İçeriğe Yönlendir

10 Yaşında Saitek Alınır mı?

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)

Benim joystick 16 yaşında, almak istediğim 10 yaşında saitek x52 pro. 3500 liraya veriyor. 40 saat uçuş yapmış

Atafda kaldım, 3500 liraya 10 yıl uçuş kolu alınırmı. Saitek x52 kullanan var mı? 

IMG-20250312-WA0017.jpg

IMG-20250312-WA0015.jpg

IMG-20250312-WA0013.jpg

IMG-20250312-WA0011.jpg

IMG-20250312-WA0009.jpg

IMG-20250312-WA0007.jpg

IMG-20250312-WA0005.jpg

IMG-20250312-WA0003.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Saitek çok çok iyi markadır. Bazı modellerinde kronik sorunlar olabiliyor. Ancak sizin joystick'te sorun yoksa, değiştirme amacı nedir?

Yanlış hatırlamıyorsam Saitek'i Thrustmaster satın aldı ve know how'u birleştirip lisanslı ürünler üretmeye başladı.

https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-yoke-pack-boeing-edition/

https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-captain-pack-x-airbus-edition/?platformId=1467&items[69051][id]=69051

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Saitek iyi markadır da şu forumda bunu kullanan kaç kişi çıkar sence Ali? Ya da çıkar mı?

Gördüğüm kadarıyla Boeing kullanıyorsun, joistick değil de yoke alsan daha iyi değil mi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Yeldan yazdı:

Saitek iyi markadır da şu forumda bunu kullanan kaç kişi çıkar sence Ali? Ya da çıkar mı?

Gördüğüm kadarıyla Boeing kullanıyorsun, joistick değil de yoke alsan daha iyi değil mi

Ben her uçağı kullanırım

Sani Gerşon yazdı:

Saitek çok çok iyi markadır. Bazı modellerinde kronik sorunlar olabiliyor. Ancak sizin joystick'te sorun yoksa, değiştirme amacı nedir?

Yanlış hatırlamıyorsam Saitek'i Thrustmaster satın aldı ve know how'u birleştirip lisanslı ürünler üretmeye başladı.

https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-yoke-pack-boeing-edition/

https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-captain-pack-x-airbus-edition/?platformId=1467&items[69051][id]=69051

400 dolar +300 dolar. Benim logitech extreme 3d pro gaz kolu titrediği için a/t arm pozisyonumda Flx veya Toga modundan çıkıp 10000 feet altı 250 knot üzeri hıza çıkabiliyorum. Düz uçuşta boeing fmc speed yerine gaz kolu kaynaklı hatadan dolayı N1 limite geçiyor. İnerken ve kalkarken beni yoruyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Satıcının paylaştığı tüm resimleri sizle paylaştım benim görmediğim belki sizin gördüğünüz bir kusuru vardır

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Darbaz yazdı:

İnerken ve kalkarken beni yoruyor. 

O zaman ben olsam yeni ürünlerini alırdım. Boeing edition 500$ gözüküyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
İnan Çınar yazdı:

Vazgeçecekseniz yazmayalım 😂

Yok ya bu sefer alabilirim işte on yaşı olması canımı sıkıyor. Sıfırını fiyatı 12.500 TL

Sani Gerşon yazdı:

O zaman ben olsam yeni ürünlerini alırdım. Boeing edition 500$ gözüküyor. 

uçak kontenjanım çok büyük o yuzden universal bir uçak kontrolü bakıyorum.  Aslında bir tanede tracir almak istiyorum . ABi 500 dolar çok para, 19000 tl eder.  @Mehmet Ozyurek kaskomu ucuza halletttiği için joystik için 2000 tl ayıra bildim. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Ali Darbaz yazdı:

radyatör 2400 tl. 

Saitek 3000 ₺

konu kendini imha etmiştir 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Emre Şimşek yazdı:

Saitek 3000 ₺

konu kendini imha etmiştir 

Abi üç araba var. Eve gelince uçarken ceza yiyorum. Araba hep aşağıda yatıyor zaten. Haftanın sadece 1 günü arabayı sürüyom. 

Bak cezaya haybiye notum kırıldı. Ucak kalkışda gaz kolu titredi diye N1 limite geçip overspeed yaptı. 

Screenshot_2025-03-27-12-54-41-659_com.android.chrome.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali hocam sen bu similator işlerini seviyorsun ve uzunca bir sure daha devam edeksin gibi görünüyor. Bu yüzden sıfır alsan cok güzel olurdur. En azindan belli bir süre kafan agrimazdi.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mehmet Yeter yazdı:

Ali hocam sen bu similator işlerini seviyorsun ve uzunca bir sure daha devam edeksin gibi görünüyor. Bu yüzden sıfır alsan cok güzel olurdur. En azindan belli bir süre kafan agrimazdi.

Hocam saitek her zaman içimde bir uktedir. Alıp tadına bakayım.  sıfır 13000 tl.  Geri İade imkanı var. Cihaz bizim THYVA pilotlarından birine ait. beraber ucuyoz. 

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pc-x52-pro-flight-kontrol-sistem-pm-bd999137?wt_gl=cpc.dsa.camp1636053297adgr104985281497&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7pO_BhAlEiwA4pMQvOpueRkQXETC045ICjzNUq5dX-k6MKZbl9kJViNTpYzc_ELCTwoKCRoCKBgQAvD_BwE

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Ali Darbaz yazdı:

Hocam saitek her zaman içimde bir uktedir. Alıp tadına bakayım.  sıfır 13000 tl.  Geri İade imkanı var. Cihaz bizim THYVA pilotlarından birine ait. beraber ucuyoz. 

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pc-x52-pro-flight-kontrol-sistem-pm-bd999137?wt_gl=cpc.dsa.camp1636053297adgr104985281497&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7pO_BhAlEiwA4pMQvOpueRkQXETC045ICjzNUq5dX-k6MKZbl9kJViNTpYzc_ELCTwoKCRoCKBgQAvD_BwE

Yapıştır o zaman Ali, garantisi de hemen yanıbaşında...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

logitech te hall efect sensör var ve içi metal, yayları daha dayanıklı, ancak bu rakama alınır, 2 pizza parası.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

logitech te hall efect sensör var ve içi metal, yayları daha dayanıklı, ancak bu rakama alınır, 2 pizza parası.

bey fendi siz pizzayı nerede yiyorsunuz 13000 tl'ye pizza mı olur bodrumda tekneye mi söyledin ne yaptın

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

bey fendi siz pizzayı nerede yiyorsunuz 13000 tl'ye pizza mı olur bodrumda tekneye mi söyledin ne yaptın

Hisselerinden haberin var mı? Geçenler de bi bakayım dedim :crazy: ohoooooooo :kihkih:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

3500 e alldım ikinci el

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Ali Darbaz yazdı:

Ben her uçağı kullanırım

50lik devirince ben

• Beğen 1
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Benim 1 ay daha diş sıkmaya ihtiyacım var. Sonra gelsin tatiller

kesin bir şey bozulacak. o nedenle taksit filan almak lazım.

Erdem Doğan yazdı:

50lik devirince ben

hhahah çok iyi  :D aynı özgüven.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...