Fatih Keskin 28 Mart Paylaş 28 Mart İlkay Başaran yazdı: 1,73 boyla 1 yıl bmw f650 gs dakar kullandım. 93 cm ydi sele yükseklği. 2 kişi yokuşlarda dur kalk da yaptım, araziye de girdim ama özellikle arazide nerede duracağını kestirip durman lazım. Diyeceğim şu, tecrüben varsa biraz çok rahat kullanırsın, motoru zaten dik tutunca küçük parmağınla dengede tutarsın. yalancıyı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Adresi biliyosun abi NC750 ler gerginmiş tükkandaki oyuncağı bırak. yarım jazz motorunun keyfine bak. jazz la alakası yok ama öyle derler.... Not: Kingin yaşta artık bu gider 28 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Fatih Keskin yazdı: yalancıyı Ayakta ayaklıksız duran motoru sadece 2 parmakla tuta tuta etrafında bir tur atamayan adam bizden değildir. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mart Paylaş 28 Mart Bu modelde, yakıt deposu üzerine mi oturuyorsun ? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mart Paylaş 28 Mart İlkay Başaran yazdı: Yok gidona oturuyoruz Bidon mu, kim koydu bidonu oraya. Dm please 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Amortisör keçeleri ve yağları, motor yağı ve filtresi, şanzıman filtresi değişti. Aldık kara kızı.. 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart İlkay Başaran yazdı: Amortisör keçeleri ve yağları, motor yağı ve filtresi, şanzıman filtresi değişti. Aldık kara kızı.. ahha yine gerilmeye başlamış bu neresi burası, lazım olabilir belki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: ahha yine gerilmeye başlamış bu neresi burası, lazım olabilir belki Ayvalık Motorcu Niyazi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart Paylaş 28 Mart Oğuzhan Çakır yazdı: Adresi biliyosun abi NC750 ler gerginmiş tükkandaki oyuncağı bırak. yarım jazz motorunun keyfine bak. 750 sevimmimm ben. Yere yakın olacak ki keyif versin Ali Cihangiroğlu yazdı: Not: Kingin yaşta artık bu gider Bayıdım buna. Marka model alayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 750 sevimmimm ben. Yere yakın olacak ki keyif versin Bayıdım buna. Marka model alayım Yamasaki Classic 250 hacmi büyütmek lazımmış ama... https://turkish.alibaba.com/product-detail/Yamasaki-Classic-250cc-Chopper-Motorcycle-Gas-1600343520955.html sana bunun gibiler gider Yamaha XV950R Honda getirse, fırçalamada işe yaramıyor getirmiyorlar... https://powersports.honda.com/motorcycle/cruiser/shadow-phantom 28 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: 750 sevimmimm ben. Yere yakın olacak ki keyif versin Bayıdım buna. Marka model alayım Abi vl 800 intruder var arkadaşımda suzuki. Efsane makina. Mükemmel gider sana, şaft aktarma, enjeksiyon, 800 cc v2 mis 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: tam gider haaa yalnız Kawa VN900 öneririm... 28 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 28 Mart Paylaş 28 Mart Hayırlı olsun 2024 modeli babamda var. benim arabayı al dedim gitti bunu aldı 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: 750 sevimmimm ben. Yere yakın olacak ki keyif versin Bayıdım buna. Marka model alayım kollar omuzdan yukarı kalkabilio mu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart Paylaş 28 Mart Çağlar Bayur yazdı: kollar omuzdan yukarı kalkabilio mu şekil a 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Mart Paylaş 28 Mart Bir tane de şekilli bir deri ceket lazım. Electricboys filan yazsa arkasında. Yorum bağlantısı
Emin Önal Cuma 18:35 Paylaş Cuma 18:35 Her şeyin bir tekniği var. Tekniğini öğrenmek lazım. Eğitim şart. YT Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 18:38 Paylaş Cuma 18:38 Servet Aydın yazdı: 750 sevimmimm ben. Yere yakın olacak ki keyif versin Bayıdım buna. Marka model alayım Bi sussan senin yüzünden 3 gündür amerigalılar la Papaz oldum 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 21:33 Paylaş Cuma 21:33 Çağlar Bayur yazdı: kollar omuzdan yukarı kalkabilio mu Ben artçı olcam cicim Fatih Keskin yazdı: Bi sussan senin yüzünden 3 gündür amerigalılar la Papaz oldum Elbise askılığı da pek şık Yorum bağlantısı
Recommended Posts