Ali Gülmez Salı 05:29 Paylaş Salı 05:29 Ebrar Tüfek yazdı: bizim düzenimiz orda yoksa geliriz alamanların ırgatlığını yapıyoruz o RSQ8 e bindiğime bakma bu liizingg ayda 250 oyro veriyorum yegenim araba benim değil kiralıkk oturum almaya b1 yetiyor mu abi ? dil konusunda çok katılar diye biliyorum Ebrar Almanyada eyalet sistemi varmış ilk duyduğumda çok şaşırmıştım bazı eyaletler 5 yıl+b1 derken başka bir eyalet b2 alırsan 3 ılda sürekli oturumu alırsın diyor Karışık yani kurallar oldukça 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 08:49 Paylaş Çarşamba 08:49 Çağlar Bayur yazdı: Württemberg yazmasam çatlardım Şimdi daha çok çatlamayacak mıyız 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 08:51 Paylaş Çarşamba 08:51 Tamer Topaç yazdı: Şimdi daha çok çatlamayacak mıyız Soldaki daha güzel yazılmış sanki Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 08:57 Paylaş Çarşamba 08:57 Emre Şimşek yazdı: Soldaki daha güzel yazılmış sanki Bana da öyle geldi. Zeminden mi acaba ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 10:31 Paylaş Çarşamba 10:31 Tamer Topaç yazdı: Bana da öyle geldi. Zeminden mi acaba ? Soldaki punto çok çok az daha kalın gibi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 10:51 Paylaş Çarşamba 10:51 Emre Şimşek yazdı: Soldaki punto çok çok az daha kalın gibi. Kime göre sol Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 10:54 Paylaş Çarşamba 10:54 Çağlar Bayur yazdı: Württemberg yazmasam çatlardım Württem Dağı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts