İçeriğe Yönlendir

Focus - Seyir Halinde Frene Basınca Devir Düşüyor

Enes Malik Basri
Çözüme git Mehmet Ozyurek tarafından,

Recommended Posts

Enes Malik Basri

s.a abiler arkadaşlar aracım ford focus 2010 titanyum TDCİ aracım seyir halinde iken frene basıp yavaşladığımda devir saati ibresi düşüyor 3 4 saniye arasında geri düzeliyor her zamanda olmuyor araba sıcak soğuk fark etmiyor bi kaç ustaya gösterdim bir sorun yaratmaz dediler ama beni rahatsız ediyor hata kodu yok 

Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri

merhaba araç manuel herhangi bir duman atma yopk egr iptaldi ondan yaparmı die değişim yaptım ama fark eden birşey olmadı

Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri

rolanti soguk veya sıcak iken sağlıklı sadece boşa atıp seyir halinde frene basılınca devir düşüyor 500 rpm ye kadar durunca yada debriyaja basınca düzeliyor 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlk marş düzgün ise. duman atma yok ise, rolanti soğuk sıcak farketmeksizin düzgün ise hata fren sisteminde aranmalı. 

Westinghause bağlantılarında karter havalandırma bağlantılarında olabilir.  

Aracın hız göstergesi düzgün çalışıyor mu? 

Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri

evet aracın hız gösterge hatası vardı onu yaptırdım fren sistemini kontrol ettirip from sayfasına dönüş sağlıyacağım 

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Mehmet Ozyurek
Enes Malik Basri yazdı:

evet aracın hız gösterge hatası vardı onu yaptırdım fren sistemini kontrol ettirip from sayfasına dönüş sağlıyacağım 

Hız sorunu nasıl çözüldü. Hız sorunu çözüldükten sonra bu sorun devam ediyor mu?

Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri

göstergede lehim hatası vardı lehim yenileme yapıldı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...