İçeriğe Yönlendir

Cruze Hava Yastığı Değişimi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Merhaba. 

Fabrika geri çağırma arabanın yaptığım araştırma neticesinde Sürücü hava yastığı değişimi yapılacağı belirlendi. Araba bugün servisde incelendi, parça siparişi verildi. Komple boya olmasına rağmen arabanın orjinal hava yastığı patlak olmadığında öğrenmiş olduk. Patlak olsaydı değiştirmeyebilirlermiş. 

Sizde Cruze araçlarınızı opel servislerine danışarak geri çağırma kapsamında olup olmadığını kontrol edin. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geri çağırma varsa, neden çağırmıyorlar. 

Çağırıyorlar abi. Opel sayfalarında falan var. Sorgulamak gerekiyor Opel servisleri Ali Darbaz da Cruze olduğunu nereden bilsin :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba. 

Fabrika geri çağırma arabanın yaptığım araştırma neticesinde Sürücü hava yastığı değişimi yapılacağı belirlendi.

ben bu konuyu internetten görüp de yazmıştım forumda, zaten değiştiğini söylememişmiydin?

Mehmet Ozyurek yazdı:

para gitmesin diye ne diye olacak...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Doğan Arşiray yazdı:

ben bu konuyu internetten görüp de yazmıştım forumda, zaten değiştiğini söylememişmiydin?

Mehmet Ozyurek yazdı:

Sen citroen için yazmıştın. Her neyse , Cruze servise gitti sipariş aldılar. bekliyoz. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

geri çağırma ilk sahiplere yapılabiliyor iletişim bilgileri bakımından opel nereden bilsin ali de chevy almış diye mesela

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tamer Topaç yazdı:

Güzelmiş :crazy:

image.png.2394c1c7957d098c308a2d2916055db5.pngimage.png.9046b8b54feb47d6f7a8f6e088ee9dbe.png

Zaten birileri yastık yazdığımı görüp bunun üzerinden yorum yapar etkileşim olur diye yazmıştım. Amatör sosyal medya mühendisliği kascam. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Amatör

Ben de düştüm. Tühh

Çim biçecektin ya hani :moto:

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

seloteyp sökme video shortu gelir mi? dünya ahalisi, bagaja halı kesim videosunu 1.5 milyondan fazla izlemişti. .. fırsattır

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...