Yasin Kızılca Pazartesi 16:06 Paylaş Pazartesi 16:06 Arkadaşlar merhaba Aracım Ford fiesta 2005 1.4 tdci 17.03.2025 tarihinde aracım park halindeyken başka bir araç sol köşeden vurdu Aracımı anlaşmasi olmayan bir kaportacıya götürdüm tanıdık ve bayrama yetişir diye Exper geldi ve aracın sol canurlugu tamir, Amartisör tamir, taşıyıcı tamir, ön tampon ve tampon Eki tamir, olarak yazmış Suçum GÜNAHIM yok bir araç benim aracıma vuruyor ve ben parçaların değişmesi gerekirken tamir edilmiş parçalara yola çıkacağım şuan araç kaportacıda ben bu durumu nasıl ve nereye, şikayet edebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 16:39 Paylaş Pazartesi 16:39 Taşıyıcı ve amortisör nasıl tamir olacakmış. Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca Pazartesi 18:23 Yazar Paylaş Pazartesi 18:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Taşıyıcı ve amortisör nasıl tamir olacakmış. Bende anlamadım tamir dendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 18:50 Paylaş Pazartesi 18:50 Usta kabul etmeyecek. Tamir olmayacak şeyler için ısrarcı olacak. Çamurluk tampon vs imkanı varsa tamir olur. ancak mekanikte tamir işi karışık. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazartesi 19:56 Paylaş Pazartesi 19:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Usta kabul etmeyecek. Tamir olmayacak şeyler için ısrarcı olacak. Çamurluk tampon vs imkanı varsa tamir olur. ancak mekanikte tamir işi karışık. böyle durumlarda sigortacı çok önemli 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 saat önce Paylaş 18 saat önce bu durumlar da kasko önemi ortaya çıkıyor kasko olsa verirsin yetkili servise ne yaparlarsa yapsınlar. Geçmiş olsun sinir bozucu bi durum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce eksperin tamir dediği: kaportacının çıkardığı listeye güvenmemesinden kaynaklanan veya kendisini garantiye almak için kontrol listesi. sökülür firmaya gider oradan tamir olmaz raporu çıakrsa yenidi gelir, maalesef trafik sigortası karşıdaki araba eski modelli ise böyle davranıyor, Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hocam benim 308 e arkadan dokundurmuşlardı. Özel servise gittik tampon boyama için. Karşı tarafın sigortasından yapılacaktı. Karşı taraf çok ısrarcı oldu yama boya için ama usta hayır bu yama boya olmaz ya tam boyarım ya da ben yapmam adımı lekeletmem diye ısrar etti. Exper e de aynı şeyi söyledi. Tam boyandı.. Burada usta önemli.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts