İçeriğe Yönlendir

10 Yaşında Saitek Alınır mı?

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mert Yeldan
Çağlar Bayur yazdı:

ne fakir bir yer burası kuzuummm

Mukadderat

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert Yeldan yazdı:

Mukadderat

ne o tahakkuk gibi bişey mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ali Darbaz yazdı:

Ben her uçağı kullanırım

Bende otomatik fites olanları kullanabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Hüseyin Sönmez yazdı:

Bende otomatik fites olanları kullanabiliyorum.

Ben 5 sene bir fiil type raiting kastım. Millet üniversite çalışırken ben evde uçuş similatöründe nasıl Maddog md88 kullanırım diye uğraşıyordum. Ara verdim epey süre ama halen nasıl kullanacağım konusunda alt yapıya sahibim. 

,

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ali Darbaz yazdı:

Ben 5 sene bir fiil type raiting kastım. Millet üniversite çalışırken ben evde uçuş similatöründe nasıl Maddog md88 kullanırım diye uğraşıyordum. Ara verdim epey süre ama halen nasıl kullanacağım konusunda alt yapıya sahibim. 

,

Ali süprizlerle dolu bir adamsın. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Hüseyin Sönmez yazdı:

Ali süprizlerle dolu bir adamsın. 

Uzun bir süre yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Materyalist olduğumu için kul yapısı şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Konuya gec kalmisim ama yine de yazayim. Ben uzun yillar kullandim X52 Pro'yu, su anda da depoda duruyor. Artik Xbox kullandigim icin ona uyumlu cihaz almak zorunda kaldim. X52 Pro bana göre parasinin hakkini veren bir cihaz. Artik almis oldugunuza göre dikkat etmeniz gereken bir uyarida bulunabilirim. Thrust ve flight stick üzerinde elin oturdugu kisimlarda kaucuk tarzi bir kaplama var. Bu kaplama, eger ürünü alkol barindiran bir seylerle silerseniz maalesef zarar goruyor ve dökülmeye baslayabiliyor. O nedene temizlik esnasinda nemli bir bez kullanmanizi tavsiye ederim. Malzemenin bozulmaya basladigini kullanirken elinize yapistigini hissedince anlayabilirsiniz. Bunun haricinde teknik, kullanilabilirlik ve eger iyi programlayabilirseniz MFD olarak oldukca güzel bir cihazdir. Unutmadan ekleyeyim. flight stick altindaki yay bazen biraz ses yapar, onu yaglamak iyi bir cözüm olabilir. Keyifli ucuslar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...