Metin Akbal Salı 11:26 Paylaş Salı 11:26 Kayınpedere 130 bin liraya aldık 2 hafta oldu. Fındık kasa diyorlar galiba. Ayağımızı yerden kessin diye Broadway Spring vs bakarken alayının hoşaf olduğunu görünce galeride benim oğlan acaba şuna da bakalım mı demesiyle pazarlık ederken bulduk kendimizi 1990 model XL mi XLI mi GLI mi bilemedigimiz bir araç ruhsatta yazıyor. 300 küsür binde. LPG mevcut. 4 lastik sıfır. Motor güzel yağ yakma üfleme tekleme yok. Ufak tefek eksikleri var. Satışı aldıktan sonra arka lambaların dortlulerin çalışmadığını ve teybin boşta oldugunu gördük ilk başta içime sinmemisti ama ufaktan toparlayınca güzel oldu. Gidişi duruşu yol tutuşu güzel. Liftback olması da köy için yükleme alanının kullanışlı olmasını sağladı. Arka stoplarda ampulden ampule hat çekmişler şasi için. Bağlantıları zimparalayinca hepsi çalıştı 2 ampul patlak imiş onu gördük. Teyp bağlantılarını da öylesine kurcalayınca sinyaller de çalıştı Özellikleri Logosuz panjur Logosuz jantlar Kadife koltuk Arka viraj kolu sanırım amortisorden amortisore kol var Fana hat bağlamışlar düğmeyle çalışıyor vs 11 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Salı 11:39 Paylaş Salı 11:39 Çok severim. 91 Sedan vardı bizde bordo GL, bir gün liftback alıp toplamayı düşünüyordum ama parça filan sıkıntılı bir araba. Biz 2000 o zamanlar bile bazı parçaları bulamamıştık. Motor sesini çok severim bir de, ğğğğğğn diye hızlanır. 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 12:14 Paylaş Salı 12:14 Zamanında çok şık ve sevdiğim bir araçtı vaybe bayağı yaşlsnmışız 35 yaşına gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 12:39 Paylaş Salı 12:39 Marş sesi şahsına münhasır araç reno tofaş ikiye böler bu onları 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:24 Paylaş Salı 14:24 güzeldir hojdur film çekilmiş bi cms jant ile başka bir şey olur bu 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 14:41 Paylaş Salı 14:41 hayırlı olsun peder beye liftback/hatchback candır gerisi patlıcandır bunun altında yağ kaçağı da yoktur şimdi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 14:45 Paylaş Salı 14:45 Hayırlı olsun.. Cok severim bunları.. Kazasız belasız guzel günlerde kullanın.. bak sana güzel bi tiyo vereyim, Aracı calıştırınca rölanti yüksektir, Sonra bi ara gazı ver cek ayağını kediye dönüşür 🥰 Sessizliği akla ziyan hale gelir 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Salı 15:22 Paylaş Salı 15:22 Hayırlı olsun. Logo iptali var.. Maşallah. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 16:23 Yazar Paylaş Salı 16:23 Selim Bilgin yazdı: Çok severim. 91 Sedan vardı bizde bordo GL, bir gün liftback alıp toplamayı düşünüyordum ama parça filan sıkıntılı bir araba. Biz 2000 o zamanlar bile bazı parçaları bulamamıştık. Motor sesini çok severim bir de, ğğğğğğn diye hızlanır. Sesi çok tatlı. Kaportasal parça sorunu var gibi. İşimizi görüyor teşekkürler Metin Uzunoğlu yazdı: Zamanında çok şık ve sevdiğim bir araçtı vaybe bayağı yaşlsnmışız 35 yaşına gelmiş. Kocadık Servet Aydın yazdı: Marş sesi şahsına münhasır araç reno tofaş ikiye böler bu onları Aynen abi sesini bende beğendim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 90 model das auto yok muydu Denk geleni aldık Çağlar Bayur yazdı: güzeldir hojdur film çekilmiş bi cms jant ile başka bir şey olur bu Olmaya olurda kayinpeder ilgilenmez o tarz işlerle Coşku Mert yazdı: hayırlı olsun peder beye liftback/hatchback candır gerisi patlıcandır bunun altında yağ kaçağı da yoktur şimdi Yağ hortumunda delik varmış buhar yapıyormuş bir tek o var kaçak olarak. Teşekkür ettim Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun.. Cok severim bunları.. Kazasız belasız guzel günlerde kullanın.. bak sana güzel bi tiyo vereyim, Aracı calıştırınca rölanti yüksektir, Sonra bi ara gazı ver cek ayağını kediye dönüşür 🥰 Sessizliği akla ziyan hale gelir Çalıştığında ilk rolanti yüksek bir türlü düşmüyor derken gaza basınca aynen dediğin gibi sessiz birşey oldu. Teşekkür ettim Cavit Çırakoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Logo iptali var.. Maşallah. Logo düşmesi sebebi ile var Teşekkür ederiz 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 16:30 Paylaş Salı 16:30 Metin Akbal yazdı: Çalıştığında ilk rolanti yüksek bir türlü düşmüyor derken gaza basınca aynen dediğin gibi sessiz birşey oldu. Teşekkür ettim Var bizde de.. Biliyoruz ki diyoruz.. bizdeki cook yağuşuklu, bakımı, temizliği, görsen bayılırsın.. Yağ filtresi cok ufaktır, sökecek bisey bulamazsan haber et 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 16:34 Paylaş Salı 16:34 Maşallah tarz olarak bir çok araçtan yakışıklı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 16:36 Paylaş Salı 16:36 çok beğendim güzel tercih olmuş. japon arabası pişman etmez 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 16:47 Yazar Paylaş Salı 16:47 Alpay Sumer yazdı: Var bizde de.. Biliyoruz ki diyoruz.. bizdeki cook yağuşuklu, bakımı, temizliği, görsen bayılırsın.. Yağ filtresi cok ufaktır, sökecek bisey bulamazsan haber et Kayınpeder kaynak vs birşeyler yaptırmış galiba yağı falan değişti. Sizdekini de görsek ya Selçuk Bakış yazdı: Maşallah tarz olarak bir çok araçtan yakışıklı Başta içim ısınmamıştı ama sonradan hoslaştık Teşekkürler. Ali Gök yazdı: çok beğendim güzel tercih olmuş. japon arabası pişman etmez İnşallah pişman etmez teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 16:56 Paylaş Salı 16:56 Metin Akbal yazdı: Kayınpeder kaynak vs birşeyler yaptırmış galiba yağı falan değişti. Sizdekini de görsek ya Foruma atmıştık, Yavuz Selim de de benzeri vardı galiba.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 18:57 Paylaş Salı 18:57 Metin hocam hayırlı olsun güle güle kullansinlar inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 19:13 Paylaş Salı 19:13 120 km hızı geçince klasik toyota alarmı çalardı galiba. bununki halen ötüyormu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 19:25 Yazar Paylaş Salı 19:25 Mehmet Yeter yazdı: Metin hocam hayırlı olsun güle güle kullansinlar inşallah. Teşekkür ederim:) Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim abi Ali Darbaz yazdı: 120 km hızı geçince klasik toyota alarmı çalardı galiba. bununki halen ötüyormu. Valla ben 120 km hızda kullanmadim da binmedim de bilmiyorum o sebeple. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 20:25 Paylaş Salı 20:25 Kaymak gibi giderdi, abim her hafta el frenini ayarlattırırdı. Sebebi köşeleri el freniyle dönmek olabilir:) Güzel arabadır, parça problemi yaşanmazsa iş çıkarmaz.. Güle güle kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun, 1990 model corollodan bahsediyoruz di mi bu konuda? Yukarda resimleri olan? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Eski caponların kendine has havaları var, hepsi de ayrı güzel. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Emre Şimşek yazdı: Kaymak gibi giderdi, abim her hafta el frenini ayarlattırırdı. Sebebi köşeleri el freniyle dönmek olabilir:) Güzel arabadır, parça problemi yaşanmazsa iş çıkarmaz.. Güle güle kullanılsın. Teşekkür ettik. Abin yaramazmış biraz Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim:) Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, 1990 model corollodan bahsediyoruz di mi bu konuda? Yukarda resimleri olan? Aynen abi yukarıda resimleri olan 90 model Mahmut Yıldız yazdı: Eski caponların kendine has havaları var, hepsi de ayrı güzel. Güle güle kullanın. Aynen Accord Prelude Corolla Nissan değişik bir atmosfere sahip araçlar Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, 1990 model corollodan bahsediyoruz di mi bu konuda? Yukarda resimleri olan? Evet... Duster i çok övdük birazda corolla övelim nolur yani 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts