Deniz Kom 26 Mart Paylaş 26 Mart Merhaba arkadaşlar, Gebze'de şu sıralar artan trafik magandalarından bezdim, araç kamerası takmak istiyorum. Beni darlayan olursa görüntüleri sitedeki polis komşuma günlük servis edeceğim, o da kotasını doldursun Aşağıda linkini paylaştığım ürünü almayı planlıyorum. Ancak bağlantıyı çakmaklık üzerinden yapmak istemiyorum. Sigorta kutusuna bağlamak için ne yapmam lazım acaba? Aşağıda linkini paylaştığım sigorta bağlantı kablolarını da ayna ısıtıcı sistemi kurmak için aldım. Bunları kullanıp kamerayı da bağlamak istiyorum. Araç Honda City 2021 https://www.hepsiburada.com/70mai-dash-cam-a510-set-arac-kamerasi-2024-pm-HBC00006K8CJX https://tr.aliexpress.com/item/1005007258863479.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.4e413d1246NXvf&gatewayAdapt=glo2tur Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart A500 pro kullanıyorum ben çok memnunum. Adas özelliğide var öneririm 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Oğuzkan Işık yazdı: A500 pro kullanıyorum ben çok memnunum. Adas özelliğide var öneririm Adas ı sessiz hale getirebiliyor musunuz? Eşime aldığımız araçta adas mevcut, bayağı sinir zorlayan bir şey. Sessiz hale getirdiğimde güvenlik sistemleri devre dışı kalıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart Deniz Kom yazdı: Adas ı sessiz hale getirebiliyor musunuz? Eşime aldığımız araçta adas mevcut, bayağı sinir zorlayan bir şey. Sessiz hale getirdiğimde güvenlik sistemleri devre dışı kalıyor. Hiç kullanmadım adası ama deneyeceğim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Mart Paylaş 26 Mart Oğuzkan Işık yazdı: A500 pro kullanıyorum ben çok memnunum. Adas özelliğide var öneririm Oğuzkan Işık yazdı: Hiç kullanmadım adası ama deneyeceğim Kullanmıyorsan niye var? Adas ne bu arada? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Paylaş 26 Mart a510 alın. starvis 2 sensörü var. düşük ışıkta tek seçenek bu paralarla. ancak arka kamerayı ekleyince düzgün çalışmıyor. gps lazım değilse ucuz bir sürümü daha vardı oda starvis 2 sensörlü. m200. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart Paylaş 26 Mart Deniz ağzını burnunu kırarım! Tükkana geleceksin, kamera inceleme vidyosu çekcez sonra ne alırsan al bana ne🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 06:09 Paylaş Perşembe 06:09 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Deniz ağzını burnunu kırarım! Tükkana geleceksin, kamera inceleme vidyosu çekcez sonra ne alırsan al bana ne🍆 Abi ben geleyim inceleme videosu acil ise Bende 70mai Dash Cam A500s Pro var, Qashqai'den sonra Tiguan'a takamadim vakit bulup; sen incelersin ben de montajini yaparim. Bu arada Deniz Bey, ben modelimden memnunum, park baglantisi yapmadan sadece trafikte cakmak adaptorunden kullaniyordum. Perşembe 06:09 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli Perşembe 08:36 Paylaş Perşembe 08:36 Deniz bey gebzedesiniz sanırım.Ben Ankaradan Kocaeliye kamera taktırmaya gittim.Viofo A229pro taktırdım.Hafıza kartınıda Viofonun sitesinde belirtmiş olduğu özellikte aldım.Google Ayestore yazarsanız bilgi alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Perşembe 08:44 Yazar Paylaş Perşembe 08:44 Ahmet Kaleli yazdı: Deniz bey gebzedesiniz sanırım.Ben Ankaradan Kocaeliye kamera taktırmaya gittim.Viofo A229pro taktırdım.Hafıza kartınıda Viofonun sitesinde belirtmiş olduğu özellikte aldım.Google Ayestore yazarsanız bilgi alabilirsiniz. Merhaba, evet Gebze'deyim. Paylaştığınız yeri inceleyeceğim, çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 10:53 Paylaş Perşembe 10:53 Oğuzkan Işık yazdı: A500 pro kullanıyorum ben çok memnunum. Adas özelliğide var öneririm Ben ne kullanıyorum Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 12:41 Paylaş Perşembe 12:41 Viofo A129 duo kullanıyorum tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 18:23 Paylaş Perşembe 18:23 Deniz Kom yazdı: Merhaba, evet Gebze'deyim. Gebze de Deniz'i gören var mı Servet Aydın yazdı: 🍆 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Cuma 10:58 Yazar Paylaş Cuma 10:58 (düzenlendi) Adnan Çakır yazdı: Gebze de Deniz'i gören var mı Ben aslında yoğuumm :)) Metin Uzunoğlu yazdı: Viofo A129 duo kullanıyorum tavsiye ederim. Hanımın arabaya da alınca üzer sanırım biraz Tabi ben o detaydan bahsetmedim, alacağım kamerayı iki set alacağım. Ben ne alsam, arabasını garajdan çıkartmayan hanım da aynısını istiyor. Cuma 10:59 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 12:51 Paylaş Cuma 12:51 Deniz Kom yazdı: Ben aslında yoğuumm :)) Hanımın arabaya da alınca üzer sanırım biraz Tabi ben o detaydan bahsetmedim, alacağım kamerayı iki set alacağım. Ben ne alsam, arabasını garajdan çıkartmayan hanım da aynısını istiyor. Gereklilik açısından doğru, garajdan çıktığı an gerekli dünya hali. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Cuma 15:30 Yazar Paylaş Cuma 15:30 Metin Uzunoğlu yazdı: Gereklilik açısından doğru, garajdan çıktığı an gerekli dünya hali. GArajda bile gerekiyor. Sıfır aracıma kapıdan vurup kaçtılar kapalı otoparkta Yorum bağlantısı
Recommended Posts