İlkay Başaran Pazartesi 16:54 Yazar Paylaş Pazartesi 16:54 Dede ile bi turlayalım dedik çıktıktan 5 dak sonra hava durumu... 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 17:44 Paylaş Pazartesi 17:44 (düzenlendi) Hep mi motor gergin olacak biraz da hava gergin olsun. Bir de dede romatizmalarim azdı yağmur yağacak dimedi mi? Pazartesi 18:12 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:06 Paylaş Pazartesi 18:06 İlkay Başaran yazdı: Dede ile bi turlayalım dedik çıktıktan 5 dak sonra hava durumu... 22 dak önce mevsim malum hava durumuna bakmadan motörcü çıkar mı dediğim.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 18:11 Yazar Paylaş Pazartesi 18:11 Çağlar Bayur yazdı: 22 dak önce mevsim malum hava durumuna bakmadan motörcü çıkar mı dediğim.. 3 gündür sağanak yağış deyip tutturamayınca tamam bu sefer de tutmaz nasılsa demiştim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 19:34 Paylaş Pazartesi 19:34 Daha zevkli. Yağmurluk yok muydu? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 19:49 Yazar Paylaş Pazartesi 19:49 Emin Önal yazdı: Daha zevkli. Yağmurluk yok muydu? Ben yağışı pek sevmiyorum. Yağmurluk da yok. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 06:33 Yazar Paylaş Salı 06:33 Her mesajıma dislike atan arkadaş. Bul beni... 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 12:35 Paylaş Salı 12:35 İlkay Başaran yazdı: Her mesajıma dislike atan arkadaş. Bul beni... Bulmuycak! 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:36 Paylaş Salı 14:36 İlkay Başaran yazdı: Ben yağışı pek sevmiyorum. Yağmurluk da yok. şort? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Dede gergin. Lastiği patlamış. Bol miktarda saklama alanımız var. Bacağım gibi tel çıktı. 3 kişi sokamaz onu o şekilde lastiğe. Cidden bravo. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts