Fikri Keleş 22 Mart Paylaş 22 Mart Güzel bence de baya. Hatta severim de, Güzel günlerde kullan, 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mart Paylaş 22 Mart Hayırlı olsun, pek de taviz verilmemiş bence,2006 model 130k da araba bulmak kolay değildir. Kozmetiğini yapar miss gibi binersin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart Paylaş 22 Mart Hayırlı olsun bro, golf golftür. İyi bir bakımla konfor yönünden tiguyu aratmaz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Mart Paylaş 23 Mart Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Mart Paylaş 23 Mart (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 23 Mart tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun bro, golf golftür. İyi bir bakımla konfor yönünden tiguyu aratmaz. Cok sagolasın 🥰 Dönerken garip sesleri vardı, artık yok mesela.. Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Amacına göre araba Kazasız belasız Amin, Tesekkürler 👋 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart İnan Çınar yazdı: Koç gibi araba. Hayırlı olsun kardeşime. Bundan arkadaşta vardı sanırım o FSI motordu. LPG yoktu onda. Sendeki SR motorsa LPG de tadından yenmez. Gayet güzel araç işte. Bu kadar dışlama onu. Bu da Fsi degil. Dümdüz 1.6 olan. Dışlama degilde gidene doyamadık ondan galiba 🥺 Erdem Dertsiz yazdı: Hayırlı olsun Eyvallah kardesim.. Senin golfte gidici galiba 🤔 Fikri Keleş yazdı: Güzel bence de baya. Hatta severim de, Güzel günlerde kullan, Bu ne biçim golf le başlayan cümlelerle arabaya yaklaşıp Halla halla Genişmiş haa Diyerek inceleniyor 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, pek de taviz verilmemiş bence,2006 model 130k da araba bulmak kolay değildir. Kozmetiğini yapar miss gibi binersin Sagolasın 🥰 Valla renk siyah.. Beyazdan direkt betona cakıldık 😂 Evet kılcallar bolca.. Maharetli ellerde masaj istiyor.. Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi güzel günlerde kullanın. 350 ci akbaba da gelmiş 😂 kıştınız lütfen 😈 amin kardesim Varolasın🥰 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: 350 ci akbaba da gelmiş 😂 kıştınız lütfen 😈 amin kardesim Varolasın🥰 Aaa dalılılım amaa 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Aaa dalılılım amaa Pamam pamam 😂 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 23 Mart Paylaş 23 Mart Güzel günlerde ağız tadıyla,keyifli,kazasız,cezasız sürüşleriniz olsun. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Gökhan Aksu yazdı: Güzel günlerde ağız tadıyla,keyifli,kazasız,cezasız sürüşleriniz olsun. Hayırlı olsun. Cok sağolun Gökhan bey 👋 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Mart Paylaş 23 Mart Hayırlı olsun abi yoğunluktan ara ara girip bakıyorum ama tiqu gitmiş konusuna şimdi bakacağım hayırlısı olsun inşallah. Allah kazalardan belalardan korusun. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Mart Paylaş 23 Mart Hani asıyordun kesiyordun kardessssş? Hayırlı olsun hem ev hem araba. Allah tigudan da iyilerine binmeyi tekrardan nasip etsin kardeşim. Ev iyidir, aynısını pandemi çıkışı bende yapmıştım Düşününce bu kadar yıl sonra, kararım doğru imiş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mart Paylaş 23 Mart Hayırlı olsun Alpay bey. Ben kaçırdım, Tigu niye gitti ayıptır sorması? Memnun mu değildiniz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart Paylaş 23 Mart Sani Gerşon yazdı: Memnun mu değildiniz? Sırrı bozdunuz ama 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Alpay bey. Ben kaçırdım, Tigu niye gitti ayıptır sorması? Memnun mu değildiniz? Tesekkür ederim sagolasin.. Tigudan memnun olunmazmi ya.. Ev aldik o nedenle gitti.. İdarelikte bu arac geldi.. Murat Sahın yazdı: Hani asıyordun kesiyordun kardessssş? Hayırlı olsun hem ev hem araba. Allah tigudan da iyilerine binmeyi tekrardan nasip etsin kardeşim. Ev iyidir, aynısını pandemi çıkışı bende yapmıştım Düşününce bu kadar yıl sonra, kararım doğru imiş. amin, insallah.. Valla iyi araba olunca gençlere takılıyorduk 😀 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart Paylaş 23 Mart Alpay Sumer yazdı: Tesekkür ederim sagolasin.. Tigudan memnun olunmazmi ya.. Ev aldik o nedenle gitti.. İdarelikte bu arac geldi.. amin, insallah.. Valla iyi araba olunca gençlere takılıyorduk 😀 Borcun bitene kadar Taigo bende korkma 🙃 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Metin Akbal yazdı: Borcun bitene kadar Taigo bende korkma 🙃 baaak, uğraşma benle 😈 Borcum bitince de taigo sende 😂 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Hic silme fırsatı bulamamıştım bi kat sildim eli yüzü açıldı azda olsa.. karanlıkta kalmış biraz, simdi farkettim.. Before After Vites körüğü yıpranmış yenisi istendi.. Park sensörü istendi. Bagaj amortisörü degisti.. Motor kaput demirinin sekmanı kırık, yerinde durmuyor ama bulamıyorum Biri hayrına link, cıkma vs bulabilirmi 😟 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Mart Paylaş 23 Mart Touranin bir tık küçüğü sanırım bu araç segment olarak. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Mehmet Yeter yazdı: Touranin bir tık küçüğü sanırım bu araç segment olarak. Valla karmaşık bisey.. golfmu degil, tiguanmı degil, touran mı degil.. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 Mart Paylaş 23 Mart Önceki sahipleri bu arabalara niye bakmıyor anlamıyorum. Benim clio da alt takımda tikirtilar var bakılacak,üstünde 10 yıllık bitik lastik vardi değiştim,koltuklarda leş gibiydi.balatalar bitik,hiç mi rahatsız etmiyor anlamıyorum kullanırken 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts