Ali Gök Salı 20:46 Paylaş Salı 20:46 (düzenlendi) yük taşımadan kasıt tam olarak nedir bilmiyorum ama tuğla çimento vs değilse ben olsam alırdım. SW mondeom var bagajda oğlanın bisiklet varken valizleride yanına dizebiliyorum Salı 20:46 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Evet Yarın gel travego da başla Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Ali Gök yazdı: yük taşımadan kasıt tam olarak nedir bilmiyorum ama tuğla çimento vs değilse ben olsam alırdım. SW mondeom var bagajda oğlanın bisiklet varken valizleride yanına dizebiliyorum Yok hocam. Güneş paneli ve malzemeleri aslında.( Akü, İnverter, tasarladığımız ürünler vs..) E tabi memleketimiz Trabzon'a da yerleşme durumumuz olduğu için tipik en yükleri vs de cabası yani SW araçlara da bakıyorum bu arada 18 saat önce tarihinde Muhammed Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Muhammed Türkmen yazdı: Yok hocam. Güneş paneli ve malzemeleri aslında.( Akü, İnverter, tasarladığımız ürünler vs..) E tabi memleketimiz Trabzon'a da yerleşme durumumuz olduğu için tipik en yükleri vs de cabası yani SW araçlara da bakıyorum bu arada gayet alınır binilir o zaman. ben geçen evde dolap yapacaktım mesela 2.30 luk suntaları koltuğu yatırıp dizdim içine . smax daha büyüktür muhtemelen mondeodan o daha uzununuda alır dediğiniz tarzda güneş paneli akü vs taşımak için kamyonet almak mantıksız . otomobil her türlü avantajlı. radar muayne vs çekilmiyor belli bi süre sonra 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: gayet alınır binilir o zaman. ben geçen evde dolap yapacaktım mesela 2.30 luk suntaları koltuğu yatırıp dizdim içine . smax daha büyüktür muhtemelen mondeodan o daha uzununuda alır dediğiniz tarzda güneş paneli akü vs taşımak için kamyonet almak mantıksız . otomobil her türlü avantajlı. radar muayne vs çekilmiyor belli bi süre sonra S-Max . c-Max ve Galaxy ( Galaxy pahalı biraz) muhtemelen s-max ya da c-max tercih edeceğiz gibi. Ekstra bir sürpriz olmazsa tabi.:) Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Muhammed Türkmen yazdı: S-Max . c-Max ve Galaxy ( Galaxy pahalı biraz) muhtemelen s-max ya da c-max tercih edeceğiz gibi. Ekstra bir sürpriz olmazsa tabi.:) smax alırsanız aisin şanzımanlı olanını tercih edin. yakıt olarak cmax 1.6 tdci daha az yakar bu arada çok yol yapıyorsanız diye söyledim bu kasa fordlarda 2.0 tdci aisin otomatik, yada 1.6 tdci manuel genelde sorunsuz kulanılan tipi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yarın gel travego da başla Hangi firma 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: smax alırsanız aisin şanzımanlı olanını tercih edin. yakıt olarak cmax 1.6 tdci daha az yakar bu arada çok yol yapıyorsanız diye söyledim bu kasa fordlarda 2.0 tdci aisin otomatik, yada 1.6 tdci manuel genelde sorunsuz kulanılan tipi ais şanszıman olup olmadığını nasıl anlayacağım ? Genelde 2.0 var TR'de ama bir yerde 1.8 Motor manuel buldum. Ona bakmayı planlıyorum. Bir de 2008 Model C-Max buldum. Ona da bakmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Hangi firma SS Kansas birlik koop 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Lodgy diye bir model var onları da bir arastirabilirsiniz. Onlarda uzun görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Muhammed Türkmen yazdı: Selamlar herkese, yük taşıma işi vs gibi durumları hesaba kattığımızda Galaxy - S-Max gibi araçlar daha ön plana çıkıyor. ortalama 500-600K civarında bir kaç ilan bulduk. Ancak piyasada pek olmayan araçlar. bu araçları tavsiye eder misiniz? parça vs gibi durumları nedir ? Ya da kronik sorun vs 2014 yılında sıfır 2013 model S max aldık işyerinden arkadaşıma. Hâlâ çok keyifle kullanıyor. Arka koltukların genişliği ve konforu gerçekten çok güzel. Bu zamana kadar yapılan tek masrafı ön amortisör değişimi olmuştu onu da 3 gün beklemiştik yetkili serviste . Galaxy ile arasında tek fark arka camlardaki bi 10-15 cm olması gerekiyor Galaxy yüksek. Bizdeki 1.6 dizel düz vites en boşu. Piyasada genelde 2.0 otomatiklerini görüyorum kullanmadım hiç ama daha keyiflidir muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Muhammed Türkmen yazdı: ais şanszıman olup olmadığını nasıl anlayacağım ? Genelde 2.0 var TR'de ama bir yerde 1.8 Motor manuel buldum. Ona bakmayı planlıyorum. Bir de 2008 Model C-Max buldum. Ona da bakmayı planlıyorum. Powershift 2012 sonrası, topuz değişmemişse vites topuzunda yazar.Hem Galaxy hem S max kullandım.Galaxy arka kısmı tavan olarak daha yüksek ve içi de daha ferah. Temizini bulursan sorun çıkarmaz.2009 2010 2011 aisin şanzımanlı olabilir. Şanzıman yağı değiştirmiyorlar genelde ama değiştirmiş bilinçli bir kullanıcıdan almak iyidir.Tüm parçaları internette var.motor şanzıman mekanik mondeo işe aynı.motor aynı yıllrdaki psa 2.0 dizelle aynı.Güçlü bir araç.Alt arka takım bakımı da önemli bunlarda.Alırken bakın.Kullanmadan almayın.Vites geçişleri güzeldir, hissettirmez.Dpf sorunu belli km sonrası çıkıyor.Dpf egr dikkat. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts