Fatih Sarıkaya 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Neden ki? Genişlet Garanti sürecinde beni üzdüler. Ekranımda piksel hatası çıktı, garanti den onarım kabul etmediler. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gergin duruyor yalnız. Genişlet İlkayın makina hep gergin zaten. Akdeniz turu yaparsa anca gerginliği gider. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mart Paylaş 26 Mart Göstergeyi niye pikselli yapıyorlar ki, koy büyük bir tane devir saati ne güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Evren Erakçora yazdı: Göstergeyi niye pikselli yapıyorlar ki, koy büyük bir tane devir saati ne güzel olur. Genişlet evet, analog gibisi var mı ya mis gibi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Ehtiyarın mı? Genişlet Şanzımanın patlasın Köksal Yılmaz yazdı: Ben de pisikleti alayım Genişlet Aksın kopsun Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Portifçinin moturu (ç)alayım da yanına geleyim bir ara. Genişlet Egzosun kırılsın 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayrettin Bahadir yazdı: Vali kebabı isterim :P Genişlet motora kayyum mu atacaklarmış 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Biraz tozunu aldım. Blokta lekeler var çıkmıyor(camsil çıkartmadı) sıcakken bişey mi sıktılar acaba.. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayırlı olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullan. Biraz ağır abidir her yola gelmez. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullan. Biraz ağır abidir her yola gelmez. Genişlet Pazar yağmur olmasaydı girerdim hafif araziye yine ama yağış veriyor.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Mart Paylaş 26 Mart Servet Aydın yazdı: Honda jazz'ın yarısı varmış blok olarak. Misler gibi Genişlet Sağ lob mu, sol lob mu ? 😎 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay hayırlı olsun abim, çift silindir candır, yakmayanın yakmayanını bulmuşsun. Bugün ben de 90-110 bandında avare avare Antalya’ya geldim. 5.3 / 100 km yaktı. Çökünce de 6.5 yakıyor, değmez sakin gittiğime, 😂 vurayım kırbacı sabah, teker döner İzmire. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart Adnan Çakır yazdı: Şuraya güzel bir NC 750 X Koyalım 😎 Genişlet Aaa ben 🙈 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Ahmet Kiriş yazdı: İlkay hayırlı olsun abim, çift silindir candır, yakmayanın yakmayanını bulmuşsun. Bugün ben de 90-110 bandında avare avare Antalya’ya geldim. 5.3 / 100 km yaktı. Çökünce de 6.5 yakıyor, değmez sakin gittiğime, 😂 vurayım kırbacı sabah, teker döner İzmire. Genişlet Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun abi Genişlet Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Aaa ben 🙈 Genişlet Uzaktan bakınca bıyıkları kesmiş dedim, yakınlaştırınca meğerse beyazlamış bıyıklar, kadayıf olmuş 😁😁😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Aaa ben 🙈 Genişlet Her poliçe kestiğimiz şeye de binmesek olmaz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Bugün ben de 90-110 bandında avare avare Antalya’ya geldim. 5.3 / 100 km yaktı. Çökünce de 6.5 yakıyor, değmez sakin gittiğime, 😂 vurayım kırbacı sabah, teker döner İzmire. Genişlet Maşallah 1700 kilo 4 kapılı camlı 5 kişilik 4 tekerli 4 çeker klimalı tavanlı Qashqai kadar yakmış. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah 1700 kilo 4 kapılı camlı 5 kişilik 4 tekerli 4 çeker klimalı tavanlı Qashqai kadar yakmış. Genişlet Ama 0 100 3 saniye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Ama 0 100 3 saniye Genişlet Diyelimki çıktı 100 e 3 saniyede. Ee sonra? Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 26 Mart Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah 1700 kilo 4 kapılı camlı 5 kişilik 4 tekerli 4 çeker klimalı tavanlı Qashqai kadar yakmış. Genişlet Bu Qashqai kaç cc kaç bg emmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mart Paylaş 26 Mart Ahmet Kiriş yazdı: Bu Qashqai kaç cc kaç bg emmi? Genişlet 1330 cm 160 beygir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Diyelimki çıktı 100 e 3 saniyede. Ee sonra? Genişlet Sonra bir dövüyorlar varya 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts