişti, hatırladığıma göre eşleştirme yapmadan araç cihazını görünür yapacak bir seçeneği işaretlemek gerekiyor. Araca indiğimde tekrar bakarım Araç şu an bende olmadığı için deneyemiyorum. Gelince tekrar gözden geçireceğim. Gökhan Tuna yazdı: - Telefonunuzun bluetooth ozelliginin acik oldugunu kontrol eder misiniz? - Baska bir telefonla eslestirme denediniz mi? Evet bluetooth özelliğim açıktı. Farklı bir telefondan denedim yine aynı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts