İlkay Başaran 25 Mart Paylaş 25 Mart Gurunun yerine bu arkadaş geldi. 2017 model 54 binde nc 750 x dct. Pek yazılacak birşeyi yok az yakma odaklı tasarlanmış bir tur motoru. Tork güzel ama hp az. Son vites 3000 devirde 100 le gidiyor. 5 saniye gibi 0 100 değeri var tabi 750 cc makina için baya uzun bir süre 400 cc lik tek silindirli guru (bajaj dominar) aralarında sadece 20 kg olmasına rağmen 7 saniyede çıkıyordu. Balıkesir yarım saat dur kalk ş.içi trafik dahil ayvalığa 100 ile 3.2 ortalama ile geldim. Yakıt çok iyi cidden. İşte dede spec motorumuz... 28 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart (düzenlendi) ahanda burayada hayırlı olsunu koyalım orjinal sisler, düğme şart 25 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Şanzımanın d modu ş.içi için uygun değil bence. Motoru çok fazla strese sokuyor. S modunda 3 kademe var 3.kademe acemi adamı motordan soğutur çünkü ya öndekine patlar ya düşer. Manuel mod güzel kesiciye de girse büyütmüyor. Bunda bir önceki kasalardaki virajda vitesle oynama armutluğu yok o iyi onu kaldırmışlar. Tcs var diye biliyordum ama 2 3 kere hızlı kalkınca bana yok gibi geldi ya da bozuk :)) 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Şanzımanın d modu ş.içi için uygun değil bence. Motoru çok fazla strese sokuyor. S modunda 3 kademe var 3.kademe acemi adamı motordan soğutur çünkü ya öndekine patlar ya düşer. Manuel mod güzel kesiciye de girse büyütmüyor. Bunda bir önceki kasalardaki virajda vitesle oynama armutluğu yok o iyi onu kaldırmışlar. Tcs var diye biliyordum ama 2 3 kere hızlı kalkınca bana yok gibi geldi ya da bozuk :)) S modu en düşük kademe şehir içinde güzel geldiydi bana, D sadece uzun yolda az yakarak sabit hız sakin sabit hızda seyirde güzel, sıkışık trafikte manuel iyi oluyor, D de şehir içinde dediğin gibi anında üst vitese atıyor bu seferde hantal kalıyor, hadi diyorsun bir ıkınıyor alet devir yok vites düşüyor falan biraz can sıkıcı, D uzun yolda... daha ileri modellerinde bu durumu düzeltmişler deniyor ama deneme fırsatım olmadıydı bilemiyorum. Emekli eder adamı bu S modu (kademesi sana kalmış) virajlı dağ yollarında tırmanmada inişte cillop oluyor bu arada... 25 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart Paylaş 25 Mart Çift kavramalı otomatik 750 cc motorsikler. Böyle söyleyince pahalı geliyor. Fiyatı nedir. Hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart İlkay Başaran yazdı: nc 750 x dct budur nokta. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Evren Erakçora yazdı: Arabadan pahalıdır bu Yok yahu. 8 yaşında 2.el motor. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 25 Mart Paylaş 25 Mart Hocam Allah kaza bela vermesin. Bence mükemmel bir motor. Evet daha iyileri var ancak 2.eli güçlü, parça sorunu olmayan az yakıtlı otomatik daha ne olsun. Ben de bir ara düşünmüştüm ancak çok şehir içi kullandığım için pcx ile devam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Dede olduğuna göre gergin değildir artık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart Paylaş 25 Mart (düzenlendi) dede-gergin-japon-dct güzel kombin sahip çıkın dedeye... 25 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart Paylaş 25 Mart Honda jazz'ın yarısı varmış blok olarak. Misler gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Mart Paylaş 26 Mart Ehliyet almak zor geliyor yoksa alacağım tek motor olurdu Saçlarını rüzgarda savurarak kullan kardeşim 5 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Mart Paylaş 26 Mart Kırmızısına artçı diye binmiştim motora başlarken. Çok rahattı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayırlı olsun. Ben de ilk bakmaya başladığımda araştırmıştım. Çok güzel çok mantıklı çok rahat güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts