Muhammed Lokman Tosun Pazartesi 13:15 Paylaş Pazartesi 13:15 Arkadaşlar başlıktaki aracı tavsiye eder misiniz? Kronik bir kaç bir şey duydum ama gerçek kullanıcıda karşılığı var mı bilemedim. Eksantirik kayışı ile ilgili veya adblue ile alakalı problemler ne kadar yaygındır acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Pazartesi 13:46 Paylaş Pazartesi 13:46 Boşverin Peugeot alıp mutluyum diyen çok görmedim 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Pazartesi 21:41 Paylaş Pazartesi 21:41 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Boşverin Peugeot alıp mutluyum diyen çok görmedim Genişlet Benim arkadaşta var çok mutluyum diyor 5 yılda 10 bin km yol yaptım şimdilik bir sorun yok diyor 1 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Salı 05:12 Paylaş Salı 05:12 Ben 1.5 2021 5008 gt ve 2020 1.5 308 style tech kullanıyorum.Önce 5008 i sonra 308 i aldım .Alıp mutlu olanlardanım diyelim. 5008 gerçekten çok konforlu bir araç performans olarak uçup kaçmıyor ama o kütleyi rahat taşıyor. Yakıt tüketimi ben aldığımda sıfırladım kasım ayından şimdiye kadar 10.000 km civarı yol yaptım yakıt 6.4 görünüyor şuanda. Uzun yolda 110 ile sabit hızla giderseniz yakıt çok ekonomik oluyor hatta 7 kişi 4 günlük bagajlar dahil Konya İstanbul git gel yaptık.Ortalama tüketim 5.8 oldu. 7 kişiden 3 ü çocuktu.Valizler büyük boy spor çanta olunca arkadaki boşluğa çok rahat sığdı. Açıkcası ben çok memnunum.Tek sorun dedikleri adblue onuda petrollerde kapalı bidon şeklinde olan adblue sıvılarından alıp kendiniz doldurursanız sorun olma ihtimali çok düşük.Ayrıca ayda bir uzun yola gidildiğinde uygun yollarda 20 km falana 3000 devirde sabit hızla sürüş yaparak filtrenin temizlenmesine yardım ederseniz uzun yıllar sorunsuz binersiniz. Zincir muhabbetinden bazıları müzdarip olmuş bende gördüm ama bunla ilgili servislerin geri çağırma politikası oluyor bendeki araçların bu şekilde bir geri çağırma politikası yok. Ben kim ne derse desin memnunum 308 i de clio mu satıp aldım.Hem ekonomik, hem otomatik ve sorunsuz hemde performanslı olarak nitelendirilebilecek ve sınıfının en iyi bagaj hacimlerinden birine sahip daha ne olsun. Bence almak istiyorsanız alın keyfinize bakın. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Salı 07:15 Paylaş Salı 07:15 beraber çalıştığımız arkadaşta 2023 model var 5008 çok memnun ben kısa bir tur attım sadece çok konforlu bir araç Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 11:45 Paylaş Salı 11:45 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Boşverin Peugeot alıp mutluyum diyen çok görmedim Genişlet BMW den memnun musunuz? 3 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun Salı 13:23 Yazar Paylaş Salı 13:23 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Boşverin Peugeot alıp mutluyum diyen çok görmedim Genişlet BMW'ye bindiğinize göre milletin yorumuyla araba değerlendirmeye yeni başladık herhalde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 13:49 Paylaş Salı 13:49 Adblue her dizelin başının belası.. Bunu eleyin, pejoya özgü bir sorun değil bu.. Bana da C5 alma, arızadan gözün açılmaz demişlerdi.. 4 yıl 110 bin km zevkle kullandım.. satalı 13 ay oldu. Şimdi olaydı da uzun yola onunla gitseydim diyorum.. 5 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Salı 16:28 Paylaş Salı 16:28 3 aydır 1.5 dizel 5008 kullanıcısıyım.Mk4 Mondeo'dan geçiş yaptım,ondan eksiği yüksek yapısından dolayı yol tutuş eksiği.Tabi bu memnuniyetsizlik geçiş yaptığınız arabaya göre değişir yoksa öyle kötü bir performans sergilemiyor yolda.Kroniklerine gelirsek başta adblue konusuna her an hazırlıklı olun,bir gün tanışmanız yüksek ihtimal ama ehil bir yerde iptal edilip kurtulabiliyorsunuz.Bunun dışında külbütör kapağındaki sıvı contadan yağ atma sorunu var, öyle yağ falan eksiltmiyor,sadece kötü bir görüntü oluyor.Değişim yapılsa da tekrarladığı söyleniyor ki benim aldığım araçta da vardı,balata spreyiyle temizledim görsel olarak mis gibi oldu,ara ara temizlemek gerek.Bazı arkadaşlar marş motoru ve volant sıyırma problemi yaşamışlar.En mühim yaşanan hadise ise egzantrik zincir problemi.İlla yaşanacak diye bişey yok ama koparsa hatri sayılır bir masraf açıyor.Benim gözümde en büyük problem de bu,bunu da güçlendirilmiş zincir setiyle değiştirerek çözebilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Salı 21:29 Paylaş Salı 21:29 Mertol Kip yazdı: BMW den memnun musunuz? Genişlet G30 530i kullanıyorum. bayramda 150 bin km civarına gelicek neredeyse gerçekten çok memnunum. İyi bakıldığında, hırpalanmadığında üzmüyor onu anladım. Maşallah diyorum tabi 150 bin km boyunca yapılması periyodik bakım vs dışında şurası bozuldu da servise gittim gibi bir durum olmadı. Yaz başında w222 S350 gibi bir niyet var Umarım üzmez 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 21:31 Paylaş Salı 21:31 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: G30 530i kullanıyorum. bayramda 150 bin km civarına gelicek neredeyse gerçekten çok memnunum. İyi bakıldığında, hırpalanmadığında üzmüyor onu anladım. Maşallah diyorum tabi 150 bin km boyunca yapılması periyodik bakım vs dışında şurası bozuldu da servise gittim gibi bir durum olmadı. Yaz başında w222 S350 gibi bir niyet var Umarım üzmez Genişlet Şimdi bu durumda "BMW alıp mutluyum diyen çok görmedim" dersek doğru olmaz sanırım değil mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Salı 21:34 Paylaş Salı 21:34 Mertol Kip yazdı: Şimdi bu durumda "BMW alıp mutluyum diyen çok görmedim" dersek doğru olmaz sanırım değil mi? Genişlet G30 verilip w222 alınır mı peki Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 21:49 Paylaş Salı 21:49 Valla aslını istersen şu alınır bu alınmaz demek çok büyük bir lüks, çünkü fazla pariteye bağlı bir durum. Hangi marka ve model olursa olsun eğer önceki sahip(ler)ini tanımıyorsanız şans işi. En iyi arabaya zamanında ve doğru parça ile bakım yapmazsanız elinizde patlayabilir, en paspal üretim kalitesine sahip arabayı bakımını takip ederek milyon km kullanabilirsiniz. Ama "premium" markada bu risk alınır mı emin değilim. Premiumların parça maliyetleri hiç makul değil. Ben geçmişi belli olmayan bir premium almazdım. Ben bi 90lık 1.3 dizel Punto almıştım vakti zamanında. 2007 yılıydı galiba. Robotik şanzıman diye herkes laf etmişti. 300 bin km kullandım o arabayı, şanzımanına hiçbir şey olmamıştı. Bir kez alternatör bir kezde enjektör seti değiştirmiştim. Turbosu orjinaldi mesela. İspanyaya bile gittim o aletle ki gittiğimde 200 küsurbin kmdeydi. bunlar harici 10 bin km de bir yağını değiştirtmek dışında hiçbir şey yapmadım arabaya. Ama bunun yanında 2002 yılında daha 4bin km de komple motor değiştirilen Corollam da oldu. Hani fiat punto dandik, corolla çok sağlam sorunsuz falan ya. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: G30 530i kullanıyorum. bayramda 150 bin km civarına gelicek neredeyse gerçekten çok memnunum. İyi bakıldığında, hırpalanmadığında üzmüyor onu anladım. Maşallah diyorum tabi 150 bin km boyunca yapılması periyodik bakım vs dışında şurası bozuldu da servise gittim gibi bir durum olmadı. Yaz başında w222 S350 gibi bir niyet var Umarım üzmez Genişlet w222 350d veya 400d alma hocam üzülme Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Furkan Avcı yazdı: w222 350d veya 400d alma hocam üzülme Genişlet 500 L Benzinli diyorum Km yüksek genel olarak bilemedim ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts