Metin Akbal Çarşamba 08:05 Yazar Paylaş Çarşamba 08:05 Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet... Duster i çok övdük birazda corolla övelim nolur yani Sorma ya. Şanzımansız Toyota ovuyorlardı gerçek bir Toyota övelim 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 08:20 Paylaş Çarşamba 08:20 enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 08:34 Paylaş Çarşamba 08:34 Hayırlı olsun güle güle binilsin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 08:40 Yazar Paylaş Çarşamba 08:40 Fatih Keskin yazdı: enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. Karburator imiş abi haklısın. Şimdi baktım. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle binilsin Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Çarşamba 08:58 Paylaş Çarşamba 08:58 Çocukken büyüdüğüm mahallede vardı. Arka tasarımına hastaydım. O zamanlar için sıra dışı idi. Ne sedan ne haçbek. Güle güle kullanın. Broadway den daya iyi bi seçim olmuş. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 12:39 Paylaş Çarşamba 12:39 Fatih Keskin yazdı: enjeksiyonlu olduğuna eminmisin egsoz sesi de çok güzeldir. O dediğin 1990 da öyleydi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 12:57 Yazar Paylaş Çarşamba 12:57 Hakan Gürsu yazdı: Çocukken büyüdüğüm mahallede vardı. Arka tasarımına hastaydım. O zamanlar için sıra dışı idi. Ne sedan ne haçbek. Güle güle kullanın. Broadway den daya iyi bi seçim olmuş. Teşekkür ederim aynen Broadway dan daha iyi oldu Önder Özcan yazdı: O dediğin 1990 da öyleydi Hala öyle abi güzel sesi 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 13:06 Paylaş Çarşamba 13:06 Hayırlı olsun Marjinal ve cesaretli tercih 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 14:09 Yazar Paylaş Çarşamba 14:09 Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Marjinal ve cesaretli tercih Aynen biraz marjinal ve cesaretli bir tercih oldu teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:24 Paylaş Çarşamba 14:24 İlk defa görüyorum.. Güle güle kullanın.. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 15:02 Yazar Paylaş Çarşamba 15:02 Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa görüyorum.. Güle güle kullanın.. Teşekkür abi. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Çarşamba 16:38 Paylaş Çarşamba 16:38 Güle güle kullanın, karakterli arabalardan bir örnek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:40 Paylaş Çarşamba 17:40 Mehmet Ozyurek yazdı: İlk defa görüyorum.. Güle güle kullanın.. Yeni aldı ondandır 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 19:11 Yazar Paylaş Çarşamba 19:11 Emrah Korkmazz yazdı: Güle güle kullanın, karakterli arabalardan bir örnek. Teşekkür ederim İlkay Başaran yazdı: Yeni aldı ondandır Kadir İnanır ın Yeşilçam filmlerinde gormustum bende 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önder Özcan yazdı: O dediğin 1990 da öyleydi siz eski bi abiye benziyorsunuz hatırlamanız normal 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts