Mehmet Yeter 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Valla karmaşık bisey.. golfmu degil, tiguanmı degil, touran mı degil.. O zaman karışık çerez gibi birşey. Antep fıstığından iki tane olandan. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mart Paylaş 23 Mart Fikri Keleş yazdı: Önceki sahipleri bu arabalara niye bakmıyor anlamıyorum. Benim clio da alt takımda tikirtilar var bakılacak,üstünde 10 yıllık bitik lastik vardi değiştim,koltuklarda leş gibiydi.balatalar bitik,hiç mi rahatsız etmiyor anlamıyorum kullanırken Sadece boya var mı yok mu diye araba alıp satıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart Paylaş 23 Mart Fikri Keleş yazdı: Önceki sahipleri bu arabalara niye bakmıyor anlamıyorum. Benim clio da alt takımda tikirtilar var bakılacak,üstünde 10 yıllık bitik lastik vardi değiştim,koltuklarda leş gibiydi.balatalar bitik,hiç mi rahatsız etmiyor anlamıyorum kullanırken değişen boya durumu nedir Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mart Paylaş 23 Mart Evren Erakçora yazdı: Sadece boya var mı yok mu diye araba alıp satıyoruz. Hayır alıcı için Ok, bi seferinde İstanbulun diğer ucundan gelip,güneş yanığı var diye bakmamıştı bile arabaya.15 yaşında arabanın güneş yanığından elendiğini gördüm.ne marşa basma ne vites ne motor.Sadece boya nerede.. Burda kullanıcı çok yakınım,ona göre araba gayet iyi,hiç bi sorun yok ve onda olsa daha uzun yıllar biner bu şekil Çağlar Bayur yazdı: değişen boya durumu nedir 1 kapı boya 1 kapı değişen.Nasil mis dimi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Benimkini kullanmamıski etsin Etse de yapmazlar, cok kalmayacak bende ama yine de epey bi bakım yaparım .. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mart Paylaş 23 Mart (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: cok kalmayacak Benimki de satılık bile ama eksikler tek tek yapılıyor.aslan ve yattigi ver muhtemelen 23 Mart tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mart Paylaş 23 Mart Fikri Keleş yazdı: Benimki de satılık bile ama eksikler tek tek yapılıyor.aslan ve yattigi ver muhtemelen kapı değişen ile ucuza gider ama 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Motor kaput demirinin sekmanı kırık, yerinde durmuyor ama bulamıyorum Parçanın fotoğrafını atsana abi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Parçanın fotoğrafını atsana abi Yarın cekeyim.. Komplesi yok diye sekmanına bile baktım o da yok.. Hidrolik olsa gırla var.. lazım oldu ya bulunmaz.. Hani olurda cıkmacısına denk gelirsen haber et belki baska biseylerde bakarız ❤️ Örnek diye ekledim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Yarın cekeyim.. Komplesi yok diye sekmanına bile baktım o da yok.. Hidrolik olsa gırla var.. lazım oldu ya bulunmaz.. Hani olurda cıkmacısına denk gelirsen haber et belki baska biseylerde bakarız ❤️ Fotoğraf paylaşınca etiketlersen benimde bir vag tamircisi var, sorarım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Yarın cekeyim.. Komplesi yok diye sekmanına bile baktım o da yok.. Hidrolik olsa gırla var.. lazım oldu ya bulunmaz.. Hani olurda cıkmacısına denk gelirsen haber et belki baska biseylerde bakarız ❤️ Bakacaklarımızı wpdan atabilirsin direk 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mart Paylaş 24 Mart https://www.pttavm.com/vw-golf-plus-2005-2011-kaput-destek-demiri-tutucu-klipsi-5m0823397b-p-259220467 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Metin Akbal yazdı: https://www.pttavm.com/vw-golf-plus-2005-2011-kaput-destek-demiri-tutucu-klipsi-5m0823397b-p-259220467 bu var, aradıgım bu degil.. demiri kaputa sabitleyen, diger tarafı.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart Paylaş 24 Mart Süspansiyonları kaça değiştirdin ne kadara maliyet oldu Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Mart Paylaş 24 Mart Hayırlı olsun Alpay abi. Daha daha iyileri nasip olur inşallah. Sağlık olsun yeter ki.. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Mart Paylaş 24 Mart Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Mart Paylaş 24 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Bakacaklarımızı wpdan atabilirsin direk Alpay Sumer yazdı: bu var, aradıgım bu degil.. demiri kaputa sabitleyen, diger tarafı.. Klips Dünyası Şaşmaz Belki burada bulunabilir ne aranıyorsa Audi,Seat,Skoda başlığı altında çıkıyor VW Bu arada ev de araba da hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, güle güle oturun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mart Paylaş 24 Mart Alpay Sumer yazdı: bu var, aradıgım bu degil.. demiri kaputa sabitleyen, diger tarafı.. Anladım şimdi. Uydurursun orayı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Alpay, kaputa amortisör taksana. Amortisor icin pim lazım Kaputta yok oda.. Ali Darbaz yazdı: Süspansiyonları kaça değiştirdin ne kadara maliyet oldu Tanıdık var sagolsun parca fiyatina yaptirdim.. 6 bin. Ama komple.. amortisör, kep, bilyalar vs vs allah ne verdiyse.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Mart Paylaş 24 Mart Hayırlı olsun. Geniş hacime alışınca "plus" alınmış. Sağlıklı günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Alpay abi. Daha daha iyileri nasip olur inşallah. Sağlık olsun yeter ki.. Amin, Var olasın ❤️ H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun. Geniş hacime alışınca "plus" alınmış. Sağlıklı günlerde kullanın. Cenk Hocam cidden genişe alışmışız.. Cok tesekkür ederim.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Mart Paylaş 24 Mart Alpay Sumer yazdı: Cenk Hocam cidden genişe alışmışız.. Cok tesekkür ederim.. İçi benim eski Tiguanla (2015 olan) aynı. Güzel. 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Cok tesekkürler.. Amin, Cümlemizi korusun Rabbim.. Alptuğ Özcan yazdı: Klips Dünyası Şaşmaz Belki burada bulunabilir ne aranıyorsa Audi,Seat,Skoda başlığı altında çıkıyor VW Bu arada ev de araba da hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, güle güle oturun Genis vakit bi bakacagım.. 👍 Cok tesekkürler.. Yine Adının sticker cıktısını alcaz, Siyaha ne renk gider 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts