İçeriğe Yönlendir

PPF Kaplamanın Soyulan Yerleri İçin Ne Yapılmalı?

Samet Öz

Recommended Posts

Samet Öz

Arkadaşlar forumda yeniyim. Bu yüzden konuyu yanlış yere ya da yanlış şekilde açmış olabilirim. Öncelikle bunun için kusuruma bakmayın. 

İkinci olarak aracımda bulunan PPF kaplamasın bazı yerleri küçük kucuk soyulmuş bazı yerleri de baloncuklaşmış durumda. Böyle durumlarda ne yapmamız gerekir? Özellikle soyulan yerlerin içerisine yağan yağmur suyu, kır, pis girebiliyor. Önerileriniz nelerdir? 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

iyi kalite ise 14 senede bile verniğe bir şey yapmıyor. 3M idi, güneşin altında sentetik tiner ile ellerim yana yana 2 günde soyabildim yarım kaplamayı. 7 saat filan harcamışımdır.

Yorum bağlantısı
Samet Öz

Kaliteli bir kaplama. Temizliğini bakımını yapıyorum sürekli. Ben çok memnunum kaplamadan ancak o soyulan yerlerini düzeltmek istiyorum yalnızca. 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yaptırdığınız/yapılan yere gitmeniz iyi olabilir. Tamir ya da değişim yapabilirler belki.  

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Garantiden değişir. Kaplama konusunda STEK Dynoshield önerim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Samet Öz yazdı:

Kaliteli bir kaplama. Temizliğini bakımını yapıyorum sürekli. Ben çok memnunum kaplamadan ancak o soyulan yerlerini düzeltmek istiyorum yalnızca. 

yırtılmış bir folya? sökülüp yeniden yapılır düzeltme derken?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Öz
Çağlar Bayur yazdı:

yırtılmış bir folya? sökülüp yeniden yapılır düzeltme derken?

Birkaç yerde düzeltme / tamir yapılabildiğini okumuştum. Öyle büyük yırtıklar değil küçük küçük yırtıklar. 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bildiğim kadarıyla yırtılmış ppf folyolar düzeltilemiyor. Komple sökülüp yenisi yapılıyor. Size tavsiyem, söktürüp yeniden yaptırmanız, aksi durumda başka öngöremeyeceğimiz durumlar (ppf görevini yapamayacağı için) oluşabilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

en sağlıklısı söktür, boyana bakım yaptır, mecburen ve gerekli zaten, sonra keyfine bak....

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cihat Küçükay yazdı:

Bildiğim kadarıyla yırtılmış ppf folyolar düzeltilemiyor. Komple sökülüp yenisi yapılıyor. Size tavsiyem, söktürüp yeniden yaptırmanız, aksi durumda başka öngöremeyeceğimiz durumlar (ppf görevini yapamayacağı için) oluşabilir. 

leke oluyor sadece. iğrenç görünüyor ayrıca :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Samet Öz yazdı:

Hava kabarcığı olduysa o kadar da kaliteli olmayabilir.

2 polimer UV ve sıcak altında birbiri ile eninde sonunda etkileşime girer.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

bende yaptırdım. hatalı yapılan yeri 1 hafta sonra yenilediler. 1 haftada bile ton farkı belli oldu. uzun sürede göze batmıyo ama güneş yeyince renk değişiyo. 

sökülen yer olmuştu altına baktığımda verniği parça parça sökmüştü. ama benimkaplama sebebim araçtaki güneş yanıkları çok belirgindi. kaplama yaptırmasaydımaracı komple boyatacaktım. kaplama bozulduğunda komple boyayı göze alarak yaptırdım. Ona göre düşünün . ufak tefek şeylere takılmayın. gözünüze hoş gelmiyorsa söktürüp boyatın. boya takıntısı lafları gereksiz bana göre. severek bineceğiniz halde kullanın. 

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
düzeltma
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...