İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Elektrik Bağlantısı

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar,

Gebze'de şu sıralar artan trafik magandalarından bezdim, araç kamerası takmak istiyorum. Beni darlayan olursa görüntüleri sitedeki polis komşuma günlük servis edeceğim, o da kotasını doldursun :) Aşağıda linkini paylaştığım ürünü almayı planlıyorum. Ancak bağlantıyı çakmaklık üzerinden yapmak istemiyorum. Sigorta kutusuna bağlamak için ne yapmam lazım acaba?

Aşağıda linkini paylaştığım sigorta bağlantı kablolarını da ayna ısıtıcı sistemi kurmak için aldım. Bunları kullanıp kamerayı da bağlamak istiyorum. 

Araç Honda City 2021

https://www.hepsiburada.com/70mai-dash-cam-a510-set-arac-kamerasi-2024-pm-HBC00006K8CJX

https://tr.aliexpress.com/item/1005007258863479.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.4e413d1246NXvf&gatewayAdapt=glo2tur

Şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

A500 pro kullanıyorum ben çok memnunum. Adas özelliğide var öneririm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Oğuzkan Işık yazdı:

Adas ı sessiz hale getirebiliyor musunuz? Eşime aldığımız araçta adas mevcut, bayağı sinir zorlayan bir şey. Sessiz hale getirdiğimde güvenlik sistemleri devre dışı kalıyor. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Deniz Kom yazdı:

Adas ı sessiz hale getirebiliyor musunuz? Eşime aldığımız araçta adas mevcut, bayağı sinir zorlayan bir şey. Sessiz hale getirdiğimde güvenlik sistemleri devre dışı kalıyor. 

Hiç kullanmadım adası ama deneyeceğim

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Işık yazdı:

Oğuzkan Işık yazdı:

Hiç kullanmadım adası ama deneyeceğim

Kullanmıyorsan niye var? :p

Adas ne bu arada? :fiuw:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

a510 alın. starvis 2 sensörü var. düşük ışıkta tek seçenek bu paralarla. ancak arka kamerayı ekleyince düzgün çalışmıyor.  gps lazım değilse ucuz bir sürümü daha vardı oda starvis 2 sensörlü. m200.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Deniz ağzını burnunu kırarım! Tükkana geleceksin, kamera inceleme vidyosu çekcez sonra ne alırsan al bana ne🍆

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Deniz ağzını burnunu kırarım! Tükkana geleceksin, kamera inceleme vidyosu çekcez sonra ne alırsan al bana ne🍆

Abi ben geleyim inceleme videosu acil ise :biggrin:

Bende 70mai Dash Cam A500s Pro var, Qashqai'den sonra Tiguan'a takamadim vakit bulup; sen incelersin ben de montajini yaparim.

Bu arada Deniz Bey, ben modelimden memnunum, park baglantisi yapmadan sadece trafikte cakmak adaptorunden kullaniyordum.

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Deniz bey gebzedesiniz sanırım.Ben Ankaradan Kocaeliye kamera taktırmaya gittim.Viofo A229pro taktırdım.Hafıza kartınıda Viofonun sitesinde belirtmiş olduğu özellikte aldım.Google Ayestore yazarsanız bilgi alabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Ahmet Kaleli yazdı:

Deniz bey gebzedesiniz sanırım.Ben Ankaradan Kocaeliye kamera taktırmaya gittim.Viofo A229pro taktırdım.Hafıza kartınıda Viofonun sitesinde belirtmiş olduğu özellikte aldım.Google Ayestore yazarsanız bilgi alabilirsiniz.

Merhaba, evet Gebze'deyim. Paylaştığınız yeri inceleyeceğim, çok teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Ben ne kullanıyorum :fiuw:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Deniz Kom yazdı:

Merhaba, evet Gebze'deyim.

Gebze de Deniz'i gören var mı 

Servet Aydın yazdı:

🍆

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
(düzenlendi)
Adnan Çakır yazdı:

Gebze de Deniz'i gören var mı 

Ben aslında yoğuumm :))

Metin Uzunoğlu yazdı:

Viofo A129 duo kullanıyorum tavsiye ederim. 

Hanımın arabaya da alınca üzer sanırım biraz :) Tabi ben o detaydan bahsetmedim, alacağım kamerayı iki set alacağım. Ben ne alsam, arabasını garajdan çıkartmayan hanım da aynısını istiyor. 

tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Deniz Kom yazdı:

Ben aslında yoğuumm :))

Hanımın arabaya da alınca üzer sanırım biraz :) Tabi ben o detaydan bahsetmedim, alacağım kamerayı iki set alacağım. Ben ne alsam, arabasını garajdan çıkartmayan hanım da aynısını istiyor. 

Gereklilik açısından doğru, garajdan çıktığı an gerekli dünya hali. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Metin Uzunoğlu yazdı:

Gereklilik açısından doğru, garajdan çıktığı an gerekli dünya hali. 

GArajda bile gerekiyor. Sıfır aracıma kapıdan vurup kaçtılar kapalı otoparkta :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...