Cengiz Under Salı 17:48 Paylaş Salı 17:48 Merhaba arabam evin önündeyken park halinde iken arabanın biri çıkarken vurmuş kaçmış. Kuzenim araba kaçarken görmüş hangi arabanın olduğunu. Biraz araştırmam sonucunda çevredeki kameralara bakıp çarpan kişiyi arabayı buldum ama elimde tam vururken kanıt yok uzaklaşırken ileri sokakta gözüküyo. Her neyse biz şikayetçi vs. olduk ama karakoldan haber gelmedi çok uğraşırsınız mahkeme vs. elinizde tam kanıt yok dedi. Vuran kişide inkar ediyor bu arada ben orda bile değildim diyor ama kesin o. Yani işin iyisi kötüsü sonuç masraflar bize kaldı. Arabada sadece sol kapıda göçük var. Birkaç yere sordum boyasız göçük düzeltme olarak 13-18 bin aralıgı fiyat istiyolar hepsi ve araba 2-3 gün onlarda kalıcak kapıyı sökerek yapacaklarmış. Araba Ford Fiesta 2016 hatasız boyasız hiçbir yerinde birşey yok tertemiz. Şimdi sanayiye götürsem boyalı yapıyolar orda arabada boş yere hasar gözükücek ki aynı şekilde aracın kaskosuda var kaskodan yaptırsam boyasız veya boyalı yine hasar gözükücek durduk yere değeri düşecek ileride satmayı düşünüyorum. Hangi yolu izlemeliyim sizce nereye yaptırmalıyım? Kaskodan yaptırsam çok değeri düşer mi? Birkaç tane fotoğraf bıraktım. Yorum bağlantısı
Halit Demir Salı 18:19 Paylaş Salı 18:19 Geçmiş olsun sökmeden yapacak göçükçü bulun illaki sökülecekse ben boyatırdım normal kaportacıda lokalde kurtarabilir. Ama hasar çok az görünüyor Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 18:21 Paylaş Salı 18:21 Ben olsam kaskodan dosya açtırırdım. Anlaşmalı bir servise giderdim. . Olayın fotolarını da saklardım. Bir kapı işlemli diye aracın fiyatının fazla düşeceğini sanmıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 18:40 Paylaş Salı 18:40 Ben olsam kaskodan dosya açtırırdım. Anlaşmalı bir servise giderdim. . Olayın fotolarını da saklardım. Bir kapı işlemli diye aracın fiyatının fazla düşeceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 18:45 Paylaş Salı 18:45 Geçmiş olsun. Kaskodan yaptırın demek için indirim seviyenizi ve poliçenizdeki diğer şartları bilmek lazım. Muafiyet var mı, indirim koruma var mı vs gibi. Boyasız düzeltme için çok istemişler. Piyasa artık böyle demekki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:47 Paylaş Salı 18:47 göçükçü kaskonun verdiği kadarını hesaptan düşer herkes mutlu olur Yorum bağlantısı
Cengiz Under Salı 19:11 Yazar Paylaş Salı 19:11 Halit Demir yazdı: Geçmiş olsun sökmeden yapacak göçükçü bulun illaki sökülecekse ben boyatırdım normal kaportacıda lokalde kurtarabilir. Ama hasar çok az görünüyor Sökülünce herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi? Erhan Doruk yazdı: Ben olsam kaskodan dosya açtırırdım. Anlaşmalı bir servise giderdim. . Olayın fotolarını da saklardım. Bir kapı işlemli diye aracın fiyatının fazla düşeceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal öyle yapıcam mecbur boşuna mı kasko yaptırdım. Bir sonraki kasko yaptırmamda fiyat farkı olur mu peki? Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun. Kaskodan yaptırın demek için indirim seviyenizi ve poliçenizdeki diğer şartları bilmek lazım. Muafiyet var mı, indirim koruma var mı vs gibi. Boyasız düzeltme için çok istemişler. Piyasa artık böyle demekki maalesef 0 a yakın düzelteceklerini iddaa ediyolar o fiyata Çağlar Bayur yazdı: göçükçü kaskonun verdiği kadarını hesaptan düşer herkes mutlu olur evet öyle olacak galiba Yorum bağlantısı
Cengiz Under Salı 20:52 Yazar Paylaş Salı 20:52 Halit Demir yazdı: Tr piyasası söktak >boya>göçük onarım Maalesef Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 21:23 Paylaş Salı 21:23 Kapı sökülecekse, her türlü boyatırım, daha ucuza gelir. Söküldükten sonra göçük düzeltme olmuş olmamış, farkı kalmaz sonraki alıcı gözünde. 4 Yorum bağlantısı
Cengiz Under Salı 21:42 Yazar Paylaş Salı 21:42 Sani Gerşon yazdı: Kapı sökülecekse, her türlü boyatırım, daha ucuza gelir. Söküldükten sonra göçük düzeltme olmuş olmamış, farkı kalmaz sonraki alıcı gözünde. Anlamıyorum ki neden söküyolar Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Dün saat 06:18 Paylaş Dün saat 06:18 Cengiz Under yazdı: Anlamıyorum ki neden söküyolar Geçmiş olsun Antalya da Cargloosturkiye diye bir firma var.İnstagram da falan hesapları var bakın bir fikir alın tabi onlara sormadıysanız.İşçilikleri çok iyi ve bence bu kapı sökülmeden çok rahat onarılır.İşin ehli ustalar en ufak delikten çelik cubukları sokarak o göçüklere ulaşıyorlar.Kapıyı söktürmek satarken değişen muamelesi görmesine neden olacaktır. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu fiestalarda nazar var sanırım, Bizim fiestayada Park halinde vurmuşlardi. Maalesef göçük de boya çatlamış olduğu için boyattım geçti. Eğer boyada çatlak yoksa göçük düzeltme yoksa boyatirdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Cengiz Under yazdı: Sökülünce herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi? kapılar zaten sökülü halde üretilip arabaya sonradan takılır, diplomasız ikpertizci söktak yazar, onun ne anlama geldiğin de bilmez aslında, zira piyasanın hoşuna gider (galerici kafası) o yüzden de başı ağrımaz müşterileri de onları sveer, teknik çaıdan yok hükmündedir, bu kapıyı alıp başka arabaya taksak ondakini de buna taksak o da bir şey ifade etmez teknik olarak. mesela bakımlarda hava filtresi olarak ne taktırıyorsunuz motorcraft mı? otosan mı Yorum bağlantısı
Cengiz Under 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Geçmiş olsun Antalya da Cargloosturkiye diye bir firma var.İnstagram da falan hesapları var bakın bir fikir alın tabi onlara sormadıysanız.İşçilikleri çok iyi ve bence bu kapı sökülmeden çok rahat onarılır.İşin ehli ustalar en ufak delikten çelik cubukları sokarak o göçüklere ulaşıyorlar.Kapıyı söktürmek satarken değişen muamelesi görmesine neden olacaktır. Teşekkürler boyatmak daha mantıklı o zaman göcükcülerin hepsi kapıyı sökeceğiz dediler çünkü. Dediğiniz yere de bir bakayım. Muhammet Ergün yazdı: Bu fiestalarda nazar var sanırım, Bizim fiestayada Park halinde vurmuşlardi. Maalesef göçük de boya çatlamış olduğu için boyattım geçti. Eğer boyada çatlak yoksa göçük düzeltme yoksa boyatirdim. Nazarlık olur umarım ikimizede. Boyasız hallederim diyolar catlak yok galiba ama yineden boyatıcam galiba çünkü hepsi kapıyı sökeceğiz diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Under 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kapılar zaten sökülü halde üretilip arabaya sonradan takılır, diplomasız ikpertizci söktak yazar, onun ne anlama geldiğin de bilmez aslında, zira piyasanın hoşuna gider (galerici kafası) o yüzden de başı ağrımaz müşterileri de onları sveer, teknik çaıdan yok hükmündedir, bu kapıyı alıp başka arabaya taksak ondakini de buna taksak o da bir şey ifade etmez teknik olarak. mesela bakımlarda hava filtresi olarak ne taktırıyorsunuz motorcraft mı? otosan mı Otosan takılı. O zaman sıfır arabada da sök tak olarak gözükür kapı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts