Sergen Aksu 26 Mart Paylaş 26 Mart Selamlar, Focus 2010 1.6 Tdci 90 lık aracım var. 250 Bin km oldu. Usta turboda bir sorun görmedi ama KM'den dolayı revizyon yaptırsan iyi olur dedi. Sizce revizyon yaptırmak mı yoksa orjinal turbo alıp taktırmak mı mantıklı? Yakın zamanda Orjinal turbo alan var mı fiyatlar ne durumda? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Paylaş 26 Mart ses ve yağlanma yoksa neden revizyon yapsın ki? bozuk değilse tamir etme derim. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Mart Paylaş 26 Mart Gerçek anlamda kaliteli, güçlendirilmiş/hybrid vs yapılmayacak ise, tabi ki orjinal. Ses/ıslık, kaçırma/basınç düşmesi, yağlanma gibi sorun yok ise, ellemeyin. Yeni fiyatı şu an 25 bin civarındadır. Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Pervaneyi salladıgında çok ufak oynama oluyor birde pervanenin oralar çok hafif yağlı oluyor normal mı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Paylaş 26 Mart Sergen Aksu yazdı: Pervaneyi salladıgında çok ufak oynama oluyor birde pervanenin oralar çok hafif yağlı oluyor normal mı bilmiyorum bu normal. yağ basıncı artınca oynamaz merkezli döner. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 26 Mart Paylaş 26 Mart Arıza olmadıkça ellememek lazım. Çok kaliteli revizyoncu ustalar var Ümraniye'de. Ben de göndermiştim aracı aldığım zaman sorunlu turboyu. 80bin km kullandım, sıkıntı yapmadı. Yorum bağlantısı
Sergen Aksu Perşembe 06:28 Yazar Paylaş Perşembe 06:28 Teşekkür ederim yorumlarınız için Yorum bağlantısı
Recommended Posts