İlkay Başaran Salı 13:52 Paylaş Salı 13:52 Vay be cine 5, teleon yazılınca, bu aleti programlar yatardım o da kayıt yapardı sağolsun :)) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:28 Paylaş Salı 14:28 İlkay Başaran yazdı: Vay be cine 5, teleon yazılınca, bu aleti programlar yatardım o da kayıt yapardı sağolsun :)) hala sağlam mı bu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 15:03 Paylaş Salı 15:03 Çağlar Bayur yazdı: hala sağlam mı bu Evet, kumandası da öyle. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 15:22 Yazar Paylaş Salı 15:22 İlkay Başaran yazdı: Vay be cine 5, teleon yazılınca, bu aleti programlar yatardım o da kayıt yapardı sağolsun :)) Ya bıraq almancayı bundan öğrendim de inanalım. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 16:02 Paylaş Salı 16:02 Mertol Kip yazdı: Ya bıraq almancayı bundan öğrendim de inanalım. Polsat da iyiydi. Tek dublaj hah 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 07:49 Paylaş Çarşamba 07:49 Mertol Kip yazdı: Ama Tansu sanada dişli beğendiremiyoruz. İçinde zibilyon tane dişli olan şeye ne diyeceğiz Mahmut mu diyek? Sen sen ol yapay zeka ile bu kadar muhabbet etme onun ağzı pek bi bozuk bu aralar. Çok terbiyesiz bunlar. Beni karıştırmayın bu işe 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 08:15 Yazar Paylaş Çarşamba 08:15 Mahmut Yıldız yazdı: Beni karıştırmayın bu işe Sen değil sen değil, Tuncer olan. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 08:21 Paylaş Çarşamba 08:21 Mertol Kip yazdı: Sen değil sen değil, Tuncer olan. Ohhh, iyi bari 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts