İnan Çınar Pazartesi 18:19 Paylaş Pazartesi 18:19 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bu sefer araç arayışının sonuna geldim galiba. Nihayet Kayseri'de bir araç buldum (sürpriz 🤫) Çarşamba günü sabah orda olacağım. Biletimi aldım. Kayseri merkezde expertiz tavsiyesi istiyorum. Satıcı Develi'de. Pilot garaj varmış orda ama sonuçta adamın kendi ikameti. Deplasman olacak. Kayseri merkez biraz daha mantıklı geldi. Pazartesi 18:20 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazartesi 18:27 Paylaş Pazartesi 18:27 Benim aracı kayseri'den aldım. Melikgazi pilot garage şubesine gitmiştim. Ufak bir yer ama prosedürler aynı. Detaylı ilgilenmişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:38 Paylaş Pazartesi 18:38 Tarcanlar vardı orada diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç Pazartesi 18:47 Paylaş Pazartesi 18:47 (düzenlendi) Pilot garage önermem. Tarcanlar tek geçerim bakmadıkları yer yok. Araç dediği gibiyse merkeze gelebilir baktırırsınız. Develideki pilot garage nasıl bilmiyorum ama merkezde tarcanları öneririm. Pazartesi 18:49 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 19:29 Paylaş Pazartesi 19:29 Adnan Çakır yazdı: Yeni C-Max mi geliyor Beyaz 2015 mi acaba 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 03:25 Paylaş Salı 03:25 Buraya gitmedim ama gezen adam Kayseri oto ekspertiz var oldukça övülüyor. https://www.instagram.com/gezenadamekspertizkayseri/reel/DHdVuBMMQcO/ 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 04:33 Yazar Paylaş Salı 04:33 Adnan Çakır yazdı: Yeni C-Max mi geliyor Fikri Keleş yazdı: Beyaz 2015 mi acaba Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 05:11 Paylaş Salı 05:11 Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim İnan bey kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 07:40 Yazar Paylaş Salı 07:40 Daha önce açılmış bir konu varmış aynı şekilde. @Mahmut Yıldız tanıdığınız halen devam ediyor mu bahsi geçen yerde? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 08:31 Paylaş Salı 08:31 Develi benim eski memleketim. Aracı bir görsem mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 08:49 Yazar Paylaş Salı 08:49 Emre Şimşek yazdı: Develi benim eski memleketim. Aracı bir görsem mi acaba? Özelden attım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 11:33 Paylaş Salı 11:33 İnan Çınar yazdı: Özelden attım Çoktan buldum ilanı 🤣 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 12:02 Yazar Paylaş Salı 12:02 Ben pejo bakıyorum ya🤫 Ben okuyorum abi diye bir replik vardı. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci Salı 12:04 Paylaş Salı 12:04 İnan Çınar yazdı: Merhaba arkadaşlar, bu sefer araç arayışının sonuna geldim galiba. Nihayet Kayseri'de bir araç buldum (sürpriz 🤫) Çarşamba günü sabah orda olacağım. Biletimi aldım. Kayseri merkezde expertiz tavsiyesi istiyorum. Satıcı Develi'de. Pilot garaj varmış orda ama sonuçta adamın kendi ikameti. Deplasman olacak. Kayseri merkez biraz daha mantıklı geldi. Kayseri de ümran oto expertiz güzel inceliyor araçları pakete göre Tarcanlar var gözlerinden bir şey kaçmıyor Pilot garaj var yine ivik ivik inceliyorlar firma olarak beğendiğiniz varsa hangisine gideceğinize söylerim. Yok ben 4-5 bin liraları vermem bir alt grup firma var mı derseniz onda da yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 12:36 Yazar Paylaş Salı 12:36 Antalya da oto expertiz işi yapan bir abim vardı. Hatta forumda da üye işyerleri listesinde vardı bir ara. Onların bir ekspertiz WhatsApp grubu varmış. Ordan iletişime geçip bir yeri tavsiye etti. Randevu oluşturdum. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 12:42 Paylaş Salı 12:42 İnan Çınar yazdı: Daha önce açılmış bir konu varmış aynı şekilde. @Mahmut Yıldız tanıdığınız halen devam ediyor mu bahsi geçen yerde? Bizim bacanak ayrıldı oradan. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 17:06 Yazar Paylaş Salı 17:06 Emre Şimşek yazdı: Dm'den istihbari bilgi verilmiştir. Adamın dibisin... 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Salı 17:21 Paylaş Salı 17:21 (düzenlendi) Ben geçen ay civic i alırken Yamanlar a götürdüm baya incelediler hocam... Salı 17:22 tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 08:41 Paylaş Çarşamba 08:41 Cıvıklı ısmarlasın satıcı Kemeraltı'nda. Yok öyle ucuza araba vermek. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 11:04 Paylaş Çarşamba 11:04 Emre Şimşek yazdı: Cıvıklı ısmarlasın satıcı Kemeraltı'nda. Yok öyle ucuza araba vermek. İlan kalkmış 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 12:40 Paylaş Çarşamba 12:40 Cıvıklılar yenmiş mi diyorsun yani 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts