Haşmet Güngör 10 Nisan Paylaş 10 Nisan İlkay Başaran yazdı: Biyometrik vesikalık, arkalı önlü. 8 tane Böylemi ? 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan İlkay Başaran yazdı: Biyometrik vesikalık, arkalı önlü. 8 tane 8 kişi bul işin yoksa şimdi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 09:02 Yazar Paylaş Pazar 09:02 Dedenin yağına, suyuna baktım. Yedek su deposuna ulaşmak işçilik gerektiriyor. El frenini de gerdim. İmdat freni gibi oldu Bu da çırak. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 09:28 Paylaş Pazar 09:28 El frenini çekince imdat diye bağırıyor mu? 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 09:40 Yazar Paylaş Pazar 09:40 Servet Aydın yazdı: El frenini çekince imdat diye bağırıyor mu? O öyle birşey değil ki 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü Pazar 09:53 Paylaş Pazar 09:53 Hayırlı olsun .Gönlünüzce seyirler diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 09:58 Yazar Paylaş Pazar 09:58 Zeki Ağaçgözgü yazdı: Hayırlı olsun .Gönlünüzce seyirler diliyorum. Teşekkür ederim sağolun. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 13:51 Yazar Paylaş Pazar 13:51 Dedenin zincir de tamam. Gezelim artık.. 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 06:41 Yazar Paylaş Pazartesi 06:41 Önder Özcan yazdı: El freni mi Otomatik ya viteste bırakamıyoruz yokuşlarda. O yüzden park freni var. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Pazartesi 08:25 Paylaş Pazartesi 08:25 hiç böyle temiz bi zincirim olmadı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 08:26 Yazar Paylaş Pazartesi 08:26 Selçuk Keleş yazdı: hiç böyle temiz bi zincirim olmadı Zaten o motorda temiz duracaksa ne gerek var değil mi. Bu arada yine motor yağı, kalmazsa wd40 ile devam zincir yağlamaya. o motüller falan hiç para vermedim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Pazartesi 08:32 Paylaş Pazartesi 08:32 ben de wd40 sıkıyorum ayda yılda bir kaşınınca motul var ondan sıkıyorum gereksiz pahalı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 16:19 Paylaş Pazartesi 16:19 Motor yağı sıçrar. Wd40'ta aynı. Zincir spreyi yapısı metale yapışıyor. Würth hhs2000 en iyisi bu konuda 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 16:26 Yazar Paylaş Pazartesi 16:26 Servet Aydın yazdı: Motor yağı sıçrar. Wd40'ta aynı. Zincir spreyi yapısı metale yapışıyor. Würth hhs2000 en iyisi bu konuda Kalan yetiyor zaten bezle fazlasını alıyorum. Wd 40 daha güzel tutunuyor. 25 senedir belki daha fazladır bu şekilde yağlarım hiçbir zincir de pas vs olmadı. Oringler duacı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 20:56 Paylaş Pazartesi 20:56 Württ gibi bir zincir yağı almıştım heryıl bir defa bisiklet zincirlerini yağlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 05:45 Paylaş Salı 05:45 İlkay Başaran yazdı: Oringler duacı O ring ne duası ediyor olabilir ki? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 05:58 Yazar Paylaş Salı 05:58 Servet Aydın yazdı: O ring ne duası ediyor olabilir ki? Karınca ne duası ediyor? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Salı 06:13 Paylaş Salı 06:13 Servet Aydın yazdı: Motor yağı sıçrar. Wd40'ta aynı. Zincir spreyi yapısı metale yapışıyor. Würth hhs2000 en iyisi bu konuda würth hhs2000 ile ticari bir bağınız mı var bayım? Motör yağı bu işi yüz yıldır görüyor, sıçrarsa sileriz. Sıçrayacak yağdan korkan tomofile binsin. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:36 Paylaş Salı 14:36 İlkay Başaran yazdı: Karınca ne duası ediyor? ağustos gelse Yorum bağlantısı
Recommended Posts