Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet... Duster i çok övdük birazda corolla övelim nolur yani Sorma ya. Şanzımansız Toyota ovuyorlardı gerçek bir Toyota övelim 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Nisan Paylaş 2 Nisan enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Fatih Keskin yazdı: enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. Karburator imiş abi haklısın. Şimdi baktım. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle binilsin Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Çocukken büyüdüğüm mahallede vardı. Arka tasarımına hastaydım. O zamanlar için sıra dışı idi. Ne sedan ne haçbek. Güle güle kullanın. Broadway den daya iyi bi seçim olmuş. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Fatih Keskin yazdı: enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. O dediğin 1990 da öyleydi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Hakan Gürsu yazdı: Çocukken büyüdüğüm mahallede vardı. Arka tasarımına hastaydım. O zamanlar için sıra dışı idi. Ne sedan ne haçbek. Güle güle kullanın. Broadway den daya iyi bi seçim olmuş. Teşekkür ederim aynen Broadway dan daha iyi oldu Önder Özcan yazdı: O dediğin 1990 da öyleydi Hala öyle abi güzel sesi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Marjinal ve cesaretli tercih Aynen biraz marjinal ve cesaretli bir tercih oldu teşekkürler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa görüyorum.. Güle güle kullanın.. Teşekkür abi. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Güle güle kullanın, karakterli arabalardan bir örnek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa görüyorum.. Güle güle kullanın.. Yeni aldı ondandır 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Emrah Korkmazz yazdı: Güle güle kullanın, karakterli arabalardan bir örnek. Teşekkür ederim İlkay Başaran yazdı: Yeni aldı ondandır Kadir İnanır ın Yeşilçam filmlerinde gormustum bende 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Önder Özcan yazdı: O dediğin 1990 da öyleydi siz eski bi abiye benziyorsunuz hatırlamanız normal 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:33 Paylaş Pazartesi 07:33 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, 1990 model corollodan bahsediyoruz di mi bu konuda? Yukarda resimleri olan? doğum günü başlığı mı sandın? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Pazartesi 07:57 Paylaş Pazartesi 07:57 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 08:50 Yazar Paylaş Pazartesi 08:50 Talha Bilgi yazdı: hayırlı olsun. maşallah Teşekkürler ederim Ayhan Asil yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkürler ederim Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 08:59 Paylaş Pazartesi 08:59 Doğan Arşiray yazdı: doğum günü başlığı mı sandın? Evet, 90 model corollaya doğumgünü çocuğu gibi davranıldığını görünce kafam karıştı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 11:24 Yazar Paylaş Pazartesi 11:24 Önder Özcan yazdı: Evet, 90 model corollaya doğumgünü çocuğu gibi davranıldığını görünce kafam karıştı. Abi kaç yıllık C3 ten de 200 sayfa sıfır araç beklentisi kafanı karıştırmıyor da 2 sayfalık araç mı kafanı karıştırıyor 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 11:40 Paylaş Pazartesi 11:40 Zamanının en şekil şükül arabasıydı. Zaten bi bunlar bir de Mazda 323 ler. O değilde arabaya bi detaylı temizlik yapılsa kafadan 20-30 kg hafifler. Toz toprak olmuş heryeri 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 12:21 Yazar Paylaş Pazartesi 12:21 Mertol Kip yazdı: Zamanının en şekil şükül arabasıydı. Zaten bi bunlar bir de Mazda 323 ler. O değilde arabaya bi detaylı temizlik yapılsa kafadan 20-30 kg hafifler. Toz toprak olmuş heryeri Bu kabaca yapılmış hali 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts