Ali Cihangiroğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Motor ktm'den başlar🍆 125cc mu yav ktm bi yerden başlarda motorsiklet buradan başlarmı bilinmez İlkay naaptın, yinemi gergin, yinemi yahu 9 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: 125cc mu yav ktm bi yerden başlarda motorsiklet buradan başlarmı bilinmez yine gergin, yinemi yahu Servet abideki 250lik. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Neden güldün abi anlamadım ki. 250 cc 30 hp 140 kg alet. Gayet iyi değerler bunlar. Hatta baya iyi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Neden güldün abi anlamadım ki. 250 cc 30 hp 140 kg alet. Gayet iyi değerler bunlar. Hatta baya iyi Serveti üstünde düşündümde değerler iyi canım, rahat gider... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: Serveti üstünde düşündümde değerler iyi canım, rahat gider... 3x cc li 2 x silindirli nc bloğu 55 hp mesela ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 3x cc li 2 x silindirli nc bloğu 55 hp mesela ... dede diye boşa demiyorsunya ... beygirler az(58.5 olmuş galiba, daha güzel olmuş) kilo fazla, ha yetermi yeter, sakin karakter banada uyar, dediğim bear da 48 hp miydi neydi, sakin fıtı fıtı gezme motoru bunlar, nc nin olayı herşeden biraz,uzun ömür- az yakma, bence güzel kombin. hele dct olması züper, ben sadece motor ve sürücü uyumuna baktım, Serverte ufak gelir o alet 9 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Emre Şimşek yazdı: 140 kiloymuş bu motur pek hafifmiş. Yeniden listeme girdi Sarıyorum? Selçuk Keleş yazdı: kaa tee mee mi yoksa kateme mi ? Katya İlkay Başaran yazdı: keytiem Çok biliyon! 1 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Sarıyorum? Gelip görecem haftaya müsadenle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: 140 kg daha ağır pilli motosikletler var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: daha ağır pilli motosikletler var Daha ağır insan var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Emre Şimşek yazdı: Gelip görecem haftaya müsadenle Elin boş gelme döğerim İlkay Başaran yazdı: Daha ağır insan var Kim mesela? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Kim mesela? İsmini vermek istemeyen seyirci. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Daha ağır insan var İlla benden bahsedecek, pis 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Cem Işık yazdı: İlla benden bahsedecek, pis Gidip çakmağını çalayım? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Gidip çakmağını çalayım? Bi çakıversen kafidir abi. ( osmanlı şamarını) 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Cem Işık yazdı: Bi çakıversen kafidir abi. ( osmanlı şamarını) haklısın bu adama bi çakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Fatih Keskin yazdı: haklısın bu adama bi çakmak lazım Kendi çakmağınızla gelin ama. Emanet çakmakla işe gidilmez.. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ya modlar, bu konunun başlığını değişin. Gözüm kapıda, ha geldi, gelecekler diye. Gelen giden yok. Zati ehtiyarlara sahip çıkan da yok. Öneriler. "Yaşlı japona sahip çıkalım. " "Japonyanın dedesine sahip çıkalım" Sahip çıkan yok dedimse de, sözüm meclisten içeri yoksa, Allah devlete zeval vermesin. Uzun yaşamamız için ellerinden geleni yapıyor. Ne demişler az yiyen çok yaşar. Et, peynir tehlikeli, Alkol zehir, Araba zinhar binmiyoruz, yürümek sağlıktır. Sebzelerde ,ilaç var, Yumurta kolestrol nedeni, Bize kalan Su aşı (isteyene tarifini yollarım) Gayet sağlıklı yaşıyoruz. 1 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Haşmet Güngör yazdı: Ne demişler az yiyen çok yaşar. Et, peynir tehlikeli, Alkol zehir, Araba zinhar binmiyoruz, yürümek sağlıktır. Sebzelerde ,ilaç var, Yumurta kolestrol nedeni, Bize kalan Su aşı (isteyene tarifini yollarım) Gayet sağlıklı yaşıyoruz. Abi bence sende para yok 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Haşmet Güngör yazdı: Yaşlı japona sahip çıkalım +1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ben bu dedeye sahip çıkmak istiyorum, ne yapmam lazım? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Önder Özcan yazdı: Ben bu dedeye sahip çıkmak istiyorum, ne yapmam lazım? Biyometrik vesikalık, arkalı önlü. 8 tane Yorum bağlantısı
Recommended Posts