Ali Darbaz Pazartesi 06:43 Paylaş Pazartesi 06:43 Merhaba. Fabrika geri çağırma arabanın yaptığım araştırma neticesinde Sürücü hava yastığı değişimi yapılacağı belirlendi. Araba bugün servisde incelendi, parça siparişi verildi. Komple boya olmasına rağmen arabanın orjinal hava yastığı patlak olmadığında öğrenmiş olduk. Patlak olsaydı değiştirmeyebilirlermiş. Sizde Cruze araçlarınızı opel servislerine danışarak geri çağırma kapsamında olup olmadığını kontrol edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 06:58 Paylaş Pazartesi 06:58 Geri çağırma varsa, neden çağırmıyorlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 07:08 Paylaş Pazartesi 07:08 Mehmet Ozyurek yazdı: Geri çağırma varsa, neden çağırmıyorlar. Çağırıyorlar abi. Opel sayfalarında falan var. Sorgulamak gerekiyor Opel servisleri Ali Darbaz da Cruze olduğunu nereden bilsin 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 07:26 Paylaş Pazartesi 07:26 Ali Darbaz yazdı: Merhaba. Fabrika geri çağırma arabanın yaptığım araştırma neticesinde Sürücü hava yastığı değişimi yapılacağı belirlendi. ben bu konuyu internetten görüp de yazmıştım forumda, zaten değiştiğini söylememişmiydin? Mehmet Ozyurek yazdı: Geri çağırma varsa, neden çağırmıyorlar. para gitmesin diye ne diye olacak... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 08:10 Yazar Paylaş Pazartesi 08:10 Doğan Arşiray yazdı: ben bu konuyu internetten görüp de yazmıştım forumda, zaten değiştiğini söylememişmiydin? Mehmet Ozyurek yazdı: Sen citroen için yazmıştın. Her neyse , Cruze servise gitti sipariş aldılar. bekliyoz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:24 Paylaş Pazartesi 09:24 Mehmet Ozyurek yazdı: Geri çağırma varsa, neden çağırmıyorlar. geri çağırma ilk sahiplere yapılabiliyor iletişim bilgileri bakımından opel nereden bilsin ali de chevy almış diye mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 11:45 Yazar Paylaş Pazartesi 11:45 Cruze için yastık gelmiş. Yarın gelin takalım demiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 11:54 Yazar Paylaş Pazartesi 11:54 Tamer Topaç yazdı: Güzelmiş Zaten birileri yastık yazdığımı görüp bunun üzerinden yorum yapar etkileşim olur diye yazmıştım. Amatör sosyal medya mühendisliği kascam. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 12:05 Paylaş Pazartesi 12:05 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Amatör Ben de düştüm. Tühh Çim biçecektin ya hani Pazartesi 14:32 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) seloteyp sökme video shortu gelir mi? dünya ahalisi, bagaja halı kesim videosunu 1.5 milyondan fazla izlemişti. .. fırsattır 9 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts