Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 19:58 Paylaş Cumartesi 19:58 Gördüm bindim sevdim Hayırlı olsun Erdem çok tatlı kazasız belasız kullan inşallah bir ara biraz fazla yaklaştım arkasından bana kızdı gelme diye beni uyardı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 22:01 Paylaş Cumartesi 22:01 Hayırlı olsun Erdem. Sağlıklı günlerde kullanın. Rengi de çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Cumartesi 22:24 Paylaş Cumartesi 22:24 Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazar 02:56 Paylaş Pazar 02:56 Build Your Dreams. Hayırlı olsun kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz Pazar 05:09 Paylaş Pazar 05:09 Hayırlı olsun araç olarak çok güzel tercih. İlk çıktığı dönem niyetim vardı, fiyatlar beklentimden yüksek açıklanınca vazgeçmiştim. Güzel günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 09:21 Paylaş Pazar 09:21 Herkes arabayı görmüş. İftardamı getirdim. İncelemek isterdim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Pazar 12:50 Yazar Paylaş Pazar 12:50 Ali Darbaz yazdı: Herkes arabayı görmüş. İftardamı getirdim. İncelemek isterdim. Aynen iftara getirdim bayiden çıktığı gibi Herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Pazar 13:33 Paylaş Pazar 13:33 Araç güzel hayırlı olsun Maalesef ülkemiz insanına daha geldiği gibi kazık atmış bir markadır. Fiyatlandırma konusunda üzmüştür. Bilenler bilir 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 15:22 Paylaş Pazar 15:22 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Pazar 15:53 Yazar Paylaş Pazar 15:53 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Araç güzel hayırlı olsun Maalesef ülkemiz insanına daha geldiği gibi kazık atmış bir markadır. Fiyatlandırma konusunda üzmüştür. Bilenler bilir Ben kazık atmış gibi düşünmüyorum. Sonuçta her firmanın bir fiyat politikası var. Diğer firmaların avrupa fiyatları ile karşılaştırınca bu araç ucuz kalıyor. https://bydautomotive.com.au/configurator/byd-dolphin?ref=website Avusturalya 36990 dolar https://www.byd.com/uk/order-dolphin Birleşik Krallık 31695 sterlin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 18:14 Paylaş Pazar 18:14 Yakından gördüm inceledin. Dışı küçük içi büyük, aynı zamanda sevimli bir araç. Güle güle kullan kardeşim.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 18:24 Paylaş Pazar 18:24 Erdem Dertsiz yazdı: Aynen iftara getirdim bayiden çıktığı gibi Herkese çok teşekkür ederim. Gebze'deki bayiden mi aldın? Orta masadaki kadın bi değişik ya, Seal test etmeye gittiğimde test aracına gönderdi geçti gitti. 2 milyon paramı almaya çalışırken sattığı şeyi anlatmaya bile gerek görmedi. Farklı bir pazarlama anlayışı var. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Pazar 19:34 Yazar Paylaş Pazar 19:34 Mertol Kip yazdı: Gebze'deki bayiden mi aldın? Orta masadaki kadın bi değişik ya, Seal test etmeye gittiğimde test aracına gönderdi geçti gitti. 2 milyon paramı almaya çalışırken sattığı şeyi anlatmaya bile gerek görmedi. Farklı bir pazarlama anlayışı var. Eskişehirden aldım abi. Bir tek adam gibi o arkadaş telefonda ilgilendi Bayi yeni açılmış ilk faturayı bana kesip ilk bana araç teslim ettiler belkide ondandır 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazar 20:56 Paylaş Pazar 20:56 Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 05:07 Paylaş Pazartesi 05:07 @Erdem Dertsiz hayırlı uğurlu olsun 🧿 Konuyu simdi farkettim ya..Bu güzelliği daha da detaylandır merak ettim.. Kazasız belasız kullanın 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts