İçeriğe Yönlendir

Torpidoda Renk Solması ve Bakım Ürünü Önerisi

Ege Babacan

Recommended Posts

Ege Babacan
(düzenlendi)

Aracımın özellikle de yolcu tarafı torpidosunda fotoğraftaki kadar net olmasa da gözle seçilebilecek biçimde dalgalı şekilde renk solmaları var. Ben kullanırken özellikle kullandırtmasam da daha önceki zamanda yıllar içinde yıkamacıların kullandıkları kimyasal ve ucuz bakım ürünlerinden dolayı böyle bir görüntünün olduğunu düşünüyorum. 

IMG_1849.jpeg.4d1079ea8630fdb9c20e3fd931a1f706.jpeg

Torpidoyu yeniden eski canlılığına kavuşturmak için kullanabileceğim bir bakım ürünü arıyorum. Öyle çok parlak bir yapıda olmasına gerek yok, hatta parlak mat arası fakat bu şekilde renk solmaları ve dalgalanmaların olmadığı bir görüntü daha çok hoşuma gider. 

Temizlik içinse uzun süredir Würth'ün araç içi temizleme köpüğünü kullanıyorum. Bu konuda da farklı bir ürün tavsiyeniz varsa alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

tarihinde Ege Babacan tarafından düzenlendi
Başlıkta imla hatası
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Genelde o izler patlatma sütünden oluşuyor. Kalıntı v.s. yapıyor. Plastiğe zarar vermeyecek ama onu çözecek birşeyler ile silmek lazım 

Yorum bağlantısı
Ege Babacan
Hamit inan yazdı:

Genelde o izler patlatma sütünden oluşuyor. Kalıntı v.s. yapıyor. Plastiğe zarar vermeyecek ama onu çözecek birşeyler ile silmek lazım 

Ben de öyle düşünüyorum fakat yeni bir kalıntı olmadığı için ne kadar çıkarabilirim onu bilmiyorum. Biraz deterjanlı su tarzı bir şeyle denemek lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

kaliteli bir apc ve detay fırçası ile güzelce temizle sonra istersen üzerine uv korumak için olan ürünlerden kullan 

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Armor All marka köpük vardı şimdi bulunuyor mu bilmem ama çok iyi sonuç almıştım zamanında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ege Babacan
Mehmet Cihat yazdı:

kaliteli bir apc ve detay fırçası ile güzelce temizle sonra istersen üzerine uv korumak için olan ürünlerden kullan 

Ürün örnek verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

https://www.hepsiburada.com/garage-bulls-plastik-seramik-kaplama-30-ml-p-HBCV00000DEGB4?magaza=ANOCİN RESMİ&

Ben bu ürünü kullanıyorum gerçekten çok etkili.Torpido yeni halinden daha güzel oluyor.Tozda tutmuyor ayrıca baya bir zaman yenilemek gerekmiyor. Şişe küçük ama ben 5008 aracımı ikikez 308 e bir kez tüm plastik parçalara uyguladım daha 1/3 ü bitmedi. Bence deneyin farkı görün .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ahmet Türedi yazdı:

https://www.hepsiburada.com/garage-bulls-plastik-seramik-kaplama-30-ml-p-HBCV00000DEGB4?magaza=ANOCİN RESMİ&

Ben bu ürünü kullanıyorum gerçekten çok etkili.Torpido yeni halinden daha güzel oluyor.Tozda tutmuyor ayrıca baya bir zaman yenilemek gerekmiyor. Şişe küçük ama ben 5008 aracımı ikikez 308 e bir kez tüm plastik parçalara uyguladım daha 1/3 ü bitmedi. Bence deneyin farkı görün .

Torpido da bir çizik var onun giderilmesine faydası olurmu acaba? Çixik olsn bir yerde denerseniz memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Ege Babacan
Ahmet Türedi yazdı:

Aynı ürünü dış aksamda solmaya başlayan plastikte denemiş ve gayet memnun kalmıştım aslında. Hatta benim elimde de hala şişenin bir kısmı duruyor. Bagaj üstündeki plastikte bile 1-1,5 ay gayet canlılığını koruyordu ki en çok güneşi yağmuru yiyen yerlerden biri. İç mekan için hiç cesaret edip de kullanmadım. Olmadı arka kolçaklardan birinde kullanıp bir süre sonucu gözlemlerim, ona göre konsolda da kullanırım. İlk olarak eski kalıntıları güzelce temizleyip bunu uygulamak iyi olabilir. Varsa elinizde uygulama sonrası görseller paylaşırsanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Eski aracımın orta konsolu böyleydi aralara giren pislik kalıntıları renk solması gibi duruyordu 

Bulaşık deterjanı sıcak su ve diş fırçası ile temizledim yeni gibi olmuştu

Az bi sıcak suya kaliteli bi bulaşık deterjanı nı karıştırıp diş fırcasıyla temizleyip bi deneyin 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...