İlkay Başaran 26 Mart Paylaş 26 Mart Emre Şimşek yazdı: Cıvıklı ısmarlasın satıcı Kemeraltı'nda. Yok öyle ucuza araba vermek. Hem ucuza araba verip hem yemek mi ısmarlıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart Paylaş 26 Mart Adam benim kafadan imzayı atana kadar paylaşmıyor nolur nolmaz diye 😄 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mart Paylaş 26 Mart İlkay Başaran yazdı: Hem ucuza araba verip hem yemek mi ısmarlıyor Cümlenin fark edilmesi 6 saat falan sürdü Hem de oruçtur kesin 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Gece otobüste uyuyamadım. Kayseri'ye iner inmez de Exper noter plaka basımı falan öğleden sonra oldu. Satıcıyı durağa bırakıp yemek bile yemeden geri yola çıktım. Oruç tutmuyorum ama satıcı oruçtu. Ayıp olmasın diye yemek faslını açmadım. Sonra da orda oylanirsam iyice yorgun düşerim diye geri yola çıktım. Eve yeni geldim. Develi civiklisi çok yağlı. Beni cezbetmiyor. Herkese teşekkür ediyorum. Konusunu açarım dinlenince. 16 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mart Paylaş 26 Mart İnan Çınar yazdı: Gece otobüste uyuyamadım. Kayseri'ye iner inmez de Exper noter plaka basımı falan öğleden sonra oldu. Satıcıyı durağa bırakıp yemek bile yemeden geri yola çıktım. Oruç tutmuyorum ama satıcı oruçtu. Ayıp olmasın diye yemek faslını açmadım. Sonra da orda oylanirsam iyice yorgun düşerim diye geri yola çıktım. Eve yeni geldim. Develi civiklisi çok yağlı. Beni cezbetmiyor. Herkese teşekkür ediyorum. Konusunu açarım dinlenince. Çok sevindim abi. Çok güzel görünüyor maşallah. Güzel günlerde binin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 26 Mart Paylaş 26 Mart Hayırlı olsun, bu arada develi cıvıklısı candır 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Mart Paylaş 26 Mart Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mart Paylaş 26 Mart Valla çok iyi bir araç bu C-Max, Almanya ve İsviçre’de kullanmıştım. Güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Mart Paylaş 26 Mart Maşallah Tam bayram şekeri olmuş. Nazardan korusun Allah 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 26 Mart Paylaş 26 Mart Hocam hayırlı olsun inşallah. Yakın zamanda iç dış güzel fotolar ve tanıtım bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Mart Paylaş 27 Mart İnan abi Hayırlı uğurlu olsun.. Gülerek kazasız belasız can sağlığıyla kullanın 🧿 Göremedik yahu aslanı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mart Paylaş 27 Mart Hayırlı olsun, en dolusu kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mart Paylaş 28 Mart 6 sene önceki kasasını kullandım. Büyük arabaya bununla alıştık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts