Mehmet Yeter Pazartesi 10:05 Paylaş Pazartesi 10:05 Siz rotayı cizmissiniz. İnşallah düzgün bir şey çıkar karşınıza. Otomatiginden uzak durun diyeceğim fakat bunların şanzımanı aisinmis. Yani japon sanzimaniymis. Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 11:41 Yazar Paylaş Pazartesi 11:41 Mehmet Yeter yazdı: Siz rotayı cizmissiniz. İnşallah düzgün bir şey çıkar karşınıza. Otomatiginden uzak durun diyeceğim fakat bunların şanzımanı aisinmis. Yani japon sanzimaniymis. Hayırlısı olsun. Genişlet Yani hocam şöyle niyetimiz bu tip araba hani çok acelemiz de yok. Ama yani işte galaxy , c-max , s- max tipi araçlarla yöneldik araştırmaya devam edeceğiz ya tabi adam ne fiyat veriyor ne yapıyor son onu da tabi adamla gidip görüşmek lazım ama böyle bir aracini araştırmadayız yani sorduğum soru aslında şu şu anda 2025 yılı içinde bu tarz arabada işte kronik sorun var mı nedeni tercih edilebilir bu aslında benim kafama takılan mesela ben babama mondeo alalım diyorum ama o işte işte yük taşımaydı işte memlekete yerleşmedi iş değişikliğiydi ve aynı zamanda rahat bir araç konforlu güvenli bir araç olduğu için hani bu tarz arabalara bakalım diyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 11:50 Paylaş Pazartesi 11:50 Grand c Max ebat olarak uygunsa daha mantıklı bence 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 12:12 Yazar Paylaş Pazartesi 12:12 İnan Çınar yazdı: Grand c Max ebat olarak uygunsa daha mantıklı bence Genişlet ona da bakıyoruz hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:26 Paylaş Pazartesi 13:26 (düzenlendi) yük te taşır başka, yük taşımak için araba bakmak başka şeyler, başka amaçlar ve beklenti yaratır, ben S max ile sıfır mutfak ta taşıdım, 1+1 ev eşyası da taşıdım tek seferde ama otelde vale ye de kendinmi taşıttım.ama aluminyum tekneyi tourneo ile taşıdım mesela amacı ve beklnetiyi tam olarak belirlemeli, yük çok önemli ve taşınacak ise transporter veya custom tourneo lara bakılmalı , manuel vites. Pazartesi 13:27 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 14:58 Paylaş Pazartesi 14:58 Ben yanlış mı anladım, babanız almanyada ford fabrikasında çalıştı, siz maaile 2005 te yani 20 sene önce Tr ye döndünüz ve bunun bakım işleri ile ilgilenebileceğinizi düşünüyorsunuz. Montaj ve tamir bakım çok farklı şeyler olmasını geçtim 20 senedir bu işlere hiç bulaşmamış birinden çok fazla şey bekliyorsunuz sanki. Kafadan 55-60 yaşında falan olması lazım abimizin. Bence bildik piyasada parçası bol harcıalem bir araba alıp başlayın, beğenmezseniz satarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 15:06 Yazar Paylaş Pazartesi 15:06 Mertol Kip yazdı: Ben yanlış mı anladım, babanız almanyada ford fabrikasında çalıştı, siz maaile 2005 te yani 20 sene önce Tr ye döndünüz ve bunun bakım işleri ile ilgilenebileceğinizi düşünüyorsunuz. Montaj ve tamir bakım çok farklı şeyler olmasını geçtim 20 senedir bu işlere hiç bulaşmamış birinden çok fazla şey bekliyorsunuz sanki. Kafadan 55-60 yaşında falan olması lazım abimizin. Bence bildik piyasada parçası bol harcıalem bir araba alıp başlayın, beğenmezseniz satarsınız. Genişlet şöyle hocam. Babam almanya ford’da çalıştı. Burada tekstil işi yapıyoruz ama tabi bu süre zarfında ford araçlarımız oldu, kendimiz de sorun vs olduğunda çözebiliyoruz yani. Teknik ve donanım olarak bilgisi mevcut. bu tarz araca yönelmemizin sebepi bütçe kısıtlı , kaliteli, konforlu araç ve aynı zamanda 7 kişilikte oluyor. Tüm bunlar yanında 2 koltuğu devre dışı bırakınca da bagaj olarak kullanılıyor olması Mertol Kip yazdı: Ben yanlış mı anladım, babanız almanyada ford fabrikasında çalıştı, siz maaile 2005 te yani 20 sene önce Tr ye döndünüz ve bunun bakım işleri ile ilgilenebileceğinizi düşünüyorsunuz. Montaj ve tamir bakım çok farklı şeyler olmasını geçtim 20 senedir bu işlere hiç bulaşmamış birinden çok fazla şey bekliyorsunuz sanki. Kafadan 55-60 yaşında falan olması lazım abimizin. Bence bildik piyasada parçası bol harcıalem bir araba alıp başlayın, beğenmezseniz satarsınız. Genişlet yani %60 iş amaçlı %40 otanda binmek amaçlı. caravelle yüksek ve daha büyük diye biliyorum. Ve WV grubu biraz daha sorunlu olmasından dolayı sıcak bakmıyor gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 16:45 Paylaş Pazartesi 16:45 Tamam alın galaksi taksi araba yok. Tavsiye biz verdik. Deneyimleri paylaşırsanız memnun oluruz. Galaksi taksi bilemezsiniz diye bırakayım buraya: https://youtu.be/BDr9_CUcM90?si=YBXzMMNJop0Aoy1D 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazartesi 17:38 Paylaş Pazartesi 17:38 @Mertol Kip Abi 2.5 TDI 130 Luk Caravelle 350 400 bin km lerde alasım var , dert sahibi olursun motoru parçası sorun felan diyorlar ne diyorsun https://shbd.io/s/Zim1VewP Tek elden rahmetli Türker İnanoğlu garajindan alınmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:08 Paylaş Pazartesi 18:08 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Mertol Kip Abi 2.5 TDI 130 Luk Caravelle 350 400 bin km lerde alasım var , dert sahibi olursun motoru parçası sorun felan diyorlar ne diyorsun https://shbd.io/s/Zim1VewP Tek elden rahmetli Türker İnanoğlu garajindan alınmış Genişlet 9+1 .. hangi tip ehliyet sürer bunu? B ise ben de ilgilenebilirm Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazartesi 18:14 Paylaş Pazartesi 18:14 Bende sürecek ehliyet var o sıkıntı değil Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 19:33 Paylaş Pazartesi 19:33 Çağlar Bayur yazdı: 9+1 .. hangi tip ehliyet sürer bunu? B ise ben de ilgilenebilirm Genişlet Bizdeki B sürebiliyor. Yeni B ler süremiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 19:56 Paylaş Pazartesi 19:56 Muhammed Türkmen yazdı: şöyle hocam. Babam almanya ford’da çalıştı. Burada tekstil işi yapıyoruz ama tabi bu süre zarfında ford araçlarımız oldu, kendimiz de sorun vs olduğunda çözebiliyoruz yani. Teknik ve donanım olarak bilgisi mevcut. bu tarz araca yönelmemizin sebepi bütçe kısıtlı , kaliteli, konforlu araç ve aynı zamanda 7 kişilikte oluyor. Tüm bunlar yanında 2 koltuğu devre dışı bırakınca da bagaj olarak kullanılıyor olması yani %60 iş amaçlı %40 otanda binmek amaçlı. caravelle yüksek ve daha büyük diye biliyorum. Ve WV grubu biraz daha sorunlu olmasından dolayı sıcak bakmıyor gibi Genişlet Abijim al bi 1.5 dizel C-Max bin o zaman. Parçası bol, arızası az. Ama düz vites olsun. Caravelle ile transporter aynı alet temelde. Arka süspansiyonu farklı. Kalan kısmı donanım ve ruhsat. Caravelle lerin otomobil ruhsatlıları var. Mustafa Tüfekçi yazdı: @Mertol Kip Abi 2.5 TDI 130 Luk Caravelle 350 400 bin km lerde alasım var , dert sahibi olursun motoru parçası sorun felan diyorlar ne diyorsun https://shbd.io/s/Zim1VewP Genişlet Mustafa dert sahibi olmaktan ne kastedildiğine bağlı. Ben ne saçma arabalar aldım bindim hiçbirinde de söylendiği gibi dert sahibi olmadım yani. Zamanında bakımını yapar, mecbur kalmadıkca orjinal parça kullanırsan hiçbir araba ölmez. Volvo'yu aldığımda toplanmaz bu dendi, (çalışmıyordu) bir hafta sonra fenni muayenedeydi araba. Seviyorsan al gitsin yaw. Parçası her arabanın var. Adem 90 küsur model 2.5 motorlu Quatro Audi'yi gümrükten alıp adam etti. Ötesi yok bence. Çağlar Bayur yazdı: 9+1 .. hangi tip ehliyet sürer bunu? B ise ben de ilgilenebilirm Genişlet Salça olma len çocuğun kısmetine kendine başka bul. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 20:01 Paylaş Pazartesi 20:01 350 liralık aletlerden bahsediyorsunuz. Benim scooter daha pahalı yaw. Her tarafı sorun olsa kaç yazar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 21:18 Paylaş Pazartesi 21:18 Mehmet Göktürk yazdı: fiyat demek istemiş. Bence alınası araç fort transit connect ve turneo küçük şeyler. bütçe daha iyi ise transporter camlıvan da olabilir. doblo da olur. Genişlet bunlar çok ufak araçlar ama... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:39 Paylaş Salı 14:39 Mehmet Göktürk yazdı: Bizdeki B sürebiliyor. Yeni B ler süremiyor. Genişlet o naısl oluyor öyle? Mertol Kip yazdı: Salça olma len çocuğun kısmetine kendine başka bul. Genişlet Tüfekçi 100 araba arasından elemişse gözü kapalı alırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 14:54 Paylaş Salı 14:54 Çağlar Bayur yazdı: o naısl oluyor öyle? Tüfekçi 100 araba arasından elemişse gözü kapalı alırım Genişlet Ehliyetin arkasına bak ufak minibüs resmi var. Biz alırken ( ben 86 da aldım) bu hakkı bize vermişler arkada tek teker minibüs sürebiliyoruz. Ancak değiştirirken göz musyenesini doktor yanlış işaretlemiş emniyette söylediler bi kağıt verdiler yeniden drğiştirmem gerekiyor o hakkı yazdırmak için. Sanırım 1997 ye kadar vb bir kuralmış D1 c1 işaretli olması gerekiyor bizde 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:05 Paylaş Salı 15:05 Mehmet Göktürk yazdı: D1 c1 işaretli olması gerekiyor bizde Genişlet d1 işaretli iimiş lakin 2024 tarihine kadar diye bir yazı var, diğerleri 2029 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 15:07 Paylaş Salı 15:07 B sınıfı arkası tek lastikli minibüsleri kullanabiliyordu ama hususi değilse psikoteknik ve src ister. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:34 Paylaş Salı 18:34 Ben de D ehliyet var . Dingilli Travego bile sürerim Çağlar Bayur yazdı: Tüfekçi 100 araba arasından elemişse gözü kapalı alırım Genişlet Orijinalliği bozulmamışlar içinden eledim doğrudur. Km si biraz fazla işte bı ona da gönlüm razı olsa garaja çekmiştim de hala düşünüyor. İlkay Başaran yazdı: B sınıfı arkası tek lastikli minibüsleri kullanabiliyordu ama hususi değilse psikoteknik ve src ister. Genişlet Onlar da mevcut Dijital ehliyet bile cüzdanda şuan. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:44 Paylaş Salı 18:44 Mustafa Tüfekçi yazdı: garaja çekmiştim de Genişlet çek gitsin seneye 700 Mustafa Tüfekçi yazdı: Orijinalliği bozulmamışlar i Genişlet . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:46 Paylaş Salı 18:46 Çağlar Bayur yazdı: çek gitsin seneye 700 Genişlet Yok be abi. Bir senedir %50 zarardayiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:47 Paylaş Salı 18:47 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yok be abi. Bir senedir %50 zarardayiz. Genişlet vw zarar etttrimez alal Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 19:56 Paylaş Salı 19:56 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben de D ehliyet var . Onlar da mevcut Dijital ehliyet bile cüzdanda şuan. Genişlet Takometreye takılan sürücü kartını mı diyorsun? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 20:08 Paylaş Salı 20:08 İlkay Başaran yazdı: Takometreye takılan sürücü kartını mı diyorsun? Genişlet Evet 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts