Erdem Dertsiz Cumartesi 17:58 Paylaş Cumartesi 17:58 Forumun heralde ilk BYD yi diyebiliriz gibi geliyor Kendisini alalı 1 ay oldu 1500 km yi geçmiş birazcık tecrübe edindim gibi. Kendisi b+ segmentinde bir araba ama golfen her yönden daha büyük. Özellik olarak neredeyse herşeyi eklemiş çinliler. Ülkede yeni oldugu için herkes ucube gibi bakıyor. Bazıları bu arabaya niye para verdin fiyatı düşecek diyor. Elektrikli kullanmak gerçekten güzel senelerdir dizel kullanınca aşırı sessiz geldi. işte resimler; 100 km de 16.3 kwh tüketiyormuş. Genelde hanım okul ev arası kulanıyor. 1 saate yakın arabanın içinde geçiyor klima kalörifer açık. Bide reklam yapıyım hadi. Elektriklei araç onarım merkezi @Servet AydınE/car Service taraından onaydan geçmiştir Malzeme durumunu altık kullandıkca ne duruma geldiğini yazarım. 28 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cumartesi 18:02 Paylaş Cumartesi 18:02 Radarimda bir modeldi sayende o gun inceledik. Şehir içi için bence yeterli bir model. Evden şarj imkanı olan biri için yürütme maliyeti de düşüktü öyle hesaplamıştım. Misal benim gibi günlük 70 km yol yapan biri için haftada bir evden şarjla bedava işe gidip getirir bir model 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 18:02 Paylaş Cumartesi 18:02 Hayırlı olsun, arkada ufak bir tur attım içi şaşırtıcı derecede ferah, pek beğendim 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Cumartesi 18:08 Yazar Paylaş Cumartesi 18:08 Mustafa Tüfekçi yazdı: Radarimda bir modeldi sayende o gun inceledik. Şehir içi için bence yeterli bir model. Evden şarj imkanı olan biri için yürütme maliyeti de düşüktü öyle hesaplamıştım. Misal benim gibi günlük 70 km yol yapan biri için haftada bir evden şarjla bedava işe gidip getirir bir model bende şuan 6.5 ile 9 lira arası şarj ediyorum. Evden şarj imkanım var ama yaparsam faturam 1000 lirayı geçtiği için oda çok mantıklı olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 18:10 Paylaş Cumartesi 18:10 Enfes makina. Pilli araba byd ile başlar hadi bakalım 🍆 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 18:11 Paylaş Cumartesi 18:11 Bu arabaya çok vuruyorlar ama bildiğimiz klasik araba görüntüsü var ve bu nedenle sempatik geliyor bana. Güle güle kullan hocam. Lfp pil ve menzil pratikte 350 km sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:28 Paylaş Cumartesi 18:28 Erdem Dertsiz yazdı: Forumun heralde ilk BYD yi diyebiliriz gibi geliyor Kendisini alalı 1 ay oldu 1500 km yi geçmiş birazcık tecrübe edindim gibi. Kendisi b+ segmentinde bir araba ama golfen her yönden daha büyük. Özellik olarak neredeyse herşeyi eklemiş çinliler. Ülkede yeni oldugu için herkes ucube gibi bakıyor. Bazıları bu arabaya niye para verdin fiyatı düşecek diyor. Elektrikli kullanmak gerçekten güzel senelerdir dizel kullanınca aşırı sessiz geldi. işte resimler; 100 km de 16.3 kwh tüketiyormuş. Genelde hanım okul ev arası kulanıyor. 1 saate yakın arabanın içinde geçiyor klima kalörifer açık. Bide reklam yapıyım hadi. Elektriklei araç onarım merkezi @Servet AydınE/car Service taraından onaydan geçmiştir Malzeme durumunu altık kullandıkca ne duruma geldiğini yazarım. Hayırlı olsun Erdem, senin adına sevindim. Evde şarj edebiliyor musun. O işi nasıl çözdün. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:33 Paylaş Cumartesi 18:33 erdem kalender adamdır bakmaz öyle şarja şurja, priz gördü mü takar şarja.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:35 Paylaş Cumartesi 18:35 Çağlar Bayur yazdı: erdem kalender adamdır bakmaz öyle şarja şurja, priz gördü mü takar şarja.... Erdem benim eski iş arkadaşım. 5 6 sene aynı şirkette 2 sene beraber çalıştık 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cumartesi 18:35 Paylaş Cumartesi 18:35 Çok beğeniyorum bunları bende Guzel gunlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:36 Paylaş Cumartesi 18:36 Ali Darbaz yazdı: Erdem benim eski iş arkadaşım. 5 6 sene aynı şirkette 2 sene beraber çalıştık Taunusun bagajında motör taşırdı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cumartesi 18:37 Paylaş Cumartesi 18:37 Ben bu arabayı kullandım güzel araç Zoe yerine alınabilir 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Cumartesi 18:49 Yazar Paylaş Cumartesi 18:49 Mehmet Göktürk yazdı: Bu arabaya çok vuruyorlar ama bildiğimiz klasik araba görüntüsü var ve bu nedenle sempatik geliyor bana. Güle güle kullan hocam. Lfp pil ve menzil pratikte 350 km sanırım Teşekkür ederim Hocam. 380-400 arası soğuklarda. Yazında 430 üzeri şehir içi yapar. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun Erdem, senin adına sevindim. Evde şarj edebiliyor musun. O işi nasıl çözdün. Teşekkür ederim Ali. Evde şarj imkanım var ama faturam evden çalıştıpım için yüksek 1000 lirayı geçer bunuda şarj edersem. Çağlar Bayur yazdı: erdem kalender adamdır bakmaz öyle şarja şurja, priz gördü mü takar şarja.... Çağlar Bayur yazdı: Taunusun bagajında motör taşırdı Gençliği bilince böyle oluyor. Her yerde saplıyorum şarja 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 18:50 Paylaş Cumartesi 18:50 Hayırlı olsun. 16 cüssesi için çok gibi ama güzergaha göre değişir tabi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cumartesi 18:51 Paylaş Cumartesi 18:51 Güle güle kullanın. Tam şehiriçi aracı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:06 Paylaş Cumartesi 19:06 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 19:06 Paylaş Cumartesi 19:06 Ali Darbaz yazdı: Erdem benim eski iş arkadaşım. 5 6 sene aynı şirkette 2 sene beraber çalıştık Demekki Erdem kesin cenneti kazandı şimdiden😁 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 19:09 Paylaş Cumartesi 19:09 Mehmet Göktürk yazdı: Şarj hızı ac de max kaç? Baktım 11kw. Batarya Batarya Tipi BYD Blade Batarya (LFP) Batarya Kapasitesi (kWh) 60,4 Nominal Gerilim (V) 403,2 Şarj Bağlantı Noktası Tipi CCS2 Şarj Süreleri Maksimum AC Şarj Gücü 11 kW AC Şarj Süresi (%0'dan %100'e) 6 saat 12 dakika Maksimum DC Şarj Gücü 88 kW DC Hızlı Şarj Süresi (%10'dan %80'e) 40 dakika DC Hızlı Şarj Süresi (%30'dan %80'e) 29 dakika WLTP Ölçümleri Elektrikli Sürüş Menzili - Karma (km) 427 Elektrikli Sürüş Menzili - Şehir İçi (km) 559 Enerji Tüketimi - Karma (kWs/100 km) 15,9 Enerji Tüketimi - Şehir İçi (kWs/100 km) 12 CO₂ Emisyonu - Karma (g/km) 0 Sürüş Performansı Elektrik Motoru Tipi Kalıcı Mıknatıslı Senkron Motor Çekiş Tipi Ön Tekerlekten Çekiş Maksimum Güç (kW / HP) 150 kW (204 HP) Maksimum Tork (Nm) 310 0-100 km/s Hızlanma Süresi (sn) 7 Maksimum Hız (km/s) 160 Ön Süspansiyon MacPherson Süspansiyon Arka Süspansiyon Çok Bağlantılı Süspansiyon Ön Frenler Havalandırmalı Disk Frenler Arka Frenler Disk Frenler Araç Ağırlığı ve Kapasite Ağırlık (kg) 1.658 Azami Ağırlık (kg) 2.068 Maks. Ön Aks Taşıma Ağırlığı (kg) 1.039 Maks. Arka Aks Taşıma Ağırlığı (kg) 1.030 Min. Dönüş Çapı (m) 5.25 Bagaj Hacmi (L) 345 Bagaj Hacmi - Tavana Kadar, Koltuklar Yatık (L) 1.310 Ölçüler (mm) Uzunluk 4.290 Genişlik 1.770 Yükseklik 1.570 Ön Aks Açıklığı 1.530 Arka Aks Açıklığı 1.533 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Cumartesi 19:09 Yazar Paylaş Cumartesi 19:09 Mehmet Göktürk yazdı: Şarj hızı ac de max kaç? AC 11kw DC 88kw Servet Aydın yazdı: Demekki Erdem kesin cenneti kazandı şimdiden😁 Valla hatırladığına şaşırdım 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 19:16 Paylaş Cumartesi 19:16 Fatih Keskin yazdı: Ben bu arabayı kullandım güzel araç Zoe yerine alınabilir katılıyorum. özellikleri ve fiyatı da çok güzel. yinede başka bir araç yerine almak istemem şahsen. görünüşü niyeyse eski bir model gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:17 Paylaş Cumartesi 19:17 bu byd nin parçalara ayrılmışının peşindeyim... bakalım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 19:22 Paylaş Cumartesi 19:22 Hayırlı olsun gülerek kullan, İstanbul için elektrikli kullanmak şart gibi artık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts