Fatih Karaa Cuma 07:15 Paylaş Cuma 07:15 Merhaba arkadaşlar mk4 mondeo aracımda dün çevre yolunda basayım dedim motor arıza ışığı yaktı çektim baktım map sensörü yerinden fırlamış takmaya çalıştım vidası yalama olmuş tam oturmuyor. Silikon yapıştırıcı sıkıp sıktım vidayı 40derece sıcaklığa dayanır yazıyor paketinde atar mı yine vida sizce? Başka ne sürebilirim atmaması için? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cuma 07:20 Paylaş Cuma 07:20 Fatih Karaa yazdı: Merhaba arkadaşlar mk4 mondeo aracımda dün çevre yolunda basayım dedim motor arıza ışığı yaktı çektim baktım map sensörü yerinden fırlamış takmaya çalıştım vidası yalama olmuş tam oturmuyor. Silikon yapıştırıcı sıkıp sıktım vidayı 40derece sıcaklığa dayanır yazıyor paketinde atar mı yine vida sizce? Başka ne sürebilirim atmaması için? Vidasını uygun hale getirip vida ile sıkın . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa Cuma 07:59 Yazar Paylaş Cuma 07:59 Sıkılmıyor abi yalama olmuş yuvası. Yanındaki hava akışın vidasını söktüm ona taktım yine aynı oturmuyor. Sallanıyor sensör. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cuma 08:03 Paylaş Cuma 08:03 Vidaya teflon bant sararak kalınlaştırın öyle deneyin. 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa Cuma 09:10 Yazar Paylaş Cuma 09:10 Ersen Tapan yazdı: Vidaya teflon bant sararak kalınlaştırın öyle deneyin. Tamamdır abi deneyeyim akşam. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Cuma 09:10 Paylaş Cuma 09:10 Fatih Karaa yazdı: Sıkılmıyor abi yalama olmuş yuvası. Yanındaki hava akışın vidasını söktüm ona taktım yine aynı oturmuyor. Sallanıyor sensör. Bendeki de aynı biraz daha büyük bir vida ile sıktım, tutuyor şimdilik tutmazsa plastik cırt ile sabitleyeceğim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 09:19 Paylaş Cuma 09:19 Vidayı sökün. Alıp sanayide cıvataya götürün 1 mm büyük başka bir metrik vida alıp onun ile sıkın. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa Cuma 10:06 Yazar Paylaş Cuma 10:06 Hüseyin Sönmez yazdı: Vidayı sökün. Alıp sanayide cıvataya götürün 1 mm büyük başka bir metrik vida alıp onun ile sıkın. Elimde daha büyük vida var ama dişleri daha sık uyar mı emin değilim. Küçük bir plastik parça atsam yuvaya dişi sıkıştırır mı acaba Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 10:15 Paylaş Cuma 10:15 (düzenlendi) Fatih Karaa yazdı: Elimde daha büyük vida var ama dişleri daha sık uyar mı emin değilim. Küçük bir plastik parça atsam yuvaya dişi sıkıştırır mı acaba Zaman ile yine çıkar. En doğrusu örneğin sizdeki mevcut vida metrik 4 mm ise metrik 5 mm vida kullanmanız olacaktır. Klavuz vida olursa çok daha kolay olur. Cuma 10:15 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 15:04 Paylaş Cuma 15:04 Vida deliğine plastik eritilir, peşinden akıllı vida ile yol açılıp normal kendi vidası kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 15:24 Paylaş Cuma 15:24 Fatih Karaa yazdı: Elimde daha büyük vida var ama dişleri daha sık uyar mı emin değilim. Küçük bir plastik parça atsam yuvaya dişi sıkıştırır mı acaba Isıya dayanıklı teflon da olur. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 17:49 Paylaş Cuma 17:49 civata yuvasi metal mi plastik mi? metalse helicoil yaparim ben. her yalama olayinda Yorum bağlantısı
Arif Aykın Cumartesi 01:46 Paylaş Cumartesi 01:46 Hiç diş yok mu eğer ki çok az diş tutuyorsa loctaite 542 damlat sanayide falan bulursun taş gibi olur ama ufakta olsa diş olması lazım bilgin olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa Cumartesi 18:58 Yazar Paylaş Cumartesi 18:58 İçine iki parça plastik kelepçenin ucunu kesip attım birde metal kelepçeden geçirip kıstırdım iyice bakalım iki gün sonra uzun yola çıkacağım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:02 Paylaş Cumartesi 19:02 cırtı kim keşfetti ise insanlığa faydası büyük, 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 03:46 Paylaş Pazar 03:46 Çağlar Bayur yazdı: cırtı kim keşfetti ise insanlığa faydası büyük, Akıllı vidadan daha faydalı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts