Mert Yeldan Perşembe 20:16 Paylaş Perşembe 20:16 Çağlar Bayur yazdı: orada 1 lahmacun 5pin Tarhana? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:53 Paylaş Perşembe 20:53 Mert Yeldan yazdı: Tarhana? ne fakir bir yer burası kuzuummm Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Cuma 06:16 Paylaş Cuma 06:16 Çağlar Bayur yazdı: ne fakir bir yer burası kuzuummm Mukadderat Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:29 Paylaş Cuma 08:29 Mert Yeldan yazdı: Mukadderat ne o tahakkuk gibi bişey mi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 11:28 Paylaş Cuma 11:28 Ali Darbaz yazdı: Ben her uçağı kullanırım Bende otomatik fites olanları kullanabiliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 11:30 Yazar Paylaş Cuma 11:30 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Bende otomatik fites olanları kullanabiliyorum. Ben 5 sene bir fiil type raiting kastım. Millet üniversite çalışırken ben evde uçuş similatöründe nasıl Maddog md88 kullanırım diye uğraşıyordum. Ara verdim epey süre ama halen nasıl kullanacağım konusunda alt yapıya sahibim. , Cuma 11:31 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 11:31 Paylaş Cuma 11:31 Ali Darbaz yazdı: Ben 5 sene bir fiil type raiting kastım. Millet üniversite çalışırken ben evde uçuş similatöründe nasıl Maddog md88 kullanırım diye uğraşıyordum. Ara verdim epey süre ama halen nasıl kullanacağım konusunda alt yapıya sahibim. , Ali süprizlerle dolu bir adamsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 11:32 Yazar Paylaş Cuma 11:32 Hüseyin Sönmez yazdı: Ali süprizlerle dolu bir adamsın. Uzun bir süre yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Materyalist olduğumu için kul yapısı şeylerle ilgilenmeyi seviyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün Pazar 20:16 Paylaş Pazar 20:16 Konuya gec kalmisim ama yine de yazayim. Ben uzun yillar kullandim X52 Pro'yu, su anda da depoda duruyor. Artik Xbox kullandigim icin ona uyumlu cihaz almak zorunda kaldim. X52 Pro bana göre parasinin hakkini veren bir cihaz. Artik almis oldugunuza göre dikkat etmeniz gereken bir uyarida bulunabilirim. Thrust ve flight stick üzerinde elin oturdugu kisimlarda kaucuk tarzi bir kaplama var. Bu kaplama, eger ürünü alkol barindiran bir seylerle silerseniz maalesef zarar goruyor ve dökülmeye baslayabiliyor. O nedene temizlik esnasinda nemli bir bez kullanmanizi tavsiye ederim. Malzemenin bozulmaya basladigini kullanirken elinize yapistigini hissedince anlayabilirsiniz. Bunun haricinde teknik, kullanilabilirlik ve eger iyi programlayabilirseniz MFD olarak oldukca güzel bir cihazdir. Unutmadan ekleyeyim. flight stick altindaki yay bazen biraz ses yapar, onu yaglamak iyi bir cözüm olabilir. Keyifli ucuslar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts