Metin Akbal 24 Mart Paylaş 24 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: İçi benim eski Tiguanla (2015 olan) aynı. Güzel. Dalga geçiyoruz saniyor böyle deyince 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart Paylaş 24 Mart Alpay Sumer yazdı: Amortisor icin pim lazım Kaputta yok oda.. Tanıdık var sagolsun parca fiyatina yaptirdim.. 6 bin. Ama komple.. amortisör, kep, bilyalar vs vs allah ne verdiyse.. Ucuzmuş. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart H.Cenk Bayrakçı yazdı: İçi benim eski Tiguanla (2015 olan) aynı. Güzel. hocam biz tiguan kelimesini yasaklattık siz bize gidip gelip vuruyosunuz , ben size naptım yaa 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 09:01 Paylaş Pazartesi 09:01 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 09:15 Yazar Paylaş Pazartesi 09:15 Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Cok tesekkür ederim 👋 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 09:21 Paylaş Pazartesi 09:21 Al sana lazım olur belki. https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-318-Golf-2004.pdf https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-319-Golf-2004-electrical-system.pdf https://procarmanuals.com/wp-content/uploads/pdfs/ssp/SSP-321-Golf-2004-running-gear.pdf Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazartesi 10:11 Paylaş Pazartesi 10:11 Alpay Sumer yazdı: Genis vakit bi bakacagım.. 👍 Cok tesekkürler.. Yine Adının sticker cıktısını alcaz, Siyaha ne renk gider 😂 Siteye baktım çok verimli gelmedi ama telefonla aranıp sorulabilir istenen parça Yapay zekaya sordum böyle diyo 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 16:28 Yazar Paylaş Pazartesi 16:28 sipariş geldi.. Topuzda cizik bile yok ama körük kısmı epeyce yıpranmıştı. El önünde olduğundan dokunmak dahi istemiyordum. Değiştirip temiz kullanalım.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 16:39 Paylaş Pazartesi 16:39 Vites kolunun bağlantısı yok mu Bacağının üstünde mi degistiriyorsun 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 16:42 Yazar Paylaş Pazartesi 16:42 Mehmet Yeter yazdı: Vites kolunun bağlantısı yok mu Bacağının üstünde mi degistiriyorsun kutudan cıkardım, bi bakayım nasılmış kalitesi derken tek bakmiiim sizlerde bakın dedim cektim. montaj sonrası yine bakaruk 😎 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 17:56 Paylaş Pazartesi 17:56 Mehmet Yeter yazdı: Vites kolunun bağlantısı yok mu Bacağının üstünde mi degistiriyorsun kablosuz... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 18:01 Paylaş Pazartesi 18:01 Alpay Sumer yazdı: kutudan cıkardım, bi bakayım nasılmış kalitesi derken tek bakmiiim sizlerde bakın dedim cektim. montaj sonrası yine bakaruk 😎 Çok fark ediyor aracı aldidigimda vites topuzu ve körüğü aynı sekildeydi. Değişince çok güzel oldu. Hatta bir üst kasaninki uyumluydu onu taktım daha sık oldu. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 19:55 Yazar Paylaş Pazartesi 19:55 Mehmet Yeter yazdı: Çok fark ediyor aracı aldidigimda vites topuzu ve körüğü aynı sekildeydi. Değişince çok güzel oldu. Hatta bir üst kasaninki uyumluydu onu taktım daha sık oldu. Belki vardı ama cok bakmadım, aynısı olsun iade vs ugrasmayayım dedim. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Pazartesi 22:39 Paylaş Pazartesi 22:39 Alpay Sumer yazdı: Eyvallah kardesim.. Senin golfte gidici galiba 🤔 Aynen ilanda Uzun süre bineceksen fonksiyonel direksiyon ile hız sabitleme yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 04:12 Yazar Paylaş Salı 04:12 Erdem Dertsiz yazdı: Aynen ilanda Uzun süre bineceksen fonksiyonel direksiyon ile hız sabitleme yapalım. Ses acma bile yok.. Habire elim gidiyor Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 05:39 Yazar Paylaş Salı 05:39 Uymadı, cerceve kısmına hic dikkat etmemisim ya.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 05:49 Paylaş Salı 05:49 Hayırlısı olsun güzel günler de kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 06:02 Paylaş Salı 06:02 Sadece deri kısmını söküp deneseydin iz yoksa olabilirdi belki, yada saraçlarda ince deri var kestirip diktirebilirsin. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 06:32 Yazar Paylaş Salı 06:32 Metin Akbal yazdı: Sadece deri yenilenmez mi? Topuzdaki bilezik sökülmeli.. Onuda saglam presle yapmislar.. Söksek eskisi gibi muntazam olmayabilir.. Metin Uzunoğlu yazdı: Sadece deri kısmını söküp deneseydin iz yoksa olabilirdi belki, yada saraçlarda ince deri var kestirip diktirebilirsin. Düsündüm, hafif yüklendim de.. Bilezik kısmını preslemisler.. ciksa tam oturmaz kibar görüntüsünü kaybeder.. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat Salı 06:40 Paylaş Salı 06:40 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 07:02 Yazar Paylaş Salı 07:02 5m0711456c oldugu yazıyor yanında ama bulamadım.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 06:29 Yazar Paylaş Çarşamba 06:29 Ve araca uygun bulamadık.. mecburen cıtalarından sökerek birbirine aktaracam.. körük kısmı hafif dar olacak sanırım ona da biseyler düşünecegiz bilahare.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 06:58 Paylaş Çarşamba 06:58 Alpay Sumer yazdı: Ve araca uygun bulamadık.. mecburen cıtalarından sökerek birbirine aktaracam.. körük kısmı hafif dar olacak sanırım ona da biseyler düşünecegiz bilahare.. İade edip sunni deriden diktir direk. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 07:29 Yazar Paylaş Çarşamba 07:29 Metin Akbal yazdı: İade edip sunni deriden diktir direk. Yapacak delikanlı lazım.. Ugrasmiyorlar artik ıvır zıvır geliyormus bu isler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts