Ali Darbaz Çarşamba 07:37 Paylaş Çarşamba 07:37 Bunlarda kronik kaolirfer sorunu vardı. kalorifer klapesi süngeri sorun yaratıyordu. problem varmı sende. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 08:02 Paylaş Çarşamba 08:02 Alpay Sumer yazdı: Yapacak delikanlı lazım.. Ugrasmiyorlar artik ıvır zıvır geliyormus bu isler.. Ayakkabıcılar diker onu. Eskiyi sök bir parça deri bul hallederler kalıp alarak. Olmazsa sen bile elde dikersin. Youtube da var bir sürü video. Clionun kolçağını oradan gördüm elde diktim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 08:29 Yazar Paylaş Çarşamba 08:29 Metin Akbal yazdı: Ayakkabıcılar diker onu. Eskiyi sök bir parça deri bul hallederler kalıp alarak. Olmazsa sen bile elde dikersin. Youtube da var bir sürü video. Clionun kolçağını oradan gördüm elde diktim. hallederim. Hallolmayıp nolcak Sonucta arabanın hali belli Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 10:53 Paylaş Çarşamba 10:53 Alpay Sumer yazdı: hallederim. Hallolmayıp nolcak Sonucta arabanın hali belli Niye yahu ne güzel araba. Golf görünümlü Tiguan 😄 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 13:19 Yazar Paylaş Çarşamba 13:19 Metin Akbal yazdı: Niye yahu ne güzel araba. Golf görünümlü Tiguan 😄 Cok sevdiysen satuluk 🧐 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 16:50 Paylaş Çarşamba 16:50 Alpay Sumer yazdı: Cok sevdiysen satuluk 🧐 Sen sevmesiyden benim sevmemi bekleme 😬 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 17:37 Yazar Paylaş Çarşamba 17:37 Metin Akbal yazdı: Sen sevmesiyden benim sevmemi bekleme 😬 Sevdim canım, Ekleyip artırayım düsüncesine girdim bile.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 18:31 Yazar Paylaş Çarşamba 18:31 Fatih Uzun yazdı: hayırlı olsun,kazasız cezasız. Amin Fatih abi. Sagolasin. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 07:02 Yazar Paylaş Perşembe 07:02 Servet Aydın yazdı: Selam selam abi naber? Hediye fm transmitter kabul edilir.. multimedyasi yok aracın 😭 😂😂 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 08:51 Paylaş Perşembe 08:51 Alpay Sumer yazdı: selam abi naber? Hediye fm transmitter kabul edilir.. multimedyasi yok aracın 😭 😂😂 rcd 510 iste la, transmitter nedir 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 08:56 Paylaş Perşembe 08:56 Discman + dijital kaset diyorum 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 09:59 Yazar Paylaş Perşembe 09:59 Mert Yeldan yazdı: rcd 510 iste la, transmitter nedir utandım.. 😭 Köksal Yılmaz yazdı: Discman + dijital kaset diyorum Mert Yeldan yazdı: rcd 510 iste la, transmitter nedir yavas yavaş aliştırmak lazım.. sert girince patlıcan yolluyor, semsiyeler havada ucuşuyor.. Güzel kullanmalık media yollarsa o da @Servet Aydın ın kendi namındandır 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 10:05 Yazar Paylaş Perşembe 10:05 Yoksa bakın hali bu.. Ekran bitmis, tuslar silinmis, Ses bile cıkmıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 11:45 Paylaş Perşembe 11:45 Bir teybin aynısını bit pazarindan bile bulursun 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 11:47 Yazar Paylaş Perşembe 11:47 Mehmet Yeter yazdı: Bir teybin aynısını bit pazarindan bile bulursun Baktim.. Ne fiyatlar yazmislar bi görsen.. Milletin deposunda cöp niyetine duruyorken lazım olunca mantiksiz mantiksiz fiyatlar ucuşuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 15:57 Yazar Paylaş Perşembe 15:57 Servet Aydın yazdı: Çıkış nerde? Hangi çıkış konudan çıkışmı? Bakın, sonra bana niye durgunsun diyosunuz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 17:28 Yazar Paylaş Perşembe 17:28 Servet Aydın yazdı: İlla söveyim mi yani @Mert Yeldan @Köksal Yılmaz alın size fm transmitter.. Abi yok diyorum iste diyosunuz.. Simdi benim sucum ne? ben evde iftar sonrasi abur cubur yiyordum 😂 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Perşembe 18:14 Paylaş Perşembe 18:14 İftarda sütlü nuriyeye düşmüş şeker tavan ondan böyle yapıyor Alpay Sumer yazdı: @Mert Yeldan @Köksal Yılmaz alın size fm transmitter.. Abi yok diyorum iste diyosunuz.. Simdi benim sucum ne? ben evde iftar sonrasi abur cubur yiyordum 😂 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 18:22 Paylaş Perşembe 18:22 Alpay Sumer yazdı: @Mert Yeldan @Köksal Yılmaz alın size fm transmitter.. Abi yok diyorum iste diyosunuz.. Simdi benim sucum ne? ben evde iftar sonrasi abur cubur yiyordum 😂 Bu gece Kingi kandır, sabah geçerken alayım cihazı, ulaştırması benden Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 21:14 Paylaş Perşembe 21:14 Alpay Sumer yazdı: Baktim.. Ne fiyatlar yazmislar bi görsen.. Milletin deposunda cöp niyetine duruyorken lazım olunca mantiksiz mantiksiz fiyatlar ucuşuyor.. bende bile vardı bundan, mavi ekranlı mı bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts