Enes Malik Basri Çarşamba 08:19 Paylaş Çarşamba 08:19 s.a abiler arkadaşlar aracım ford focus 2010 titanyum TDCİ aracım seyir halinde iken frene basıp yavaşladığımda devir saati ibresi düşüyor 3 4 saniye arasında geri düzeliyor her zamanda olmuyor araba sıcak soğuk fark etmiyor bi kaç ustaya gösterdim bir sorun yaratmaz dediler ama beni rahatsız ediyor hata kodu yok Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri Dün saat 06:57 Yazar Paylaş Dün saat 06:57 merhaba araç manuel herhangi bir duman atma yopk egr iptaldi ondan yaparmı die değişim yaptım ama fark eden birşey olmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:20 Paylaş Dün saat 07:20 Durur halde iken sıcak yada soğuk iken, rolanti düzgün mü? Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri Dün saat 07:25 Yazar Paylaş Dün saat 07:25 rolanti soguk veya sıcak iken sağlıklı sadece boşa atıp seyir halinde frene basılınca devir düşüyor 500 rpm ye kadar durunca yada debriyaja basınca düzeliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:36 Paylaş Dün saat 08:36 İlk marş düzgün ise. duman atma yok ise, rolanti soğuk sıcak farketmeksizin düzgün ise hata fren sisteminde aranmalı. Westinghause bağlantılarında karter havalandırma bağlantılarında olabilir. Aracın hız göstergesi düzgün çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri Dün saat 08:56 Yazar Paylaş Dün saat 08:56 evet aracın hız gösterge hatası vardı onu yaptırdım fren sistemini kontrol ettirip from sayfasına dönüş sağlıyacağım Yorum bağlantısı
Çözüm Mehmet Ozyurek Dün saat 08:59 Çözüm Paylaş Dün saat 08:59 Enes Malik Basri yazdı: evet aracın hız gösterge hatası vardı onu yaptırdım fren sistemini kontrol ettirip from sayfasına dönüş sağlıyacağım Hız sorunu nasıl çözüldü. Hız sorunu çözüldükten sonra bu sorun devam ediyor mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Dün saat 09:30 Paylaş Dün saat 09:30 Fren ve debriyajdaki sensörleri kontrol ettirin, değiştirip deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Enes Malik Basri Dün saat 09:57 Yazar Paylaş Dün saat 09:57 göstergede lehim hatası vardı lehim yenileme yapıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts