Oğuzkan Işık Dün saat 07:19 Paylaş Dün saat 07:19 Alpay Sumer yazdı: Kızmadım, kızsam duramazdın 😂 Birinin ona 350 yi terkettirmesi gerekiyordu 😂 malum piyasa eski zaman değil 😂 saka bi yana kızmadım, hic öyle biri degilim, alıssın sokaklar zor 😂 Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kızmadığını biliyorum yav satmayan adama 350 mi teklif edilir Heleki bana hic etme 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır uvvvv... Savaş Beni daha cok gaza getirerek zaptedilemez hale getiriyosun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Ne olduğu belli olmayan arabalariniz değerinde alınır Değeri nedir? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Değeri nedir? Belli değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts