Ali Darbaz 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Eee ekonomiyi bu kadar etkliyecekse neden böyle bişeye sebeb oldular Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Ali Darbaz yazdı: Eee ekonomiyi bu kadar etkliyecekse neden böyle bişeye sebeb oldular bakış açısına bağlı, bi haftada %35-55 kazananlar memnundur İlkay Başaran yazdı: Kar ile mok örtmek gibi yani tabiri caizse. yahu kocaman hoca ne güzel anlatmış, ama iyi anlatım oldu kabul edelim yaza kadar rahatsın ama oradan bakrasan iyi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mart Paylaş 22 Mart Gökhan Tuna yazdı: Mehmet Hocam, Müsadenle ve forum kurallarına biraz aykırı olacak şekilde gözden kaçmaması için günün sözünü aşağıdaki gibi vurgulamak istiyorum: CARİ AÇIĞI OLAN BİR ÜLKENİN KASASINDAKİ PARA KENDİNİN DEĞİLDİR. BORÇTUR. Gökhan Hocam, Biraz ege cansen'in son günlerdeki yazısından öğrendiklerime göre yazdım itiraf edeyim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Gökhan Hocam, Biraz ege cansen'in son günlerdeki yazısından öğrendiklerime göre yazdım itiraf edeyim. yumurta gibiyken masasının üstünde koşturmuşluğum olmuştur, ayrı bir gezegen, derya derya adam, bir de kibar o kadar da disiplinli, diğer masadan aldığım 0,7 basmalı kurşun kalemi hala saklarım 22 Mart tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mart Paylaş 22 Mart Çağlar Bayur yazdı: yahu kocaman hoca ne güzel anlatmış, ama iyi anlatım oldu kabul edelim yaza kadar rahatsın ama oradan bakrasan iyi Evet bende onu vurguladım. Geçici ve kalıcı olmayan çözüm. Hava ısınınca cenaze yine ortada... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mart Yazar Paylaş 22 Mart Etkileşime bak ya, konuyu nasıl Çim biçmekten Mehmet Şimşeğe bağladım. Biri bana Forum manipülatörü ödülü vermeli. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart Paylaş 22 Mart Ali Darbaz yazdı: bağladım. ege cansen i izledin mi hiç videoları var yatırım finans yutup kanalı gözlüğe dikkat et izlersen Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 21:32 Yazar Paylaş Cumartesi 21:32 Abi 25 milyar dolar oldu. Şimdi ne olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 22:13 Paylaş Cumartesi 22:13 Ali Darbaz yazdı: Abi 25 milyar dolar oldu. Şimdi ne olacak. daha dur sen. ya işten çkarılırsan? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 08:23 Paylaş Pazar 08:23 Mehmet Göktürk yazdı: daha dur sen. ya işten çkarılırsan? Almanya’ya gider. Dayısı aradı. İş hazır gel diyor. 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 09:10 Paylaş Pazar 09:10 Mehmet Ozyurek yazdı: Almanya’ya gider. Dayısı aradı. İş hazır gel diyor. İşine gelirse de diyor ama 😄 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 09:36 Yazar Paylaş Pazar 09:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Almanya’ya gider. Dayısı aradı. İş hazır gel diyor. Metin Akbal yazdı: İşine gelirse de diyor ama 😄 tartıştım dayım la o iş olmaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:02 Paylaş Pazar 11:02 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Almanya’ya gider. Dayısı aradı. İş hazır gel diyor. nası gidiyor anlamadım vize almayacak mı? şimdi başvursa 2027 ye belki gün alır? Ali Darbaz yazdı: Abi 25 milyar dolar oldu. Şimdi ne olacak. afrikalı Elon twiteer ı kaç paraya satın almıştı? çok geriden gelion yaw... neyse, vesile ile kıbrıslılar (Türk tarafı) bir sabah kalkrı ki, atm ler kapalı, sonraki sabah bir baktılar ki mevfuat rakamları 0.. farklı işler uygulamalar Pazar 11:54 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Pazar 11:07 Paylaş Pazar 11:07 Yurt dışındaki akraba gezmeye gidince konaklama için kullanılır. Ötesi %99.9 oranda sorun olur. Bir açığın varsa (kacak, anlasmali evlilik vb.) yurt dışında hiç bir Türk ile kapismamalisiniz. 2 dakikada sizi şikayet ederler. Çalışmaya gidersin, seni kaçak çalıştırıp az para verirler. Kendi imkaniyla giden gider. Otesi hep potansiyel sorun. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazar 13:20 Paylaş Pazar 13:20 Çağlar Bayur yazdı: afrikalı Elon twiteer ı kaç paraya satın almıştı Belli bir eşikten sonra para sadece veritabanında tutulan bir değer oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 15:24 Yazar Paylaş Pazar 15:24 Selim Bilgin yazdı: Belli bir eşikten sonra para sadece veritabanında tutulan bir değer oluyor. Trollük için teklifim açık bak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 15:38 Yazar Paylaş Pazar 15:38 Mehmet Göktürk yazdı: daha dur sen. ya işten çkarılırsan? 340bin tl borcum kaldı. Çıkarmasınlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:41 Paylaş Pazar 18:41 Ali Darbaz yazdı: 340bin tl borcum kaldı. Çıkarmasınlar. senin borcun öenmesiz, az, çocuğunun borcu bir haftada kaça sene daha uzadı? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Pazar 20:00 Paylaş Pazar 20:00 proje iptalse surdan devam et bu arada dayi hangi sehirde? bilelim de yolumuz dusmesin 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazartesi 07:21 Paylaş Pazartesi 07:21 Ali Darbaz yazdı: Trollük için teklifim açık bak. Ben trollbaşı mıyım? Zaten ortalık karışık başıma iş açma. Kendi başına da açma. 7 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 14:33 Paylaş Pazartesi 14:33 Almanca öğrenip kendin gitmeye bak, avrupadaki en iyi akraba burdakilerin en kötüsünden daha kötüdür. iki taraftan da birsürü arkabamız var bir tanesinin en ufak bir işe faydası olmamıştır, yalandan çikolata getirirler bitek. Gelmeye yakın arayıp sormaya başlarlar burda canları sıkılırsa gezdirmeye bi keriz lazım olduğu için. 3 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 14:58 Paylaş Pazartesi 14:58 Ebrar Tüfek yazdı: Almanca öğrenip kendin gitmeye bak, avrupadaki en iyi akraba burdakilerin en kötüsünden daha kötüdür. iki taraftan da birsürü arkabamız var bir tanesinin en ufak bir işe faydası olmamıştır, yalandan çikolata getirirler bitek. Gelmeye yakın arayıp sormaya başlarlar burda canları sıkılırsa gezdirmeye bi keriz lazım olduğu için. düzene alışmışlardır, hatta borç isteme diye durumlar bildiğin gibi değil yien dieyen çok 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 15:09 Paylaş Pazartesi 15:09 Ebrar Tüfek yazdı: Almanca öğrenip kendin gitmeye bak, avrupadaki en iyi akraba burdakilerin en kötüsünden daha kötüdür. iki taraftan da birsürü arkabamız var bir tanesinin en ufak bir işe faydası olmamıştır, yalandan çikolata getirirler bitek. Gelmeye yakın arayıp sormaya başlarlar burda canları sıkılırsa gezdirmeye bi keriz lazım olduğu için. kardeşim almanyada yazılımcı ama almancası yok diyelim sürekli oturum için b1 aldı 5 senedir almancasız yaşayabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 18:46 Paylaş Pazartesi 18:46 Çağlar Bayur yazdı: düzene alışmışlardır, hatta borç isteme diye durumlar bildiğin gibi değil yien dieyen çok bizim düzenimiz orda yoksa geliriz alamanların ırgatlığını yapıyoruz o RSQ8 e bindiğime bakma bu liizingg ayda 250 oyro veriyorum yegenim araba benim değil kiralıkk Ali Gülmez yazdı: kardeşim almanyada yazılımcı ama almancası yok diyelim sürekli oturum için b1 aldı 5 senedir almancasız yaşayabiliyor oturum almaya b1 yetiyor mu abi ? dil konusunda çok katılar diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Salı 05:00 Paylaş Salı 05:00 Ebrar Tüfek yazdı: bizim düzenimiz orda yoksa geliriz alamanların ırgatlığını yapıyoruz o RSQ8 e bindiğime bakma bu liizingg ayda 250 oyro veriyorum yegenim araba benim değil kiralıkk oturum almaya b1 yetiyor mu abi ? dil konusunda çok katılar diye biliyorum Alman üniversitesinde okuyacaksanız, denklik+B2 veya C1 almanca isteniyor. Ama oradan bir şirketle anlaştınız ve çalışma daveti aldınız, o zaman B1'de yetiyor. Duruma göre değişir yani. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts