Ali Darbaz Perşembe 08:30 Paylaş Perşembe 08:30 (düzenlendi) Benim joystick 16 yaşında, almak istediğim 10 yaşında saitek x52 pro. 3500 liraya veriyor. 40 saat uçuş yapmış Atafda kaldım, 3500 liraya 10 yıl uçuş kolu alınırmı. Saitek x52 kullanan var mı? Perşembe 08:32 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 08:44 Paylaş Perşembe 08:44 Saitek çok çok iyi markadır. Bazı modellerinde kronik sorunlar olabiliyor. Ancak sizin joystick'te sorun yoksa, değiştirme amacı nedir? Yanlış hatırlamıyorsam Saitek'i Thrustmaster satın aldı ve know how'u birleştirip lisanslı ürünler üretmeye başladı. https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-yoke-pack-boeing-edition/ https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-captain-pack-x-airbus-edition/?platformId=1467&items[69051][id]=69051 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 08:46 Paylaş Perşembe 08:46 Saitek iyi markadır da şu forumda bunu kullanan kaç kişi çıkar sence Ali? Ya da çıkar mı? Gördüğüm kadarıyla Boeing kullanıyorsun, joistick değil de yoke alsan daha iyi değil mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 08:54 Yazar Paylaş Perşembe 08:54 Mert Yeldan yazdı: Saitek iyi markadır da şu forumda bunu kullanan kaç kişi çıkar sence Ali? Ya da çıkar mı? Gördüğüm kadarıyla Boeing kullanıyorsun, joistick değil de yoke alsan daha iyi değil mi Ben her uçağı kullanırım Sani Gerşon yazdı: Saitek çok çok iyi markadır. Bazı modellerinde kronik sorunlar olabiliyor. Ancak sizin joystick'te sorun yoksa, değiştirme amacı nedir? Yanlış hatırlamıyorsam Saitek'i Thrustmaster satın aldı ve know how'u birleştirip lisanslı ürünler üretmeye başladı. https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-yoke-pack-boeing-edition/ https://www.thrustmaster.com/en-us/products/tca-captain-pack-x-airbus-edition/?platformId=1467&items[69051][id]=69051 400 dolar +300 dolar. Benim logitech extreme 3d pro gaz kolu titrediği için a/t arm pozisyonumda Flx veya Toga modundan çıkıp 10000 feet altı 250 knot üzeri hıza çıkabiliyorum. Düz uçuşta boeing fmc speed yerine gaz kolu kaynaklı hatadan dolayı N1 limite geçiyor. İnerken ve kalkarken beni yoruyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:00 Yazar Paylaş Perşembe 09:00 Satıcının paylaştığı tüm resimleri sizle paylaştım benim görmediğim belki sizin gördüğünüz bir kusuru vardır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 09:00 Paylaş Perşembe 09:00 Ali Darbaz yazdı: İnerken ve kalkarken beni yoruyor. O zaman ben olsam yeni ürünlerini alırdım. Boeing edition 500$ gözüküyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:00 Yazar Paylaş Perşembe 09:00 (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Vazgeçecekseniz yazmayalım 😂 Yok ya bu sefer alabilirim işte on yaşı olması canımı sıkıyor. Sıfırını fiyatı 12.500 TL Sani Gerşon yazdı: O zaman ben olsam yeni ürünlerini alırdım. Boeing edition 500$ gözüküyor. uçak kontenjanım çok büyük o yuzden universal bir uçak kontrolü bakıyorum. Aslında bir tanede tracir almak istiyorum . ABi 500 dolar çok para, 19000 tl eder. @Mehmet Ozyurek kaskomu ucuza halletttiği için joystik için 2000 tl ayıra bildim. Perşembe 09:04 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:26 Yazar Paylaş Perşembe 09:26 Tamer Topaç yazdı: Radyatör al. radyatör 2400 tl. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 09:30 Paylaş Perşembe 09:30 Ali Darbaz yazdı: radyatör 2400 tl. Aktüerya hesaplarken bu kadar zorlanmıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:38 Yazar Paylaş Perşembe 09:38 Benim 1 ay daha diş sıkmaya ihtiyacım var. Sonra gelsin tatiller Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 09:51 Paylaş Perşembe 09:51 Ali Darbaz yazdı: radyatör 2400 tl. Saitek 3000 ₺ konu kendini imha etmiştir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:55 Yazar Paylaş Perşembe 09:55 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Saitek 3000 ₺ konu kendini imha etmiştir Abi üç araba var. Eve gelince uçarken ceza yiyorum. Araba hep aşağıda yatıyor zaten. Haftanın sadece 1 günü arabayı sürüyom. Bak cezaya haybiye notum kırıldı. Ucak kalkışda gaz kolu titredi diye N1 limite geçip overspeed yaptı. Perşembe 09:57 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:43 Yazar Paylaş Perşembe 10:43 Aldım arkadaşlar Joysitiği Bursadan Ataşehire kargoluyacak. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 11:43 Paylaş Perşembe 11:43 Ali hocam sen bu similator işlerini seviyorsun ve uzunca bir sure daha devam edeksin gibi görünüyor. Bu yüzden sıfır alsan cok güzel olurdur. En azindan belli bir süre kafan agrimazdi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:45 Yazar Paylaş Perşembe 11:45 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam sen bu similator işlerini seviyorsun ve uzunca bir sure daha devam edeksin gibi görünüyor. Bu yüzden sıfır alsan cok güzel olurdur. En azindan belli bir süre kafan agrimazdi. Hocam saitek her zaman içimde bir uktedir. Alıp tadına bakayım. sıfır 13000 tl. Geri İade imkanı var. Cihaz bizim THYVA pilotlarından birine ait. beraber ucuyoz. https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pc-x52-pro-flight-kontrol-sistem-pm-bd999137?wt_gl=cpc.dsa.camp1636053297adgr104985281497&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7pO_BhAlEiwA4pMQvOpueRkQXETC045ICjzNUq5dX-k6MKZbl9kJViNTpYzc_ELCTwoKCRoCKBgQAvD_BwE Perşembe 11:46 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Perşembe 13:21 Paylaş Perşembe 13:21 Ali Darbaz yazdı: Hocam saitek her zaman içimde bir uktedir. Alıp tadına bakayım. sıfır 13000 tl. Geri İade imkanı var. Cihaz bizim THYVA pilotlarından birine ait. beraber ucuyoz. https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pc-x52-pro-flight-kontrol-sistem-pm-bd999137?wt_gl=cpc.dsa.camp1636053297adgr104985281497&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7pO_BhAlEiwA4pMQvOpueRkQXETC045ICjzNUq5dX-k6MKZbl9kJViNTpYzc_ELCTwoKCRoCKBgQAvD_BwE Yapıştır o zaman Ali, garantisi de hemen yanıbaşında... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:26 Paylaş Perşembe 13:26 logitech te hall efect sensör var ve içi metal, yayları daha dayanıklı, ancak bu rakama alınır, 2 pizza parası. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 13:39 Paylaş Perşembe 13:39 Çağlar Bayur yazdı: logitech te hall efect sensör var ve içi metal, yayları daha dayanıklı, ancak bu rakama alınır, 2 pizza parası. bey fendi siz pizzayı nerede yiyorsunuz 13000 tl'ye pizza mı olur bodrumda tekneye mi söyledin ne yaptın Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 14:07 Paylaş Perşembe 14:07 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bey fendi siz pizzayı nerede yiyorsunuz 13000 tl'ye pizza mı olur bodrumda tekneye mi söyledin ne yaptın Hisselerinden haberin var mı? Geçenler de bi bakayım dedim ohoooooooo 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 14:07 Yazar Paylaş Perşembe 14:07 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bey fendi siz pizzayı nerede yiyorsunuz 13000 tl'ye pizza mı olur bodrumda tekneye mi söyledin ne yaptın 3500 e alldım ikinci el Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:18 Paylaş Perşembe 15:18 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bodrumda tekneye orada 1 lahmacun 5pin Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Perşembe 17:24 Paylaş Perşembe 17:24 Ali Darbaz yazdı: Ben her uçağı kullanırım 50lik devirince ben 1 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 18:41 Paylaş Perşembe 18:41 Ali Darbaz yazdı: Benim 1 ay daha diş sıkmaya ihtiyacım var. Sonra gelsin tatiller kesin bir şey bozulacak. o nedenle taksit filan almak lazım. Erdem Doğan yazdı: 50lik devirince ben hhahah çok iyi aynı özgüven. Yorum bağlantısı
Recommended Posts