Özgür ÇETİNKAYA Çarşamba 13:21 Paylaş Çarşamba 13:21 Merhaba, Evdeki tv ömrünü tamamladı yenisini almam lazım. model olarak ise TCL 55C655PROGTV 55 inç 139 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD QLED TV düşünüyorum. Tvyi kullanan var mıdır? iyi günler Yorum bağlantısı
Murat Ekinci Çarşamba 13:25 Paylaş Çarşamba 13:25 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Tvyi kullanan var mıdır? 2 yıldır kullanıyoruz iş yerinde sorun sıkıntı yok, bizdeki modelin internet bağlantısı yavaş onu da sık kullanmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Çarşamba 13:27 Yazar Paylaş Çarşamba 13:27 Murat Ekinci yazdı: 2 yıldır kullanıyoruz iş yerinde sorun sıkıntı yok, bizdeki modelin internet bağlantısı yavaş onu da sık kullanmıyoruz. Aynı model mi? Birde kanal geçişleri nasıl Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Çarşamba 14:55 Paylaş Çarşamba 14:55 markayı bilmiyorum ama dikkatimi çeken durum : 50 inch daha pahalı 55 e göre. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci Çarşamba 15:05 Paylaş Çarşamba 15:05 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Aynı model mi? Birde kanal geçişleri nasıl Aynı model değil 2 yıl önce almıştık uygun diye, tepkime evdeki tv ye göre düşük fiyat performans olarak bakmak lazım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 19:39 Paylaş Çarşamba 19:39 2 senedir her gün en az 8 saat çalışıyor. 58 inç modeli bizdeki. gayet yeterli. memnunuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 21:04 Paylaş Çarşamba 21:04 TCL vestel değil mi? Fabrikayı gezerken görmüştüm. Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek Çarşamba 21:23 Paylaş Çarşamba 21:23 Mehmet Göktürk yazdı: TCL vestel değil mi? Fabrikayı gezerken görmüştüm. Bilkom getirtiyor, Vestel olduğunu sanmıyorum hocam bu arada 65C835 modelini kullanıyorum 2 yıldır, çok memnunum. (miniled) Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 21:24 Paylaş Çarşamba 21:24 Bende de var. Randımanlı ve akranlarına göre çok çok uygun Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 Belki gozunuzden kacmistir; forumda su konu var, epey tartisildi, TCL tavsiye eden coktu https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/318971-tv-tavsiyesi/ Ayrica ek$i sozlukte soyle bir entry de vardi; faydali olabilir: https://eksisozluk.com/entry/172278122 1 Yorum bağlantısı
Behlül Baş Dün saat 09:14 Paylaş Dün saat 09:14 Bende de TCL var 55C715 QLED modeli. 3 senedir kullanıyorum çok memnunum maşallah. Renk kalitesi görüntü kalitesi muazzam. Android uygulaması bazen sinir bozuyor ama genel olarak iyi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 Mehmet Göktürk yazdı: TCL vestel değil mi? Fabrikayı gezerken görmüştüm. arçelikmiş Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:42 Paylaş Dün saat 10:42 Mehmet Göktürk yazdı: TCL vestel değil mi? Fabrikayı gezerken görmüştüm. Toshiba ile karıştırıyorsun bence. Benim evdeki plasma bozulduğu zaman ben de en ucuzu o olduğu ve googleTV olduğu için aldım, Memnunum kontrastı falan gayet iyi. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: arçelikmiş Arcelik olsa servisini başkası yapmaz. Arcelikle telefon uretimi yapiyorlar sanirim. Çin veya Hong kong markasi diye hatırlıyorum. Baska bir is birligi veya firma satin almasi olduysa takip etmedim o ayri mesele. Bende de 58 inc var. Genel olarak memnunum. Buna verdigim paranin %20-30 fazlasina 50 inc Samsung filan alabiliyorduk. Bu yönde tercih kullandık. 14 saat önce tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce dün birşey fark ettim, marka markadır, samsung samsungtur mesela Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: TCL vestel değil mi? Fabrikayı gezerken görmüştüm. TCL genelde fason ürettiriyor. Vestel olur veya br başkası. Şu an genel olarak Vietnam'da ürettiriyor ama Trump reis oraya da çaktı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts