Muhammed Türkmen Pazar 19:35 Paylaş Pazar 19:35 Selamlar herkese, yük taşıma işi vs gibi durumları hesaba kattığımızda Galaxy - S-Max gibi araçlar daha ön plana çıkıyor. ortalama 500-600K civarında bir kaç ilan bulduk. Ancak piyasada pek olmayan araçlar. bu araçları tavsiye eder misiniz? parça vs gibi durumları nedir ? Ya da kronik sorun vs Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazar 19:37 Paylaş Pazar 19:37 Yürütme maliyeti açısından Citroen C4 Grand Picasso ya bakın derdim. Ben öyle yapmıştım zamanında. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 19:51 Paylaş Pazar 19:51 500-600 bin km deki aracı almak yürek ister. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 20:44 Paylaş Pazar 20:44 Bir ara çok niyetlendim ama hem yürütme maliyeti hem de ülkemizde sayıca az olması ve bozulduğunda ugrasak usta sayısı da az olduğu için sadece bakmakla yetindigim bir araç. Ayrıca km durumları da birçoğunun 200k sınırını geçmiş durumda. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazar 21:02 Paylaş Pazar 21:02 Ben yıllar önce 1 sene s max sahibi oldum çok da severek kullandım, motor mekanik mondeo ile aynı çoğu şeyi ancak artık alır mıyım, zor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:03 Paylaş Pazar 21:03 Mertol Kip yazdı: 500-600 bin km deki aracı almak yürek ister. Genişlet fiyat demek istemiş. Bence alınası araç fort transit connect ve turneo küçük şeyler. bütçe daha iyi ise transporter camlıvan da olabilir. doblo da olur. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazar 21:10 Yazar Paylaş Pazar 21:10 Mertol Kip yazdı: 500-600 bin km deki aracı almak yürek ister. Genişlet Araç 500-600 bün km’de değil. Fiyat olarak 500-600 bün bandında. Mehmet Göktürk yazdı: fiyat demek istemiş. Bence alınası araç fort transit connect ve turneo küçük şeyler. bütçe daha iyi ise transporter camlıvan da olabilir. doblo da olur. Genişlet fiat ve courer yerli üretim ve bg düşük olduğu için performans anlamında sorun yaşarız diye düşünüyoruz. Elbette konfor ve kaliteli olmasına da bakıyoruz yani. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazar 21:16 Yazar Paylaş Pazar 21:16 Mehmet Yeter yazdı: Bir ara çok niyetlendim ama hem yürütme maliyeti hem de ülkemizde sayıca az olması ve bozulduğunda ugrasak usta sayısı da az olduğu için sadece bakmakla yetindigim bir araç. Ayrıca km durumları da birçoğunun 200k sınırını geçmiş durumda. Genişlet yani max 250 bin km. Üstüne bakmıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 21:19 Paylaş Pazar 21:19 Muhammed Türkmen yazdı: yani max 250 bin km. Üstüne bakmıyorum Genişlet Burada durum biraz daha yılı yüksek olanlara bakilir ancak oralara çıktıkça fiyatta artıyor. MPV segmetinde illa bu olmayacak derseniz faklı marka ve modellere de bakılabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:21 Paylaş Pazar 21:21 Muhammed Türkmen yazdı: Araç 500-600 bün km’de değil. Fiyat olarak 500-600 bün bandında. fiat ve courer yerli üretim ve bg düşük olduğu için performans anlamında sorun yaşarız diye düşünüyoruz. Elbette konfor ve kaliteli olmasına da bakıyoruz yani. Genişlet temiz bir doblo konforlu olacaktır. performansı da bence yeterlidir. yoldaki delileri görünce.... Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:37 Paylaş Pazar 21:37 Mehmet Göktürk yazdı: fiyat demek istemiş. Genişlet Ben onu nasıl TL diye anlayayım yaw. Muhammed Türkmen yazdı: Araç 500-600 bün km’de değil. Fiyat olarak 500-600 bün bandında. fiat ve courer yerli üretim ve bg düşük olduğu için performans anlamında sorun yaşarız diye düşünüyoruz. Elbette konfor ve kaliteli olmasına da bakıyoruz yani. Genişlet Ne taşıyacaksınız bununla? O aletler kamyonet değil ki, öyle çok çok bir şey yükleyemezsiniz zaten. Yükleme eşiği falan beklentinizi karşılamayabilir. Transporter ya da Caravelle falan bulunabilirse daha iyi olur sanki. Fiyatlarını bilmiyorum gerçi ama daha amaca uygun olur en azından. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:42 Paylaş Pazar 21:42 Bak otomobil ruhsatlıymış bu. Gücü de iyi, o motor için 180bin km de bir şey değil https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-caravelle-2013-otomobil-ruhsatli-182-bin-km-8-plus1-koltuk-1236087322/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 21:47 Paylaş Pazar 21:47 Mertol Kip yazdı: Bak otomobil ruhsatlıymış bu. Gücü de iyi, o motor için 180bin km de bir şey değil https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-caravelle-2013-otomobil-ruhsatli-182-bin-km-8-plus1-koltuk-1236087322/detay Genişlet ağır hasarlı. ama bakmak lazım nasıl neresi yapılmış. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:52 Paylaş Pazar 21:52 O kadar detaylı incelemedim. O olmazsa başkasına bakılır. Bu 140 lık motorlardan önceki seriydi galiba. Benim bir arkadaşımda 2.5 motorlu bi Caravelle vardı, içinde 5-6 tane koyun falan bile taşıdı manyak. Hem bunlar transporterdan konforlu ama her işe de geliyor. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazar 23:40 Yazar Paylaş Pazar 23:40 Mertol Kip yazdı: Ben onu nasıl TL diye anlayayım yaw. Ne taşıyacaksınız bununla? O aletler kamyonet değil ki, öyle çok çok bir şey yükleyemezsiniz zaten. Yükleme eşiği falan beklentinizi karşılamayabilir. Transporter ya da Caravelle falan bulunabilirse daha iyi olur sanki. Fiyatlarını bilmiyorum gerçi ama daha amaca uygun olur en azından. Genişlet güneş paneli hocam. Hemde memlekete yerleşmeyi vs düşünüyoruz. Caravelle vs geniş ve fazla büyük. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 06:41 Yazar Paylaş Pazartesi 06:41 Mehmet Göktürk yazdı: temiz bir doblo konforlu olacaktır. performansı da bence yeterlidir. yoldaki delileri görünce.... Genişlet ona bende baktım. Ancak fiat biraz daha yerli. Evet bize o tip araç lazım ama fiatı pek düşünmedik. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 07:20 Paylaş Pazartesi 07:20 Muhammed Türkmen yazdı: güneş paneli hocam. Hemde memlekete yerleşmeyi vs düşünüyoruz. Caravelle vs geniş ve fazla büyük. Genişlet Bu işi yapan bi tanıdığım var. Doblo ve römork olarak kullanıyor. Alet edavat da illa olacaktır Muhammed Türkmen yazdı: ona bende baktım. Ancak fiat biraz daha yerli. Evet bize o tip araç lazım ama fiatı pek düşünmedik. Genişlet Yerli niye kötü olsun bilakis daha doğru olur hele küçük yerlerde Paneller 2 metre. Her araç almaz römork yahut transporter Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 07:41 Paylaş Pazartesi 07:41 Mehmet Göktürk yazdı: Bu işi yapan bi tanıdığım var. Doblo ve römork olarak kullanıyor. Alet edavat da illa olacaktır Yerli niye kötü olsun bilakis daha doğru olur hele küçük yerlerde Paneller 2 metre. Her araç almaz römork yahut transporter Genişlet Adam benim panelleri Peugeot Partner ile getirmişti. Doblo'dan bi tık daha büyük galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 07:59 Paylaş Pazartesi 07:59 Doblo maxilerin uzunluklarina bakilabilir. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 08:01 Yazar Paylaş Pazartesi 08:01 Mehmet Göktürk yazdı: Bu işi yapan bi tanıdığım var. Doblo ve römork olarak kullanıyor. Alet edavat da illa olacaktır Yerli niye kötü olsun bilakis daha doğru olur hele küçük yerlerde Paneller 2 metre. Her araç almaz römork yahut transporter Genişlet hocam aslında hem taksi hem de zaman zaman bu tarz amaçlı kullanmayı düşünüyoruz. Yani ve 1.8 motorlu bir modele denk geldim. babamda ford’u bildiği için bir çok sorununu ben yaparım vs diyor. Güçlü ve 7 kişilik aynı zamanda 2 koltuğu yatırıp bagaj olarak kullanma amacından dolayı bu tarz arabaları daha çok düşünüyor. açıkçası bende araştırıyorum Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 08:15 Yazar Paylaş Pazartesi 08:15 Mehmet Yeter yazdı: Doblo maxilerin uzunluklarina bakilabilir. Genişlet Aslında hocam Doblo'ya pek sıcak bakmıyoruz. Yani hem konforlu, güvenli hem de yük anlamında işimizi görecek bir araç arayışındayız. Almanya'da yaşadığımız ve bu tarz araç kullandığımız için çok amaçlı oluyor. Elbette piyasası ve parçası biraz sıkıntı gibi ama babam da Almanya Ford fabrikasında çalıştığı için zaten sorunlarını ben yaparım diyor Scorpio'yu kaç kez yaptığımızı da ben bile hatırlıyorum Contayı değiştirmeyi bile kendimiz yapmıştık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 08:28 Paylaş Pazartesi 08:28 Almanyada çalışmış biri olarak Türkiyede ticarete mi gireceksiniz? Sakın.. !! 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 08:40 Paylaş Pazartesi 08:40 (düzenlendi) Almanya da parçasını bulabilirsiniz ama burada motor dışında parça sıkıntısı yaşarsınız. Google a yazın mesela 2007 Galaxy sağ ön kelebek camı ( örnek olarak yazdım) rahat bulunabilirse alın. Edit: Baktım da varmış nette satışta 😂 Pazartesi 08:43 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen Pazartesi 09:24 Yazar Paylaş Pazartesi 09:24 Mehmet Göktürk yazdı: Almanyada çalışmış biri olarak Türkiyede ticarete mi gireceksiniz? Sakın.. !! Genişlet hocam, 20 yılı aşkındır TR’deyiz:) Tekstil işi yapıyoruz ama şimdi güneş enerjisine dönüyoruz. 2005’ten beri Tr’deyiz. Yeni gelmedik yani.:) İnan Çınar yazdı: Almanya da parçasını bulabilirsiniz ama burada motor dışında parça sıkıntısı yaşarsınız. Google a yazın mesela 2007 Galaxy sağ ön kelebek camı ( örnek olarak yazdım) rahat bulunabilirse alın. Edit: Baktım da varmış nette satışta 😂 Genişlet :))) haha hocam. Bi S-Max bulduk ona bakacağız bakalım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts