Ahmet Kiriş 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 1330 cm 160 beygir. 1301 cc 160 bg de motosiklet işte, Sen destek gazıyla bir viraja yatır motoru, sonra bakalım bir daha arabanın suv un yüzüne bakacak mısın? Bir de bu motosiklet beni taşıyor 😎 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Ahmet Kiriş yazdı: 1301 cc 160 bg de motosiklet işte, Sen destek gazıyla bir viraja yatır motoru, sonra bakalım bir daha arabanın suv un yüzüne bakacak mısın? Bir de bu motosiklet beni taşıyor 😎 Ohooo emmi günde 10 kişiyi yatırıyor kaskoydu sigortaydı 9 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 27 Mart Paylaş 27 Mart Evren Erakçora yazdı: Göstergeyi niye pikselli yapıyorlar ki, koy büyük bir tane devir saati ne güzel olur. Çok doğru. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 1330 cm 160 beygir. Baya uzunmuş 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Paylaş 27 Mart İlkay Başaran yazdı: Baya uzunmuş Akıllı kalvyenin aklı da bi yere kadar işte İlkay Başaran yazdı: Ohooo emmi günde 10 kişiyi yatırıyor kaskoydu sigortaydı Herkes memnun ama. 🤗 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Herkes memnun ama. 🤗 Ben de öyle. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Diyelimki çıktı 100 e 3 saniyede. Ee sonra? Gerginlik gidiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Mart Paylaş 27 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Aaa ben 🙈 emmi boy kaçtı senin ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gülmez yazdı: emmi boy kaçtı senin ? Bana yakın işte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gülmez yazdı: emmi boy kaçtı senin ? Fotoğrafa göre 170 falan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Lastik dedin mi pirelli Kadın dedin mi 1.50 2 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Mart Paylaş 27 Mart Servet Aydın yazdı: Ben 1.67 Emmi'de benle aynı 🍆 o zaman bende nc 750 alsam ayaklarım yere değecek Kafam iyice karıştı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Ali Gülmez yazdı: o zaman bende nc 750 alsam ayaklarım yere değecek Kafam iyice karıştı 1.65 adam kullanır çok rahat. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Mart Paylaş 27 Mart Ali Gülmez yazdı: o zaman bende nc 750 alsam ayaklarım yere değecek Kafam iyice karıştı Alçaltma kitleri var ,Senin boy kaç Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Mart Paylaş 27 Mart Adnan Çakır yazdı: Alçaltma kitleri var ,Senin boy kaç 1.67 Babam 1.67 Servet ve emmi abiler 1.67 Ulen herkes 1.67 bu ülkede 1.67 barajını kırması 50 sene sürmüş 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mart Paylaş 27 Mart Daha bugün sıfır nc700 ve teansalp kullandım. Nc tam benlik 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Mart Paylaş 27 Mart Servet Aydın yazdı: Daha bugün sıfır nc700 ve teansalp kullandım. Nc tam benlik EYT liydin dimi abi sen 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Emin Önal yazdı: EYT liydin dimi abi sen Eftli o Emeklilikte forklifte takılanlar. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Mart Paylaş 27 Mart İlkay Başaran yazdı: Eftli o Emeklilikte forklifte takılanlar. Komik değilsin ki sen, bilakis kırıcısın. Alttan ikinci katta çıkmana şaşmamalı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart Paylaş 27 Mart ohooo bu ne arkadaş, nerede kaldı o gerginlik, komple esneme gevşeme var, biri der dede, diğeri der tam benlik (yaş günün kutlu olsun bu arada) yazık oldu, olan gergin guruya oldu size 1 doz XSR900 lazımki açılasınız, dede olmuşsunuz siz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Önder Özcan yazdı: Komik değilsin ki sen, bilakis kırıcısın. Alttan ikinci katta çıkmana şaşmamalı. Bakalemun diyordun abi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Mart Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: Daha bugün sıfır nc700 ve teansalp kullandım. Nc tam benlik Adresi biliyosun abi NC750 ler gerginmiş tükkandaki oyuncağı bırak. yarım jazz motorunun keyfine bak. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Mart Paylaş 28 Mart Servet Aydın yazdı: Daha bugün sıfır nc700 ve teansalp kullandım. Nc tam benlik kullanmadığın bir uçak diyecektim ki onu da kullandığını hatırladım hemen 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Ali Gülmez yazdı: 1.67 Babam 1.67 Servet ve emmi abiler 1.67 Ulen herkes 1.67 bu ülkede 1.67 barajını kırması 50 sene sürmüş 1,73 boyla 1 yıl bmw f650 gs dakar kullandım. 93 cm ydi sele yükseklği. 2 kişi yokuşlarda dur kalk da yaptım, araziye de girdim ama özellikle arazide nerede duracağını kestirip durman lazım. Diyeceğim şu, tecrüben varsa biraz çok rahat kullanırsın, motoru zaten dik tutunca küçük parmağınla dengede tutarsın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts