Onur Doğan Dün saat 05:34 Paylaş Dün saat 05:34 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, istense de istenmese de elektrikli araçlar hayatımızda artarak devam edecek diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 05:44 Paylaş Dün saat 05:44 Erdem Dertsiz yazdı: Forumun heralde ilk BYD yi diyebiliriz gibi geliyor Kendisini alalı 1 ay oldu 1500 km yi geçmiş birazcık tecrübe edindim gibi. Kendisi b+ segmentinde bir araba ama golfen her yönden daha büyük. Özellik olarak neredeyse herşeyi eklemiş çinliler. Ülkede yeni oldugu için herkes ucube gibi bakıyor. Bazıları bu arabaya niye para verdin fiyatı düşecek diyor. Elektrikli kullanmak gerçekten güzel senelerdir dizel kullanınca aşırı sessiz geldi. işte resimler; 100 km de 16.3 kwh tüketiyormuş. Genelde hanım okul ev arası kulanıyor. 1 saate yakın arabanın içinde geçiyor klima kalörifer açık. Bide reklam yapıyım hadi. Elektriklei araç onarım merkezi @Servet AydınE/car Service taraından onaydan geçmiştir Malzeme durumunu altık kullandıkca ne duruma geldiğini yazarım. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Sol ve sağdaki çubuklar neyi gösteriyor,anlık tüketim falan mı? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 07:43 Paylaş Dün saat 07:43 Selçuk Keleş yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Sol ve sağdaki çubuklar neyi gösteriyor,anlık tüketim falan mı? Güç tüketimi ile regendi galiba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 soru: sonuç tüketim ekranda görülüyor , o tamam, o rakam sarf edilen ile geri kazanılandan çıkan bir sonuç, peki tüketilen ve geri kazanılan ayrı ayrı görülebiliyormu? mesela 16 kw tüketmiş ama bunu 22 sarf edip 6 geri kazanmış veya 26 sarf edip 10 geri kazanmış olarak görebiliyor muyuz? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tekrar hayırlı olsun Erdem. Gerçekten içi geniş bir araç. Şehir içinde fazlasıyla iş görecektir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts