Metin Akbal Salı 18:30 Paylaş Salı 18:30 Ahmet Çalışkan yazdı: Bana da alabilir miyiz Valla nasıl oldu bilmem ama aldık ilanlara baktım 170 ten aşağı yok. Biraz masrafı var arka stoplar falan yanmiyordu zımpara vs kendine getirdik Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 19:02 Paylaş Salı 19:02 Reno 9 springin makul masraflısını alırdım Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 19:07 Paylaş Salı 19:07 Tolgahan doğru söylüyor. Binilecek Fiesta 250 den başlar. Ha 150 ye alırsınız ama üstüne 100 harcasanız da 250 liralık olanla aynı ayara gelmez. Sırf motor yaptırsan 100 ü bulur. Km saati 5 haneli. Kaçıncı yüzbin km de belli değil. Uno spring ve Skoda tavsiyem. Fiat ve reno parçası bol ve ucuz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 19:28 Paylaş Salı 19:28 Ahmet Çalışkan yazdı: Şu an elimde hiç kapı var ama yine de tek kapı sorun olur En mantıklısı ama temizlerine çok istiyolar Olabilir. Nerede? Bana da alabilir miyiz Temizine çok istiyolarsa temizini al Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:29 Paylaş Dün saat 19:29 Adam soruyor ucuz araba (genel konuşuyorum) . şunu al diyorsun "o diyor kötü o kadar etmez" peki bunu al diyorsun "o pahalı" diyor. Başka birşey öneriyorsun "ayağım yerden kesilsin" diyen arkadaşlar "memlekete nasıl gideceğiz küçük" demeye başlıyor. Bu sorunun yanıtı belli. Çok bulunan yaygın eski bir araç alınacak. Masraf edilmek istenmiyorsa daha doğrusu daha az edilmek istiyorsa biraz pahalısı bakımlısı alınacak. Bu fiyata alınacak tüm araçların can güvenliği sorunu eski sınıf olduğundan yavaş ve dikkatli gidilecek şehiriçi zaten çok birşey olmaz. 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bu fiyata alınacak tüm araçların can güvenliği sorunu eski sınıf olduğundan yavaş ve dikkatli gidilecek şehiriçi zaten çok birşey olmaz Evet hocam bizim tek kriter de şu an için bu. Çocuğu okula hastaneye götürelim yeter. Şöyle bir ilan gördüm. Arabayı çok bilmiyorum ama temiz duruyor. Araç hakkında bilgi sahibi olanlardan, kullananlardan yorum alabilirim. Kronik sorunu var mı hararet vs, ustası parçası bulunur mu? https://shbd.io/s/llQ2Oh2q Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet Çalışkan yazdı: Evet hocam bizim tek kriter de şu an için bu. Çocuğu okula hastaneye götürelim yeter. Şöyle bir ilan gördüm. Arabayı çok bilmiyorum ama temiz duruyor. Araç hakkında bilgi sahibi olanlardan, kullananlardan yorum alabilirim. Kronik sorunu var mı hararet vs, ustası parçası bulunur mu? https://shbd.io/s/llQ2Oh2q sizin kırklarelinde bi sanayiyi dolaş bu arabalardan görürsen dal bi sor bence. bunlar artık azaldı ustalar "bakarım" derse illa yürütülür tabi de kuş serileri ve renolar bana daha mantıklı geliyor. Bunlar da olur elbette olmaz değil. yakından incelemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Çalışkan yazdı: Evet hocam bizim tek kriter de şu an için bu. Çocuğu okula hastaneye götürelim yeter. Şöyle bir ilan gördüm. Arabayı çok bilmiyorum ama temiz duruyor. Araç hakkında bilgi sahibi olanlardan, kullananlardan yorum alabilirim. Kronik sorunu var mı hararet vs, ustası parçası bulunur mu? https://shbd.io/s/llQ2Oh2q Kardeşim kullanıyor 1 2 senedir.Demistim. Çok iyi değil ama sık sorun da cikarmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts