Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart Paylaş 29 Mart Gördüm bindim sevdim Hayırlı olsun Erdem çok tatlı kazasız belasız kullan inşallah bir ara biraz fazla yaklaştım arkasından bana kızdı gelme diye beni uyardı 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Mart Paylaş 29 Mart Hayırlı olsun Erdem. Sağlıklı günlerde kullanın. Rengi de çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mart Paylaş 30 Mart Build Your Dreams. Hayırlı olsun kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 30 Mart Paylaş 30 Mart Hayırlı olsun araç olarak çok güzel tercih. İlk çıktığı dönem niyetim vardı, fiyatlar beklentimden yüksek açıklanınca vazgeçmiştim. Güzel günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Paylaş 30 Mart Herkes arabayı görmüş. İftardamı getirdim. İncelemek isterdim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Ali Darbaz yazdı: Herkes arabayı görmüş. İftardamı getirdim. İncelemek isterdim. Genişlet Aynen iftara getirdim bayiden çıktığı gibi Herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 30 Mart Paylaş 30 Mart Araç güzel hayırlı olsun Maalesef ülkemiz insanına daha geldiği gibi kazık atmış bir markadır. Fiyatlandırma konusunda üzmüştür. Bilenler bilir 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Mart Paylaş 30 Mart Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Araç güzel hayırlı olsun Maalesef ülkemiz insanına daha geldiği gibi kazık atmış bir markadır. Fiyatlandırma konusunda üzmüştür. Bilenler bilir Genişlet Ben kazık atmış gibi düşünmüyorum. Sonuçta her firmanın bir fiyat politikası var. Diğer firmaların avrupa fiyatları ile karşılaştırınca bu araç ucuz kalıyor. https://bydautomotive.com.au/configurator/byd-dolphin?ref=website Avusturalya 36990 dolar https://www.byd.com/uk/order-dolphin Birleşik Krallık 31695 sterlin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart Paylaş 30 Mart Yakından gördüm inceledin. Dışı küçük içi büyük, aynı zamanda sevimli bir araç. Güle güle kullan kardeşim.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 30 Mart Paylaş 30 Mart Erdem Dertsiz yazdı: Aynen iftara getirdim bayiden çıktığı gibi Herkese çok teşekkür ederim. Genişlet Gebze'deki bayiden mi aldın? Orta masadaki kadın bi değişik ya, Seal test etmeye gittiğimde test aracına gönderdi geçti gitti. 2 milyon paramı almaya çalışırken sattığı şeyi anlatmaya bile gerek görmedi. Farklı bir pazarlama anlayışı var. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Mertol Kip yazdı: Gebze'deki bayiden mi aldın? Orta masadaki kadın bi değişik ya, Seal test etmeye gittiğimde test aracına gönderdi geçti gitti. 2 milyon paramı almaya çalışırken sattığı şeyi anlatmaya bile gerek görmedi. Farklı bir pazarlama anlayışı var. Genişlet Eskişehirden aldım abi. Bir tek adam gibi o arkadaş telefonda ilgilendi Bayi yeni açılmış ilk faturayı bana kesip ilk bana araç teslim ettiler belkide ondandır 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Mart Paylaş 31 Mart @Erdem Dertsiz hayırlı uğurlu olsun 🧿 Konuyu simdi farkettim ya..Bu güzelliği daha da detaylandır merak ettim.. Kazasız belasız kullanın 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts