Oğuzkan Işık 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Alpay Sumer yazdı: Kızmadım, kızsam duramazdın 😂 Birinin ona 350 yi terkettirmesi gerekiyordu 😂 malum piyasa eski zaman değil 😂 saka bi yana kızmadım, hic öyle biri degilim, alıssın sokaklar zor 😂 Genişlet Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir Genişlet Heleki bana hic etme 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır Genişlet uvvvv... Savaş Beni daha cok gaza getirerek zaptedilemez hale getiriyosun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır Genişlet Değeri nedir? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Değeri nedir? Genişlet Belli değil 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar Çarşamba 12:21 Paylaş Çarşamba 12:21 Hayırlı olsun Alpay bey, güzel günlerde kullanılsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts