İçeriğe Yönlendir

Dedeye Sahip Çıkalım (Honda NC 750 X DCT)

İlkay Başaran

Recommended Posts

Gökhan Tuna
(düzenlendi)

Kazasiz, belasiz surusler; saglikli ve mutlu gunlerde kullanin :nazar:

tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hayırlı olsun 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Maşallah. 
Güle güle kullan. 

Orman yollarında gider mi bu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Demek Hint fakirini sattın. Darısı başıma. Hint fakirini nasıl sattın. Alıcı bulabildin mi. Ben 2023 model motora istediğim fiyatta alıcı bulamıyorum. Dağıtıcı firma 254 bine çıkarmış sıfır fiyatı. Hayatta bulaşmam bir daha bu Hintlilere. 

Ncx 10 numara olmuş. Alet 50 binden sonra kendine geliyor. Hiç kullanmadım ama manuel daha verimli olur diye düşünüyorum. Ayrıca yakıtıda çok iyi. Uzun yolda adamı yormaz. Sele konforu nasıl. Bu motorun en güzel yanı pazar alışverişini sığdıracak kadar yeri olması :D 

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Güle güle kullan, başlığa da sahip çık. Gelirken z.yağı, zeytin, höşmerim getir dedene yani bana.

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Hayırlı olsun :nazar::moto:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah. 
Güle güle kullan. 

Orman yollarında gider mi bu. 

Genişlet  

Sağol abi orman yoluna bozuk yola gelmez bu. Asfalttan çıkmamış ama sağ ön amortisör keçesi patlak çıktı. Öyle çilekeş, doğumdan sonra tarlaya gidecek bir karakteri yok. Bu evde yatacak kumandayı kırmış mıyım diyecek. Kibar.
Gurunun altını on defa vurdum, öyle yerlere girdim, atladım, zıpladım amortisörleri dibine kadar vurdurttum hiçbirşey yapmadı o da 8 yaşındaydı. 

Fatih Sarıkaya yazdı:

Demek Hint fakirini sattın. Darısı başıma. Hint fakirini nasıl sattın. Alıcı bulabildin mi. Ben 2023 model motora istediğim fiyatta alıcı bulamıyorum. Dağıtıcı firma 254 bine çıkarmış sıfır fiyatı. Hayatta bulaşmam bir daha bu Hintlilere. 

Ncx 10 numara olmuş. Alet 50 binden sonra kendine geliyor. Hiç kullanmadım ama manuel daha verimli olur diye düşünüyorum. Ayrıca yakıtıda çok iyi. Uzun yolda adamı yormaz. Sele konforu nasıl. Bu motorun en güzel yanı pazar alışverişini sığdıracak kadar yeri olması :D 

Genişlet  

Neden ki? Ben hiç sorun yaşamadım hiç. PAram olsa satmaz kenarda tutardım. Ben öyle dertsiz öyle sağlam motor kullanmadım. 3.bajajımdı üçüde bildiğin katırdı. İlerde ekonomimi toplarsam bir tane de kenara bajaj alacağım. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  Haşmet Güngör yazdı:

Güle güle kullan, başlığa da sahip çık. Gelirken z.yağı, zeytin, höşmerim getir dedene yani bana.

Genişlet  

Ne demek Haşmet abi. Sen iste şimdi çıkayım yola. İban atmış mıydım sana? :crazy:

Fatih Sarıkaya yazdı:

Genişlet  

Sele yumuşatma alacağım çok sert geldi bana ve öne doğru kayıyorsun hep.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hayırlı olsun. Emekli mode on :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Dede mi, delikanlı hayırlı olsun diyeyim o zaman ben de☺️☺️

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bu shad 58x lere bayılıyorum. Gerektiğinde yükseltip hacim büyültmesi çok kullanışlı, özellikle uzun yolda.

TCS yok diye biliyorum. Bir zamanlar araştırmıştım, 2021'deki makyajla geldi diye hatırlıyorum yada makyajla kademeli TCS mi gelmişti hatırlayamadım.

Sen bi bak ona :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hayırlı olsun ama motor şeytan işi.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Güzel makine, keyifle kullan kardeşim. Geleyim de biraz viraj yapalı ;)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  Hayrettin Bahadir yazdı:

Güzel makine, keyifle kullan kardeşim. Geleyim de biraz viraj yapalı ;)

Genişlet  

Yapalım abi. Kazanan yemek ısmarlasın :crazy:

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
  İlkay Başaran yazdı:

Yapalım abi. Kazanan yemek ısmarlasın :crazy:

Genişlet  

Vali kebabı isterim :P

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay

1 sene 2022 modelini kullandım 2 saat sonra toto ağrısı oluyor seleden dolayı. Yakıt olarak iyi ama sadece yakıt iyi....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun. Portifçinin moturu (ç)alayım da yanına geleyim bir ara.

• Beğen 2
  • Beğenme 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  Önder Özcan yazdı:

Genişlet  

Ehtiyarın mı? 

• Beğen 1
  • Beğenme 1
Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Resimden zincir biraz gevşek gibi görünüyor. Kontrol etmekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Vitesler nasıl değiştiriliyor,  quick shift nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Vaay. Hayırlı olsun İlkay, sağlıklı günlerde güle güle kullan. :nazar:

Gergin duruyor yalnız. :crazy:

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun güzel insan. Kıskandım şimdi. Güle güle, kazasız belasız kullan...:nazar:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  Evren Erakçora yazdı:

Vitesler nasıl değiştiriliyor,  quick shift nasıl oluyor?

Genişlet  

Vitesleri d modunda kendi atıyor eğer manuele alırsak sol kütükte artı eksi var. Değişim hızı baya yüksek quikşifterli manuel gibi.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Önder Özcan yazdı:

Genişlet  

Ben de pisikleti alayım :crazy:

• Beğenme 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...