İnan Çınar Pazartesi 18:19 Paylaş Pazartesi 18:19 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bu sefer araç arayışının sonuna geldim galiba. Nihayet Kayseri'de bir araç buldum (sürpriz 🤫) Çarşamba günü sabah orda olacağım. Biletimi aldım. Kayseri merkezde expertiz tavsiyesi istiyorum. Satıcı Develi'de. Pilot garaj varmış orda ama sonuçta adamın kendi ikameti. Deplasman olacak. Kayseri merkez biraz daha mantıklı geldi. Pazartesi 18:20 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazartesi 18:27 Paylaş Pazartesi 18:27 Benim aracı kayseri'den aldım. Melikgazi pilot garage şubesine gitmiştim. Ufak bir yer ama prosedürler aynı. Detaylı ilgilenmişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:38 Paylaş Pazartesi 18:38 Tarcanlar vardı orada diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç Pazartesi 18:47 Paylaş Pazartesi 18:47 (düzenlendi) Pilot garage önermem. Tarcanlar tek geçerim bakmadıkları yer yok. Araç dediği gibiyse merkeze gelebilir baktırırsınız. Develideki pilot garage nasıl bilmiyorum ama merkezde tarcanları öneririm. Pazartesi 18:49 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazartesi 19:29 Paylaş Pazartesi 19:29 Adnan Çakır yazdı: Yeni C-Max mi geliyor Beyaz 2015 mi acaba 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Buraya gitmedim ama gezen adam Kayseri oto ekspertiz var oldukça övülüyor. https://www.instagram.com/gezenadamekspertizkayseri/reel/DHdVuBMMQcO/ 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Adnan Çakır yazdı: Yeni C-Max mi geliyor Fikri Keleş yazdı: Beyaz 2015 mi acaba Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim İnan bey kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Daha önce açılmış bir konu varmış aynı şekilde. @Mahmut Yıldız tanıdığınız halen devam ediyor mu bahsi geçen yerde? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Develi benim eski memleketim. Aracı bir görsem mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Emre Şimşek yazdı: Develi benim eski memleketim. Aracı bir görsem mi acaba? Özelden attım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İnan Çınar yazdı: Özelden attım Çoktan buldum ilanı 🤣 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ben pejo bakıyorum ya🤫 Ben okuyorum abi diye bir replik vardı. Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İnan Çınar yazdı: Merhaba arkadaşlar, bu sefer araç arayışının sonuna geldim galiba. Nihayet Kayseri'de bir araç buldum (sürpriz 🤫) Çarşamba günü sabah orda olacağım. Biletimi aldım. Kayseri merkezde expertiz tavsiyesi istiyorum. Satıcı Develi'de. Pilot garaj varmış orda ama sonuçta adamın kendi ikameti. Deplasman olacak. Kayseri merkez biraz daha mantıklı geldi. Kayseri de ümran oto expertiz güzel inceliyor araçları pakete göre Tarcanlar var gözlerinden bir şey kaçmıyor Pilot garaj var yine ivik ivik inceliyorlar firma olarak beğendiğiniz varsa hangisine gideceğinize söylerim. Yok ben 4-5 bin liraları vermem bir alt grup firma var mı derseniz onda da yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Antalya da oto expertiz işi yapan bir abim vardı. Hatta forumda da üye işyerleri listesinde vardı bir ara. Onların bir ekspertiz WhatsApp grubu varmış. Ordan iletişime geçip bir yeri tavsiye etti. Randevu oluşturdum. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İnan Çınar yazdı: Daha önce açılmış bir konu varmış aynı şekilde. @Mahmut Yıldız tanıdığınız halen devam ediyor mu bahsi geçen yerde? Bizim bacanak ayrıldı oradan. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Emre Şimşek yazdı: Dm'den istihbari bilgi verilmiştir. Adamın dibisin... 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Ben geçen ay civic i alırken Yamanlar a götürdüm baya incelediler hocam... 6 saat önce tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts