Alpay Sumer Cuma 03:10 Yazar Paylaş Cuma 03:10 Çağlar Bayur yazdı: bende bile vardı bundan, mavi ekranlı mı bu Ekran okunmuyorki bileyim mavimi 😟 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 04:12 Yazar Paylaş Cuma 04:12 Köksal Yılmaz yazdı: Bu gece Kingi kandır, sabah geçerken alayım cihazı, ulaştırması benden Erkenden uyumuş 😂 Gecelere akamadık 😂 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 07:58 Paylaş Cuma 07:58 Şöyle bir şey lazım: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-volkswagen-tiguan-2012-2015-carplay-navigasyon-multimedya-1106904686/detay 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 08:29 Paylaş Cuma 08:29 Çağlar Bayur yazdı: tiguan için diyor ama bu teyp Ben yazacaktım yaaa 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:31 Paylaş Cuma 08:31 Oğuzkan Işık yazdı: Ben yazacaktım yaaa 10350 diyor ilan oradan da yürünebilir 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 09:20 Paylaş Cuma 09:20 Çağlar Bayur yazdı: tiguan için diyor ama bu teyp Görüntü aynı gibi denemeden belli olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 09:46 Yazar Paylaş Cuma 09:46 Uyar bu sanki, forumca hediye alabilirsiniz 😂 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 11:08 Paylaş Cuma 11:08 Alpay Sumer yazdı: Ekran bitmis, tuslar silinmis, Ses bile cıkmıyor Offffffffff, konuya bak. 80 sayfalık. Bence, vantilatör al 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 11:53 Yazar Paylaş Cuma 11:53 Tamer Topaç yazdı: Offffffffff, konuya bak. 80 sayfalık. Bence, vantilatör al eglence ciktı demi 🤪 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 13:00 Paylaş Cuma 13:00 Alpay Sumer yazdı: Uyar bu sanki, forumca hediye alabilirsiniz 😂 Aslında forumda dayanışma için @Mehmet Ozyurekkontrolünde forum kıdemlileri denetimde bir yardım sandığı kurulabilir. Bir birimize yemek ısmarlamış gibi destek olsbiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 13:08 Paylaş Cuma 13:08 Alpay Sumer yazdı: eglence ciktı demi 🤪 Aspiratör de olabilir Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 13:17 Yazar Paylaş Cuma 13:17 Tamer Topaç yazdı: Aspiratör de olabilir Valla hersey lazım 😂 Metin Uzunoğlu yazdı: @Mehmet Ozyurek forum kıdemlileri Servet abinin depoda varmiş diyollaaa o gün yüzüne ciksa yeterdi bana 😈 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 13:19 Paylaş Cuma 13:19 Alpay Sumer yazdı: Valla hersey lazım 😂 O zaman müracaat Ali 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 15:20 Paylaş Cuma 15:20 Alpay Sumer yazdı: Valla hersey lazım 😂 Servet abinin depoda varmiş diyollaaa o gün yüzüne ciksa yeterdi bana 😈 Duymasında bayramda orada olacağım anahtarı paspasın altındaysa kargo ile gönderirim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 17:13 Paylaş Cuma 17:13 Metin Uzunoğlu yazdı: Duymasında bayramda orada olacağım anahtarı paspasın altındaysa kargo ile gönderirim. Aman Metin hocam dikkat et. Servet abi her yere Bubi tuzağı gibi elektrik dosemis olabilir. Bayram günü haberlerde sizi izlemeyelim. Gebze civarında bir parlama oldu diye. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 17:40 Paylaş Cuma 17:40 Metin Uzunoğlu yazdı: Aslında forumda dayanışma için @Mehmet Ozyurekkontrolünde forum kıdemlileri denetimde bir yardım sandığı kurulabilir. Bir birimize yemek ısmarlamış gibi destek olsbiliriz. Ne alıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Cuma 17:47 Paylaş Cuma 17:47 Bence kıymeti bilinmeyen bi araba , ben çok severim. Tek sorunu atmosferik güçsüz bi model olması. Buna bi 1.2 veya 1.4 tsi cuk olurdu. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:49 Paylaş Cuma 17:49 Hakan Gürsu yazdı: 1.4 tsi cuk olurdu vesile ile cuk olanlara tiguan dioz zaten 1 3 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Cuma 17:51 Paylaş Cuma 17:51 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile cuk olanlara tiguan dioz zaten Valla ben MPV ciyim abi SUV sevmiyim.🙂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 18:12 Yazar Paylaş Cuma 18:12 Hakan Gürsu yazdı: Bence kıymeti bilinmeyen bi araba , ben çok severim. Tek sorunu atmosferik güçsüz bi model olması. Buna bi 1.2 veya 1.4 tsi cuk olurdu. Güle güle kullanın. Eyvallah hakan abi.. Evet kullanışlılık acısından gayet guzel.. Eksik gedik işleride yapabildikce bakıyorum.. Makul seviye fiyatta olan detaylarını.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 18:29 Paylaş Cuma 18:29 @Alpay Sumere aşağıdaki ilanı veya muadilini yada @Servet Aydının zuladakikerden birini alalım. H.Cenk Bayrakçı yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-volkswagen-tiguan-2012-2015-carplay-navigasyon-multimedya-1106904686/detay Mehmet Ozyurek yazdı: Ne alıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts