İçeriğe Yönlendir

Ev Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Mehmet Yeter

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Mertol Kip yazdı:

Baştan söylesene. Bende saf saf komşuna dikkat et falan yazıyorum. ahgfdsjhgafjhsa

Madem memlekete göç planı var bence ev alma kocaman bir arsa al. Paran oldukca da yavaş yavaş üstüne ev yap. This is Urfa you know :fiuw:

:)

İ dont know( ben bilmir abe Urfa) görev nedeniyle buradayım.

En az 4- 5 buradalardayiz kısmetse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Evin üstündeki haciz borç falan çok önemli değil. Bunlar satanı bağlar. Emlak borçları da satanı bağlar.

Tapuda önemli olan parselle alakalı devletin herhangi bir planlanan şerh ya da beyanı var mı? ya da elbirliği durumları var mı? Bunlar daha önemli. 

@Çağlar Bayur 3.kat iyidir. Evin projesi 2 katlıysa? :) 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Mehmet Yeter yazdı:

:)

İ dont know( ben bilmir abe Urfa) görev nedeniyle buradayım.

En az 4- 5 buradalardayiz kısmetse.

Mehmet hocam desene sen de güneydoğulu oldun. Bizim de tayin çıkmazsa bu yıl güneydoğu buluşması yaparız. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

arkadaşlar benim daire tapusu maalesef kat irtifikası

bina 2 yıllık arsa sahibi zengin ve tanınan bir firmaya yaptırmış alırken dikkat etmedik maalesef

Binadaki dairelerin yarısı almanyada yaşayan arsa sahibine ait

Yarısı ise bizim gibi kişilere satılmış

Binadan sorumlu aynı zamanda daire sahibi yönetici ile görüştüğümde herşeyin hazır olduğunu ancak bir araya gelip başvuru yapmadıklarını vakit olmadığını söyledi

Olumsuz bir durum yok dedi şimdi dikakt etmem gereken yapmamız gereken birşey var mı ?

Kiracıyı çıkarmak ile uğraştığımızdan tapuya vakit ayıramadık

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Eyüp Çetin yazdı:

Mehmet hocam desene sen de güneydoğulu oldun. Bizim de tayin çıkmazsa bu yıl güneydoğu buluşması yaparız. 

Çok sevinirim Eyüp hocam. Özellikle Diyarbakır tarafına gelecek olursanız mutlaka haberleselim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...