Alpay Sumer Cuma 19:27 Yazar Paylaş Cuma 19:27 Metin Uzunoğlu yazdı: @Alpay Sumere aşağıdaki ilanı veya muadilini yada @Servet Aydının zuladakikerden birini alalım. Ben bir süre bisey alamam 🥺 servet abinin depodan hediye olur bisey olur o ayrı 😈 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 06:22 Yazar Paylaş Dün saat 06:22 Bir iki tane yeter.. fazlasına gerek yok 6 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 08:10 Yazar Paylaş Dün saat 08:10 Doğan Arşiray yazdı: Hayırlı olsun. Doğan abi senin tepkilere bayılıyorum 😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 10:23 Paylaş Dün saat 10:23 Alpay Sumer yazdı: Bir iki tane yeter.. fazlasına gerek yok Abi ruhsatı atar mısın? Bu tiguan gibi golfe benzemiyor pek 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 10:55 Paylaş Dün saat 10:55 Oğuzkan Işık yazdı: Abi ruhsatı atar mısın? Bu tiguan gibi golfe benzemiyor pek TiGuolf 😄 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 14:20 Yazar Paylaş Dün saat 14:20 Ucuz yollu bip bip modellerden Park sensörünü zor bela yaptık.. İscilik güzel olsun diye sökmediğimiz yer kalmadı ama montajda cok rahattik aha kirıldı vs duygusu hic gelmedi Bagajın trimlerini ayağımla söküyordum, anladımki daha rahat daha kolay iş çıkıyormuş 🤌 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Vitesi de hallettim..Yeninin cercevesi uymadı, eskinin cercevesini kullanmak zorunda kaldım.. Bagaj pandizot pimi de kırıktı o da yapıldı.. Eli yüzü epey toplandı sanki 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Metin Akbal yazdı: Aha başlık değişmiş En basit en sacma başlıkları secerim ben bilirsin 😂 Buna da en cok bu yakıştı 😎 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bende bile vardı bundan, mavi ekranlı mı bu transmitterim olmadıgından acmıyordum, simdi baktım Abi, maviymiş ekran. Hoparlörlerin içi gecmiş, dız dız ediyor.. Denk gelirse ucuz 2 tane hoparlör takarım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Belki de kaptan bir cisim yaklaşıyor efendim de olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts